12 aprilie, 2021

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  fane

  Foarte bine, sunt o gramada de needucati si needucate care stau seara pana tarziu la scara blocurilor si asculta muzica, in special rahatul numit manele, fiind acompaniati de bere si seminte!! poate doar asa pot fi educati taranoii astia.

  Reply
 2. 2

  Cititor

  Foarte utila acea matura ! Si asa nu se platesc amenzile si tipa toti ca sunt smecheri si nu le face nimeni nimic.
  Dorim astfel de actiuni cat mai des desfasurate prin cartiere, mai ales printre blocuri. Vara se sta pana dincolo de miezul noptii si se bea, tipa, injura, muzica urla din masini sau telefoane, totul se arunca pe jos desi sunt cosuri aproape la fiecare banca, astfel incat cei care mai muncesc sau au copiii mici nu se pot odihni.
  Zona Craiovei, Exercitiu, Razboieni, ar trebui controlata permanent. Acesti tineri mai au si aroganta fara limita, crezand ca totul li se cuvine, ca este cineva obligat sa stranga dupa ei sau chiar ameninta ca te prind pe strada, iti sparg geamurile, iti prind copiii singuri, iti taie cauciucurile masinii, etc.

  Reply
 3. 3

  Mioveni,fără Poliţie Locală

  Dacă nu aş fi aflat de la un domn, care se plimba paşnic cu un câine de aproape 3 kg, că era să fie amendat de poliţia comunitară( cu majuscule când or merita), aş fi crezut că în Mioveni nu există această instituţie. Motivul pentru care era amendat : nu deţine carnetul de sănătate. N-am mai Întrebat pe al cui, ce rost avea. Pe cei care trec cu câini de luptă sau fără lesă îi salută cu „Să trăiţi, ce vă face băiatul? Băiatul „face” pe unde vrea el şi stăpânul nu adună.Ce spune Cititor, se întâmplă de ani de zile, la mai puţin de o sută de metri de primărie sau de sediul poliţiei, la 20 m de Catedrală. Exact la parterul blocului P3b, unde locuieşte respectabila doamnă consilier Ionescu Marinela, şi la căsuţele din faţa primăriei, lângă izvor. Doamna consilier cred că este foarte obosită şi nu ştie ce se petrece-n curtea casei dumneaei.Cănd te sacrifici atâta pentru comunitate, mai laşi baltă problemele de acasă. Aici se ţipă ,se bagă şi se scoate, se consumă alcool, grupuri de tineri între 14 şi 18 ani.Nu poţi să zici nimic, chiar dacă este două-trei dimineaţa. A încercat cineva şi a rămas fără cauciucuri la maşina personală. Poliţia are miopie şi greutate şi din această cauză nu îi descoperă, mai ales că stau între cele două blocuri. Nu-i văd nici pe cei de la sala de jocuri care folosesc zidurle blocului pentru a micţiona, cu toate că au toaletă în spaţiul lor de activitate. Poate că poliţia nu vine din cauza mirosului insuportabil, pentru ei, că altfel locatarii sunt obişnuiţi. Am înţeles că de zilele Mioveniului au fost mulţi străini în oraş. Sper că a ştiut conducătorul de grup pe unde să-i ducă. Mă rog să citească domnul primar Ion Georgescu acest articol şi vă spun eu apoi ce s-a întâmplat.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.