Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Boni

  Foarte corect. De când Simfonia Lalelelor se desfășoară la Casa Cărții, nu mai prezintă interes pentru mine (nu-mi mai place deși poate greșesc). Nu știu care sunt interesele și costurile dar, oricum ar fi, Casa de Cultură a Sindicatelor este soluția ideală care rotunjește armonios vraja florală a unui eveniment semnificativ pentru imaginea Piteștilor.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  administratia publica este incapabila sa organizeze singurul eveniment notabil care a mai ramas in Pitesti. Atat timp cat acest indivizi nu vor angaja un specialist pe zona de evenimente pot sa o faca oriunde ca tot la wc-ul din fundul curtii va fi promovata…

  Reply
 3. 3

  Corcodel Constantin

  Va recomand sa va puneti pofta in cui.Casa Sindicatelor este o institutie cu finantare proprie si primaria nu are nici o putere de a hotari ceva acolo. Din chiria pe care o incaseaza de la Bingo isi plateste facturile si salariile oamenilor care se ocupa ca noi, pitestenii sa mai vedem din cand in cand cate un spectacol bun in Pitesti. Au fost nenumarate asalturi mai ales din partea unui industrias local care isi doreste cu ardoare acest loc pentru sine si gasca sa. Ei bine, nu reuseste cu toti banii si puterea lui sa acapareze si acest loc.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Ce să-ți povestesc, de la Bingo…Dar din spectacole? Nu o vrea nimeni pe degeaba, presupun, pentru Simfonie, se poate închiria. Spațiul însă, ca și cel de la Casa Cărții este cam comunist.

   Reply
   1. 3.1.1

    Anonim

    Un adevăr fără tăgadă.Spații noi (moderne) dedicate (speciale) Culturii, Cărții, Sportului etc. peste tot în România (in orice localitate fie mare, fie mică) , cel puțin până acum (2019) , au costruit doar „comuniştii”!
    Capitaliştii doar le exploatează (fură) !

    Reply
 4. 4

  Goargăș

  Pentru anul 2020 (sau douăzeci douăzeci, ca să glumim puțin) merită încercată varianta cu Casa de Cultură a Sindicatelor, chiar închiriată. Până la urmă, dacă noi, cetățenii din Pitești, contribuim la bugetul local, avem și dreptul să cerem să se prevadă în buget această posibilitate. De multe ori, în problemele de cultură, de imagine și altele de acest gen, se poate pune pe primul plan esteticul în detrimentul economicului. Orice s-ar spune, platoul CCS împreună cu cladirea și împrejurimile compun un tot unitar mult mai plăcut privirii.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!