Related Articles

20 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  De acord.Monarhia este istorie pentru Romania.
  De unde atatea drepturi pentru urmasii regelui ?

  Reply
 2. 2

  Nicolae

  Am văzut la televizor ca Nicolae, cel de la presupusa casa regala, a declarat ca „Ma inturuc la Romania”. E mai bine sa stea unde a stat pana acum.

  Reply
  1. 2.1

   ION

   O fi rudă cu „genunche” cel de la sindicat, care a ajuns ministru.

   Reply
 3. 3

  VIOREL

  „Impotriva mortii nu exista lege,omoara pe Papa,omoara pe Rege.”
  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

  Reply
 4. 4

  Cetateanul

  Doamne, nu mai inteleg nimic din ce se intampla. In plina democratie, pentru care unii dintre noi si-au dat viata acum peste un sfert de veac, vor devenim din cetateni liberi in supusii unei case regale parvenite. Ce ne place ploconirea, stralucirea, spoiala, in locul demnitatii, onoarea si libertatii individuale. Asa popor, asa destin. L-am inlocuit pe Ceusescu, care a facut multe pentru tara noastra, cu niste aventurieri precum Paul Lambrino. Imi vine sa-mi iau lumea in cap.

  Reply
  1. 4.1

   Cetateanul

   Sa sper ca toata aceasta jelanie nationala va tine pana il inmormanteaza pe bietul rege fara destin. Sa-l ierte Dumnezeu!

   Reply
 5. 5

  ION

  Regele a plecat.
  La acest moment , la trecerea a peste 27 ani de la „revoluţie” regalitatea nu- şi mai găseşte sensul în România.
  Poporul nu a fost interesat în cei 27 de ani nici de faptul că prăduitorii loviturii de stat din 89 jefuiesc tot fără milă, nici de revenirea regalităţii în România. Practic poporul a fost împărţit în două tabere: particpanţi la jaf şi ceilalţi care mare mare parte au ales calea pribegiei prin ţări străine.
  Politicianul român acordând Casei Regale diverse sume anuale de bani, iar aceasta acceptând, nu a făcut decât să murdărească credibilitatea şi cinstea acesteia.

  Reply
 6. 6

  Thalia

  Optiunea pentru republica nu-ti da dreptul sa fii mitocan, „domnule” Gh. Savu !

  Reply
  1. 6.1

   Tilica

   Nu poţi să fi şi cu Republica şi cu Regele în acelaşi timp.Se numeşte curvie şi este caracteristică românilor.
   Românii au s- au trezit cu Republica pe cap şi nu se poate spune că au fost constrânşi de cineva în acest sens, mai ales după 89. Nu se poate spune că românii ar fi vrut altceva atâta timp cât nu au făcut nimic. Sau, poate că se aşteptau să lupte altcineva pentru ei.
   Înainte la plăcinte, înapoi la război.

   Reply
 7. 7

  Romanov

  Noi nu am făcut cu monarhia ce-au făcut rușii cu monarhia lor. Intr-un fel poporul roman e monarhic in felul lui, dar cu o monarhie pământeană. Si când ma gândesc ca romanovii erau rusi!

  Reply
  1. 7.1

   Romanov

   Si ma gândesc ca poporul acesta e blând cu străinii, in timp ce intre noi ne războim zilnic. Sa fie vorba de bunătate sau de altceva…ma gândesc la slugărnicie sau, poate, prostie.

   Reply
 8. 8

  VIOREL

  Unde ati invatat cuvantul mitocan,”tovarasa printesa Thalia”? In curtea scolii cand v-a facut pionier sau de la bunicul cand lucra pe tarlaua regelui ?….

  Reply
 9. 9

  Dinu

  Este fantastic ce metamorfoze cunoaște acest popor. Pana mai ieri striga Ceaușescu su poporul, acum Regele Mihai. Un popor care nu are niciun crez.

  Reply
 10. 10

  Dinu

  Iar cu televizorul ați manipulat poporul. Acum cu televizorul il indobitociti.

  Reply
 11. 11

  Pentru Dinu

  Numai cel nobil nu se poate preface si cum nu mai avem asemenea oameni, asistam de câteva zile la prefacerea națională. Dar nu in sen de facere, ci de prefăcut. Așa am rezistat in istorie. Întoarcerea armelor este simbolul nostru istoric. Dacă ar învia Ceaușescu, imediat am fi de partea lui. Ce naiba, la gurile Dunării lucrurile se iau ușor, a spus un francez.

  Reply
 12. 12

  Babilica

  ATENTIE ROMANI !! Cu televizorul va spala creerul…

  Reply
 13. 13

  VIOREL

  Bietul Cuza, cand a abdicat,a masurat cu ocaua mica…

  Reply
 14. 14

  Ana

  La Curtea de Argeș, in timpul intonării imnului national, fetele regale au rămas pe scaune, abia când a fost intonat imnul regal, aceste fete s-au ridicat in picioare. Si biata Republica i-a umplut de bani, bagandu-i in top 300, topul celor mai bogați. Așa ne trebuie.

  Reply
 15. 15

  marin

  Intr-o zi vom spune: am fost contemporani cu regele Mihai! desi a condus foarte putin, în vremuri grele pentru România.
  Nu mi-e clar de ce ,,cotizăm” acum pentru casa regală, care a ajuns în ,,top 300”?!
  Mă bucur pentru că articole de felul acesta ,,trezesc” spiritul patriotic în noi!
  Chiar așa, poate să anticipeze cineva, care va fi ,,destinul” Casei regale de acum, în România?!
  Cred, că în scurt timp se va așterne uitarea, așa cum este specific nației noastre! doar la diverse evenimente o să mai ,,dinamizeze” mass-media și apoi viața va intra în normal, așa cum a fost de altfel și în vremea când regele a trăit alături de noi (fie retras la Săvârșin, fie în Europa).

  Reply
 16. 16

  marin

  Am fost la Curtea de Argeș, să-l conducem pe ultimul rege al României, pe ultimul drum! cred că românii, într-un procent mare, nu au habar ce înseamnă regalitatea, ce rol avea regele pentru națiune.
  Oricum ar fi, s-a încheiat o etapă din Istoria noastră!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023