Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Dacă ați elimina nepotismul poate ați avea oameni calificați la instituția numita ambulanță. Nu aveți șoferi? Nu aveți pentru că aveți pretenții sa fie și medici în același timp. Eu vin ca șofer. Dar doar ca șofer și brancardier sa ajut fizic nu cu examen de farmacist sau medic.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Dacă vrei sofer dute pe tir,,

   Reply
  2. 1.2

   Anonim

   La ambulanta nu esti numai sofer,esti ambulantier. Trebuie să ști să faci resuscitare,să cunoști ce este in trusa cu medicamente si să ajuți asistentul,să ști tehnicile de imobiliare, să amorsezi o perfuzii etc. Sofer pe tir .Cu respect.

   Reply
   1. 1.2.1

    Anonim

    Daca nu ești în sistem ,degeaaaaaba!
    Problema este incompetenta personalului din conducere!
    Niste prosti puși politic,atâta tot!

    Reply
 2. 2

  Anonim

  Eu a trebuit în 2016 sa sun de trei ori la 112,dupa o jumate de ora a venit și ambulanță asistenta având un comportament neadecvat unui cadru medical. Am ajuns la Curtea de Argeș aproape într-o ora, condițiile la urgență fiind inumane. Dacă am cerut sa vina un cadru medical femeia de serviciu mi-a zis să vorbesc mai încet ca doarme doamna doctor.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Aveti asistente pe ambulanta angajate pe pile. Unele nu au Bac altele l au luat dupa 4 ani. Toate au intrat pe celebra spaga de 5 mii de euro pentru postul de asistenta. Stie tot judetul arges cum se fac angajarile si n spitalele din Pitesti si la Mioveni. Geme coruptia in sistem si toti inchideti ochii si deschideti larg buzunarele. V ati dus vreodata la o asistenta acasa in control sa vedeti saci intregi de pachete cu vata, seringi, pansamente sterile? Toate fura la greu si oamenii isi platesc consumabilele si medicamentele in spitale. CAND VA INTRA PROCURATURA IN MEDIUL ASTA BOLNAV CICA AL CELOR CARE AR TREBUI SA NE FACA BINE dar sunt ori corupti ori incompetenti?

  Reply
 4. 4

  Anoni

  Domnule draga. Am trecut printr-o criza sinu mi-am permis sa sun la ambulanta cu toate ca Eu cred ca am tot dreptul deoarece sunt un contribuabil. Am mers la serviciul de urgente Pitesti unde am stat aproximativ 5 ore fara sa fiu bafgatavin seama. Ambulantele aducwsu numai oameni ai straziii si vagabonzi. Nu va mai plangeti si fiti corecti. Oamenii care intradevar au nevoie de salvare nu …pot ajunge la ..acest serviciu. Adunati gunoauele orasului…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!