9 Comentarii

 1. 1

  Ady

  Il cunosc pe domnul Ion Mateescu, mi-a fost învățător. Un învățător bun si un om la fel de bun. Acum cred ca e pensionar. Să-i dea Dumnezeu sănătate!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Este intr-adevar o realizare aceasta monografie. Insa in satul romanesc sunt si multi paraziti. De aceea, consider ca, fata de cele citite in ziar, ar trebui un studiu mai detaliat al fiecarui sat. In acest stdiu nu am regasit satul meu, care face si el parte din Arges, in partea de sud a jusetului.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Articolul de mai sus este atât de convențional-ipocrit/mincinos încât nu merită comentat. (Nu pare scris de Gh.Savu, care îl semnează ,… probabil, cu gândul la vreun „doctorat” întârziat în „sociologia presei” pe care „să il dea”…vreo „coductoare habil.”, ieşită şi ea din activitate , dar uitată prin vreun birou dezafectat de la vreo SorbonICA…de provincie !

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Ai reapărut, Dili, VEDEA-te-aș la locul indicat. Piei, drace!

   Reply
  2. 3.2

   Hannah

   Ești invidios, nu?

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Dili tace și bine face. Mulțumim!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Aveti dreptate in ce priveste gura satului. Daca ati da si exemple, ar fi de tot rasul. Sa vedeti ca inca fetele sunt imaritate de gura satului, ca vrajitoarele inca mai iau laptele vacilor etc. Asteptam.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Gura satului este acum pe facebook!

  Reply
 7. 7

  Victoria

  Initíativa publicării monografiei localităţii natale este mai mult decât lăudabilă! Oamenii care trudesc pentru a aşterne pe hârtie ,,viaţa satului” sunt extraordinari! Sunt de apreciat nu doar de generaţia de azi, dar mai cu seamă de generaţia de mâine. E o muncă incredibilă pentru scrierea unei monografii; de aceea vă felicit pentru iniţiativă, pentru reporterii ,,pe teren” şi pentru articol.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.