28 februarie, 2021

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Seneca

  Ideea domnului inginer Isac a avut success la public desi nu este altceva decat o grefa a unei Flori straine peste o sarbatoare popular romaneasca stravehe. Oare ne mai putem aduce aminte de sufletul nostru stramosesc argesean , muscelean, etc. astfel incat sa reinviem, chiar grefate pe valori moderne vechile evenimente ale universului popular romanesc ? Poate ca nu. Satul este acum profund transformat, iar noi valori si arhetipuri se vor inline in constiinta oamenilor. Este mersul vietii, iar rolul sociologist este sa le observe.

  Reply
  1. 1.1

   Savu Gheorghe

   Si totusi, domnule Seneca, tot respectul, nu exista „Flori straine” sau flori nationale. Florile sunt universale, ele apartin naturii

   Reply
 2. 3

  TILICA

  Este adevărat, floarea de colţ a rucărenilor a fost luată de braşoveni.
  Caşcavalul de Rucăr se fabrică oriunde dar numai la Rucăr nu şi aşa mai departe.
  Brânza de burduf aşa zise fabricată la Rucăr are mai mult cartof decât brânză.
  În pensiunile de la Rucăr se serveşte orice dar numai produs original nu, majoritatea a tot ceea ce se pune pe masă este luat de la angrouri de gem Metro, Pennz, etc.
  Singurul lucru care este încă original şi pe care rucărenii nu au reuşit să- l strice în totalitate este aerul, care d totuşi dă semne de rarefiere după goana primarului si alor săi în a defrişa tot ce le cade în mână

  Reply
 3. 4

  ION

  Astăzi la Simfonia lalelelor de la Piteşti, am văzut un stand frumos, cel la care participau elevi ai Şcolii Dâmbovicioara.
  Din păcate vecinii de mai jos, cei din Rucăr cu mic şi mare, elevi şi profesori, primar şi consilieri, au trudit din greu şi astăzi de Sfântu Gheorghe la tăierea pădurii.
  Absenţa acestora de la Simfonia lalelelor, trecând şi de data aceasta aproape neobservată.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.