Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Aloe Vera

  ” Nu vrea să avem o dezbatere. Nu vrea să ne confruntăm direct în soluții și argumente „.
  O confruntare sanatoasa la TV, a celor doi si nu numai, ar fi mana cereasca pentru … prezenta la vot .

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Adevarul este următorul:-Gentea a fost la grupul sanitar când au fost de depus proiecte,PSD ul din primărie a avut concediu medical iar de aici rezulta ca nu s a putut face nimic pt Pitesti care sa aducă plus valoare și mai apoi alte lucruri esențiale pt piteșteni.Au fost niște ani mai atipici,nu au putut munci .Acum însă…vom reclădi istoria și vom face și vom drege dacă castigam😂😂😂

   Reply
 2. 2

  A A

  ATATA DE DEPARTE A AJUNS NESIMTIREA?

  Reply
 3. 3

  revolta2

  în primul rând nu mai vorbiți urat despre Pitești.nici tu nici Gentea.Pitestiul este intre primele cinci orașe din România si asta datorita oamenilor din acest oraș și în ciuda hoțiilor de la primăria Pitesti.aveti tupeu amândoi și mințiți cu nerușinare :nu votat în CL ce ați promis pentru micile afaceri și Horeca.

  Reply
 4. 4

  Gicu

  Bai, Nea… Daca ai constatat ca nu poti sa iti indeplinesti obligatiile de serviciu, de ce nu ti-ai dat demisia? Ai stat la umbra electricianului Ionica si te-ai sacrificat sa iei salariul? Mai lasa-ne in pace! Liberalii nu gaseau pe altul mai breaz ca tine? Sunteti la fel cu totii.

  Reply
 5. 5

  mihnea

  Poate digitalizezi primaria sa dai afara taietorii de frunze,una tipareste factura iar alta incaseaza banii la impozite!Aici,unde traiesc,oamenii platesc online iar ceilalti la primarie la automate de tipul celor de la BRD!Banii astfel economisiti pot merge in infrastructura,parc industrial unde sa mearga tinerii la munca!Fa o echipa cand ajungi primar si mergi intr- o primarie din Olanda sau UK,copiaza tot de acolo si o sa fie bine pentru toti!Succes Sorine!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023