Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Daniela

  Pentru evitarea aglomeratiei si pentru o mai buna vizualizare a exponatelor la corturile cu material saditor, ar trebui ca acestea sa fie raspindite pe mai multe alei.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Toată lumea lauda Simfonia lalelelor și spectacolele, dar nimeni nu spune de proasta organizare a transportului. Zdob și Zdup au început să cante la 22.00 și foarte mulți oameni au început să plece tristi, ca să prinda ultimul autobuz la 22.40. Evident, nu au putut urca toți și au plecat pe jos spre case. Ar fi trebuit să fie mai multe autobuze până la sfârșitul concertului, precum și autobuze spre cartiere apoi. În Mecca, la evenimente circulă la 3 minute câte un metrou cu 22 vagoane!!! Și la noi se pune un singur autobuz la 20 de minute și nu s-a ținut cont de ora când se termina concertul. Mulți depind de autobuze, căci nu au mașini sau bani de taxi. Dar, cui îi pasă de acestia, când „cei mari” se lăfaie în mașini scumpe?

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Transportul cu autobuzul prost organizat. Trebuie sa aiba aceeasi frecventa de dimineata pina seara. Aleile prea inguste pentru dispunerea punctelor comerciale pe ambele laturi .

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!