12 aprilie, 2021

Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  andrei frasineanu

  O idee buna ar fi ca acestor scursuri sociale sa li se pregateasca ceva pe masura faradelegilor lor din partea societatii, altfel decat legea ar permite. Ma refer la dreptul comunitatii de a se constitui parte civila intr-un dosar de subminare a imaginii colective pentru ca astfel de indivizi reprezinta un buboi fetid care indeparteaza investitorii si creaza o impresie generala asupra locuitorilor de unde provin.
  Nu era de ajuns mafia permiselor, Nicolescu, Pendiuc, mafia taierilor de arbori, executii mafiote si o adunatura de inconstienti la volan.Acum apare si gunoiul acesta care isi bate joc de imaginea comunitatii. Ganditi-va numai ca toate articolele, reportajele, fotografiile si referirile de orice fel ajung in spatiul public si sunt arhivate pentru zeci de ani, iar suma acestor nenorociri se rasfrange asupra intregii comunitati. Pe de alta parte un astfel de demers ar creste spiritul civic si ar marginaliza aceste elemente negative punand presiune pe familiile acestora, pe prieteni sau cunostiinte pentru a-i izola din comunitate.

  Reply
 2. 2

  Maria

  Acesti oamenii teribilisti ar trebui izolati de comunitate. Tipul mergea des cu viteza si trebuia sa se intample o nenorocire de genul acesta. Inca se dau permise prea usor unor oameni.

  Reply
 3. 3

  Gabriel

  „a venit la fabrică pentru ca să aducă ceva fratelui său. ” jurnalisti sunteti ah?

  Am greşit, ne-aţi semnalat, am corectat.

  Reply
  1. 3.1

   Leoni

   Da Gabriel…Ai dreptate. A dus la fratele un pachet si a plecat cu o viata de om. Se mai intampla ca unii jurnalisti sa fie mai ,,ah, asa… Poti sa duci prietenului Caramelea un pachet la Colibasi si ziarul Argesul sa citeasca si el codul penal in varianta libera. Tu mai faci un pic de miscare si cu putin noroc te poti implica in albirea memoriei victimelor pogromului romanesc impotriva poporului sarb de la Leoni.

   Reply
 4. 4

  sectoristu'

  Bai ”frasinene” tie de ”subminarea imagii colective” iti arde?!? De despagubiri acordate ”comunitatii”? Si ca ”indeparteaza investitorii”!? Halal!

  De viata unei tinere nevinovate nu iti pasa? Despagubirile trebuie sa le primeasca familia ei, nu ”comunitatea ” ta!
  Despre celelalte argumente nu mai vorbesc.
  Esti vreun pui de tortionar comunist, securist ceva? Cum ”sa pui presiune pe familie, prieteni, cunostinte”?!? Cu ce au gresit ei? Raspund ei pentru fapta unui cretin care a omorat un om? Tu ar trebui sa fii arestat si inchis pana iti bagi mintile in cap!
  Ce mentalitate!

  Reply
  1. 4.1

   Leoni

   Domnule ,,sectorist,,, si eu conduc un BMW si am permis de pe vremea cand Caramelea era o zeama lunga undeva pe canalul spermatic al lui tacsu dar asta nu inseamna ca m-am dat vreodata cu scula prin curtea fabricii ca sa ma dau mare in fata colegilor. Si ca o paranteza, afla ca in fiecare dimineata feresc in trafic o duzina de scelerati patologici cu cas la gura si o alta duzina de asistati sociali bosorogi cu ifose de sectoristi. Afla stimabile ca am reusit performanta sa nu incasez nicio amenda de la vreun cap de creta si in plus nu am in portofoliu niciun accident. Cu sau fara BMW-ul acela sustin pe Frasineanu in demersul sau. Astfel de mizerii nu au ce sa caute in comunitate. Imi pare rau de fata aceea si pentru familia ei, insa un gest frumos ar trebui sa facem si noi comunitatea trimitand-l pe Caramelea intr-o puscarie sarbeasca ca sa aiba familia lui motiv de dus chiftele prospete printre zabrele. Nimeni nu garanteaza ca tacso nu o lasa iar gravida pe aia si tare ma tem ca autocopierea gestului va mai scoate pe strada inca un criminal. Altfel poti sta linistit ca tu sau copilul tau nu servea masa la Leoni, ca nu stii sarbeste sa intelegi ce zic victimele ramasa in viata si mai ales ca poti lua apararea unui vagabond

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.