Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Cu toate că nu-mi place deloc denumirea de „câini de pază ai democraţiei „, mă întreb, de câte şocuri am fi avut parte, fără implicarea jurnaliştilor!? Din întrebarea dumneavoastră , din titlul editorialului, remarc faptul că nu vă mai surprinde nimic, că aveţi „intervenţia” în sânge. Ceea ce nu înţeleg este lipsa de reacţie a celor „muşcaţi”. Sunt ei atât de bine vaccinaţi sau muşcăturile sunt superficiale? Nu ştiu care este realitatea la Şcoala „I.L. Caragiale” şi nu am competenţa să-mi dau cu părerea, dar mi se pare de neiertat faptul că problema este cunoscută de mai mult de un an, şi nu s-a rezolvat nimic. Dumneavoastră aţi fost manierat când aţi afirmat că le trebuie o zgâlţâială să-i ridice după scaune. Eu cred că trebuie să părăsească aceste scaune şi mă refer la cei care sunt numiţi şi retribuiţi să rezolve astfel de cazuri. Mi se pare un test prea lung, afirmaţia mea fiind întârită de reacţia elevilor şi a părinţilor. ONU prevede, România nu aude ,nici nu vede!

  Dle Puiu, colegul şi şeful nostru, dl Gabriel Lixandru, ne-a rugat să vă scriem să îl scuzaţi pentru faptul că v-a răspuns la comentariu fără a utiliza diacritice. Aşa cum dv, spre exemplu, aţi făcut-o. Dl Lixandru ne-a mai rugat să vă explicăm că face apel la clemenţa dv, întrucât dânsul s-a grăbit foarte tare atunci când v-a răspuns, din cauză că dorea musai să vadă integral meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Zurich, din Liga Europa, din această seară. Contăm pe înţelegerea dv şi pe simţul umorului pe care l-aţi dovedit de atâtea ori.

  Reply
  1. 1.1

   G. Lixandru

   Am asteptat sa va raspund ca sa vad daca se va rezolvat azi ceva. Se pare ca zgaltaiala a avut, totusi, efect. Cel putin pe moment. Oricum, situatia a fost gestionata foarte prost. Nu trebuia sa se ajunga pana aici. iar suntem… celebri.
   G. Lixandru

   Reply
 2. 2

  Dan

  Perfect adevarat! Vreau sa va felicit pentru echilibrul metaforei. Astfel de lucruri daca ajung in spatiul public sunt combustibil mediatic si argumenteaza circul pe diverse paliere. Incerc o paralela intre ceea ce se intampla ,,caragielesc,, si ceea ce se produce pe la ,,Argesul,,. O fac aici in cea mai echilibrata metoda jurnalistica…Ei bine, bietul copil are cu siguranta o problema insa de ce scoala nu a ,,functionat,, dupa principiile democratice atat de cunoscute dintr-o redactie ca a dumneavoastra? Intreb dintr-o ratiune legata de toleranta. Cand dl. Savu ( studiul meu de caz de la Vedea) recidiveaza alcatuind o trilogie a lui fat Frumos, nimeni din redactia dvs. nu a sunat la 112 si nici nu a construit un zid in jurul domniei sale. L-ati lasat in plata domnului stiind ca si daca nu isi i-a pastilele o sa recidiveze. Ei bine s-a intamplat…Bineinteles ca Dracula este regimentat in tinta fixa si acum are argumentatie construita la nivel de tableta cu windows 7.0.
  Oferiti acelui pusti rebel, doctrina frumoasa, diplomatica si persuasiva a tolerantei pe care o redactie intreaga o adopta fata de ,,bolnavul universal,,… Felicitarile mele stimate domn !

  Aveţi puţină grijă la pastilele alea ale colegului nostru, dl Gheorghe Savu. Poate şi le ia, poate nu şi le „i-a”. Fiţi un pic mai atent, mai ales atunci când ne ţineţi prelegeri şi ne daţi lecţii, sub tot felul de identităţi.

  Reply
 3. 3

  Dan

  cred ca am o singura identitate. Medicatia este insa aceiasi…Puteti verifica atat dimensiunea patologica cat si cea profilactica…

  Reply
 4. 4

  aDn

  Să nuvă surprindă numele care mila-m loat dar m-am inspirat dela domnul dinaintea mea. Am o problemă: eu sînt mai prostuţ aşa şi nu am înţeles bine. D-l cînd să referă la persoana lui îşi “i-a” pastilele, iar d-l Savu şi le” ia” , că lucrează la ziar. Dar nu aşa că nu contează, medicaţia este aceiaşi că e vorba de ei doi.Aţi rămas curprinşi că am pus ghilimele?Am văzut şi io la tv când arată oamenii aia de la tont şouri cu două degete încleştate ridicate în sus.Urmăresc şi politicienii, că ei vorbesc cu subiect şi predicat .Martor mie domnu Frangulea că a văzut şi dânsul .Am scris şi io politicienii cu doi de I că am văzut un commentator la dvs. că tot punea pînă s-a enervat unu că îl depăşise şi ia zis. Cred ca sa supărat şi d-l Savu pe dl Dan că nuia convenit ce a zis de el şi astăzi nu nea mai scris editorial.Vedeţi, io am “scris nuia” cum ştiu eu nu cum scrie ei.Io ma bucur ca nu a scris dl Savu ca poate am io mai mulţi cititori. Eu la-m cunoscut pe dl Savu ,dânsul nu m-a cunoscut pe mine.Mare om domnu Savu dar nu ca Klaus Iohannis(cred că nu e cacofonie că e cu K ,dar tot rău se aude )mare ca cultura. Şi domnul Dan cred că este cult in cap dar e mai răutăcios. Mie î-mi place grăsuţul de la tv , analist politic care iubeşte pe toată luma că mereu zice” Cu toată dragostea “. Mă mai uit din cînd în cînd să nu fac greşeli, că doar am mai învăţat şi eu de la Ana Iorga, fata aia drăguţă care ne mai învaţă şi pe noi să vorbim correct. La cât de frumoasă e mai bine cânta, căi creştea retingul. Mă uit mai sus şi văd ce frumos i-a răspuns redactia lu Puiu, parcă aşa e dativul de la “conjugarea” substantivelor! Cred că e bucurie mare pentru Puiu şi ar trebui să mulţumeasca redactiei . Eu aşa aşi face!
  Î-mi cer scuze şi să le spuneţi copilor să meargă la şcoală să lase miştocăreala casă nu scrie ca mine că io ştiu că nu e bine. Rog pe cei dela ziar să nu publice pe cei care mă jicnesc că mă doare şi pă mine. Dacă comsideraţi că e rău ce-am zis vă rog să rămână la dvs. Să auzim numai de bine şi nu vă supăraţi pe mine!

  Reply
 5. 5

  Elena Delia Dumitrica

  Domnule „aDn”, va pricepeti de minune sa faceti pe agramatul…Totusi sunt convinsa ca in spatele acelor jocuri de cuvinte gresit scrise ascundeti o minte deosebit de agerā si o pregātire pe māsurā. Felicitāri ! Stati linistit ca nu l-ati dus in eroare pe d-l Savu…????

  Reply
 6. 6

  aDn

  Sărut mâna, doamna Elena Delia Dumitrică! Mă simt onorat că un cadru didactic, ce reprezintă România în afară, îmi atribuie aşa cuvinte frumoase şi cred că nu m-ar fi lăsat repetent!

  Reply
 7. 7

  aDn

  Pentru mărirea notei modific în… Sărut – mâna

  Reply
 8. 8

  Elena Delia Dumitrica

  Deci nu m-am inselat… Multumesc pentru increderea acordata!

  Reply
 9. 9

  Popa

  Revenind la subiectul cu elevul de la Scoala I.L.Caragiale. Va spun ca, uneori, cei care trebuie sa rezolve astfel de probleme, NU POT sa le rezolve, nu că NU VOR, pentru că nu prea ştiu cum să o facă. Legislaţia este atât de „stufoasă” încât cei care trebuie să o aplice nu o cunosc nici ei bine. Şi mai bine să nu faci nimic, decât să faci ceva încălcând legea. Cum fac şi primarii, decât să intre la puşcărie pentru că au făcut un pod sau au reparat o şcoală, mai bine nu fac nimic. DAR NIMIC!

  Reply
 10. 10

  ica

  DEMISIA ptr.acest dir de la sc ILCaragiale…nu merita sa pastoreasca aceasta scoala…ne-a facut de ras,judetul….RUSINE..asta e examenul de directorat cu adevarat..la aceasta scoala s-au mai intamplat lucruri de genul asta,,,unii invatatori cer bani multi ptr.fondul clasei,nu poti vb ca iti insulta copilul..mancarea…..cu acei copii care s-au imbolnavit…etc.etc…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023