Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  NIR

  „După săptămâni la rând în care piteștenii s-au plâns de existența unei insecte mici și extrem de enervante numită „Tigrul platanului„spraya Pitești s-a trezit să dea cu spray împotriva gângăniilor.”
  … Dar, da cu spray, ori cu nutrient ?!
  Nimic nu se schimba, merge inainte, fix ca bou’ .
  Actiunea „Elicopterul” a fost a fost praf in vant ! # Mircea, fa-te ca lucrezi ! ” … (de 30 de ani tot asa o tinem) „Substanta” a fost dusa-n vant.
  Oare, noi ne vom mai face bine vreodata, ori ne kkm in sus ! Sa mirosim kkcios !
  Insectele/tigrului platanului au invadat locuintele oamenilor.
  Micimanii, care sa vad macromani, nu au treaba, sunt penduci … kks-r fix in botul lor, scarnaviile !

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Oltene, mai ieşi şi tu pe-afară sau lasă geamul deschis şi mai vorbim (dup’aia!) Ții ?!…Înscrie-te în vreo „asociație” de protecție a „tîrgului de platan”! Pe bune !

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Ar trebui sa ii spuneti d-lui Ionica faptul ca MOSPILAN-ul cu care doreste sa eradicheze tigrul platanului este o substanta cancerigena interzisa in mai multe stat ale lumii. Totodata urmand logica acestui individ ar trebui sa ne asteptam sa taie restul de arbori ramasi in Pitesti si sa caute cu ardoare o solutie care l-a facut celebru pe Nero. Este logic ca aceasta insecta va dispare natural odata ce temperaturile vor ajunge sub 20 de grade celsius insa o tura cu elicopeterul va mulge niste spaga de la executanti. Si o sa iasa tuciuriul pe post sa spuna ca dupa prima dezinsectie nu mai exista nici urma de asa ceva. Prostimea acestui oras comunal ii va da dreptate. Pentru ca au avut note proaste la biologie si botanica. Aceeasi oameni care si-au lasat sapa rezemata de grajd ca sa vina la oras unde sa-si voteze juncul

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!