26 Comentarii

 1. 1

  Nelu

  Nu înteleg cei care au loc de handicap si persoana o tine la tara
  Nu înteleg cei care au loc de handicap si tine pe loc masina de serviciu
  Nu înteleg de ce nu se fac controale ca multe masini stau în parcari fara ITP
  Vrem să se facă controale

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Comentariu sters din cauza limbajului insultator folosit.

  Reply
  1. 2.1

   Țepeș

   Comentariu sters din cauza limbajului insultator folosit.

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Deci sa inteleg ca cei pensionati trebuie sa se duca dracu la cimitir . Toata lumea are dreptu la parcare . Umele criterii sint bune dar ce facem daca in masina se afla o persoana cu jandicap si o trimiti sa puna masina la 250 m .

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Unul ca George Olteanu are ca tată de ziar pe altu Gheorghe Savu !

   Reply
   1. 3.1.1

    Goargăș

    Doi ziariști care fac cinste ,,Argeșului”!

    Reply
  2. 3.2

   Goargăș

   Criteriul ,,persoana să fie activă pe piața muncii” este nepotrivit. Trebuie să avem grijă de pensionari și de persoanele cu dizabilități. Au drepturi egale cu noi iar cei din urmă chiar mai multe și este bine așa, cu condiția ca locurile de parcare să le fie corect și legal atribuite, nu să ne râdă în nas niște ,,cetățeni” neonorabili. Cred că în acest moment există multe aspecte cel puțin discutabile. De verificat de către organele competente! Alte propuneri: mersul pe jos, bicicleta și similarele. A se vedea exemplul Olandei și nu numai.

   Reply
   1. 3.2.1

    Anonim

    Comentariu sters din cauza limbajului insultator folosit.

    Reply
    1. 3.2.1.1

     Goargăș

     Mare e Grădina…Publică! Unde dai și unde crapă (bubuie) mintea unora!

     Reply
     1. 3.2.1.1.1

      Anonim

      Când nu te ajută (mintea) şi nu ai cultură economică/politică/socială/istorică, ajungi inevitabil la dictatură şi la măsuri din ce în ce mai aberante în numele …binelui public, care nu devine de fapt decât produsul unor indivizi bolnavi de putere(psihopați)! A trece la măsuri punitive aberante , când nu oferi soluții raționale şi suficiente (uneori nici nu există) este DICTATURA bunului plac al indivizilor aflați la putere la un moment dat . Rezolvarea problemei parcărilor auto în marile oraşe (inclusiv în Piteşti) trebuie să înceapă de la măsuri de achiziție a autoturismelor depăşite moral şi fizic de la cetățeni de către stat (primării care au încasat impozite) reciproc avantajoase şi nu doar prin „belirea” cetățenilor de către autorități.
      Poveşti cu „unde dai şi unde crapă” , ori cu făcutul de cruci de către babe în autobuzele tot mai pline etc. dovedesc că ardeți gazul degeaba 12 ore din 24 pe băncile publice ale Piteştiului , d-le , şi mai ardeți şi banii ziarului care vă găzduieşte cu atâta generozitate . Ar fi cazul să mai renunțați la apucăturile de vechiul comunist !

 4. 4

  Anonim

  Vorba lui Caragiale, băiete, ești prost!

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Comentariu sters din cauza limbajului insultator folosit.

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Rămâne cum am stabilit!

    Reply
 5. 5

  Boni

  Aduceți voi toate gunoaiele Occidentului (de mari patrioți ce sunteți, că tușiți în Logan) pentru toți din familie ca să vă duceți și la W.C. în mașină și pe urmă să vi le achiziționeze statul (pe banii noștri) Nerușinaților!

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Comentariu sters din cauza limbajului insultator folosit.

   Reply
   1. 5.1.1

    Anonim

    Tataie, cred că dumneata ai AVC, lasă că poate e tranzitoriu, că AVS-ul pus în cârca lu’ nea’ Boni nu știu ce înseamnă deși sunt felcer.

    Reply
   2. 5.1.2

    Anonim

    ,,Alceva” mai ai în cap? Moșule, învață mai întâi să scrii și apoi comentează la ziar. Râde lumea…

    Reply
    1. 5.1.2.1

     Anonim

     Comentariu sters din cauza limbajului injurios folosit.

     Reply
     1. 5.1.2.1.1

      Anonim

      Nu convingi, băi acesta. Te descalifici dar te și devoalezi. Ai fost interzis de mai multe ori de administratorii site-ului pentru comentarii injurioase și inepte. Românii au o vorbă cu prostul, defecarea și drumul. N-o să-ți mai răspundem la elucubrațiile postate.

  2. 5.2

   Anonim

   Nu este cazul să faceți reclamă Loganului.
   Nu se compară o skoda, opel, etc de 10 ani cu un Logan de 4 ani din care începe să curgă rugina, ca să nu mai vorbim de rezistența la impact, etc.
   Este de ajuns să faceți un tur prin Pitesti să constatați că 50% din Loganurile pe care le vedeți sunt mâncate de rugină.

   Reply
 6. 6

  Anonim

  Comentariu sters din cauza limbajului injurios folosit.

  Reply
 7. 7

  Mecanicul

  Nu am mașină Logan,dar îi spun anonimului care vorbește despre reclama,că nu am văzut Logan ruginit nici după 10 ani.Dsr aici vorbim de mașinile care circulă nu care zac în parcări.In ceea ce priveste Opelul este una dintre cele mai proaste mașini.

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Probabil că de aceea se vând mărci precum Skoda, Opel, Wolsvagen, Suzuchi, etc., și bieânțeles toți cei care cumpără așa ceva sunt proști.

   Reply
  2. 7.2

   Anonim

   Domnul mecanic, 90% dintre Loganurile Poliției care circulă pe șoselele din Argeș sunt Loganuri mâncate de rugină, de te și miri cine are curajul să le dea ITP.ul.

   Reply
   1. 7.2.1

    Boni

    D’aia te…roade pe tine grija, de mașinile Poliției. Cam cât plătești impozite că eu sunt campion.

    Reply
   2. 7.2.2

    Anonim

    Impozitele și taxele reprezinta peste 80% din muncă, acesta fiind motivul pentru care te doare când vezi mașini jigărite cumpărate din bani publici.

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.