20 septembrie, 2021

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Dar despre conturile ascunse nu ne spuneti nimc?
  Ați văzut dvs. undeva politician român cinstit?

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Ne apar sumele, ni se spun conturile dar ce masuri se iau împotriva lor și a celorlați de la guvernare, și nu numai, adică și a celor din alte funcții publice, nu ne spune nimeni, nu se face nimic iar noi continuam ca și pana acum, ca și cum nu s ar întâmpla nimic. Vor sa și dea legi care sa i scape de tot ce fac și noi stam cu minimul pe economie, cine ii are și pe aceștia ca sunt care nici atât nu au. Îmi pare rău mai ales pentru copiii care ne au plecat și ne pleacă și ca se continua la fel, indiferent de ce partid ne conduce!!!!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Ne apar sumele, ni se spun conturile dar ce masuri se iau împotriva lor și a celorlați de la guvernare, și nu numai, adică și a celor din alte funcții publice, nu ne spune nimeni, nu se face nimic iar noi continuam ca și pana acum, ca și cum nu s ar întâmpla nimic. Vor sa și dea legi care sa i scape de tot ce fac și noi stam cu minimul pe economie, cine ii are și pe aceștia ca sunt care nici atât nu au!!!

  Reply
 4. 4

  Mihai

  Așa se incarca legal conturile familiei, prin salariile nesimțite ale neamurilor de gradul 1-2 ale premierului ori a oricărui politician. De ce nu poate oricine cu bun simt și coloana vertebrală sa obțină un loc de muncă bine plătit ca ale lor? Pt.ca nu au mediocritatea, nesimțirea și tupeul lor sau lipsa de moralitate, ei calcă pe cadavre cu semeție și se bucură de remunerații ascunse in detaliii! Ei trăiesc în lumea lor opulentă și fraierii ca noi…ne „târâm” de pe o zi pe alta, tot sperând într-un „mai bine”.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.