27 septembrie, 2021

Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Diogene

  Beizadele de bani gata care considera ca lor li se cuvine absolut totul.
  Nu le ajungi cu prajina la nas, ei cred ca detin adevarul absolute si toti ceilalti sunt sub nivelul lot, poate chiar sunt oameni de categoria a II-a nu oameni superiori ca EI.

  Reply
 2. 2

  Boni

  Poveste veche: ,, – Ține-l coniță, că mă dă jos cu tva!” ,, – ,,Scuipă-l, să nu mi-l deochi”.

  Reply
  1. 2.1

   Boni

   …cu tava…bine, bine, că nici cu tva mare nu mai rămânem în picioare.

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Escrocii, hoții și borfași se educă de mici , și unde poate primi educația cea mai bună decât prin numiri în funcții de șefi ai clasei.
  Azi șefi de clase- mâine conducători de instituții.
  Nu trebuie să ne mai plângem, ne merităm soarta cu vârf și îndesat.

  Reply
 4. 4

  Delia Dumitrica

  Nici nu stiu daca sa plang sau sa rad…”Ca sa nu ramana repetent si anul acesta, mam’mare, mamicuta si tanti Mita s-au hotarat sa-i ia tanarului Goe o tableta de … 1 Mai…”. Dupa cum vad, in familia aceea sunt toti primari, mai ales nora-primarita. Macar socrul ei a fost ales primar de altii, dupa ce partidul sau l-a propus . Ar trebui sa stie ca seful clasei trebuie sa fie propus si apoi votat. Asta ca sa priceapa dumneai, „madam nora”. Pentru noi, ceilalti, discutia poatre continua la un alt nivel, vazand profunzimea editorialului si a interventiilor anterioare. Observ ca mai toti incearca sa comande in grupul/colectivitatea din care fac parte; adica nu-i mai place nimanui sa mai lege nojitele , fara sa se gandeasca la faptul ca tocmai aceia care muncesc si care executa sunt indispensabili, nu „sefii” lor. Am auzit si eu de foarte multe ori de la multi copii ca vor sa se faca politisti cand vor fi mari.M-am iluzionat cu gandul ca vor acest lucru ca sa-i pedepseasca pe oamenii rai; prea putini aveau aceasta motivatie. Cei mai multi voiau sa devina politisti, fiindca nu concepeau ca un politist sa aiba, la randul lui, un sef, ci intruchipa controlul, sefia absoluta. Poate „madam-nora” ar trebuie sa mai schimbe canalele de telenovele si sa vada ca, in Occident, toti psihologii ii sfatuiesc pe parinti sa nu le mai dea voie copiilor de pana la 10 ani sa foloseasca telefoanele mobile, sa le limiteze la maximum 10 minute pe zi uzul tabletelor si sa-i tina departe de cele mai multe tipuri de desene animate. S-a ajuns la concluzia ca toate aceste „cuceriri ale stiintei”, date pe mana copiilor, determina comportamente foarte violente si , in general, antisociale. De la acestea decurg, evident, muulte alte aspecte negative, implicit pierderea autoritatii parintilor in fata copiilor, ba chiar se instaureaza o „dictatura a copiilor”.

  Reply
 5. 5

  Delia Dumitrica

  Erata : ….Mam’mare, mamitica si tanti Mita…..

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   De când au intrat…în Vacanț ă (Mare), unele ma’mare prof. dr.i pe . role dau semnale să nu (le) uite lumea că au fost şi ele până… daună la zi (totală) „sefe/i” …pe/de Colectiv… şi că se resimt „epic”/ae de când sunt…ne @ v.orbite ! Până una alta e bună pt. sine curae & …trotineta lu’ @ia mic@ , că bani pt moto-cicletă !!!…da’ de unde ?!…” Hai, bagă, gicuță , BAGĂ !!!…că şi mâine…ai o tură” (alta!)…la spălat …cu bicicleta lu’Miljocu’ …de pe dreapta !…

   Reply
   1. 5.1.1

    Colegu' de la Mărcuța

    Vară, căldură mare, ne doare capul…trece? Nu mai trece. Kaput!

    Reply
    1. 5.1.1.1

     Anonim

     Pe unii analfabeți funcționali, dar şi imbecili (ptologic) , ai face/denumi …”idioți”, înseamnă a-ți pierde vremea …cu ei (şi a folosi un…”eufemism”) ! Este şi „cazul” tău ! Hai, pa, imbecilule/imbecilo !

     Reply
     1. 5.1.1.1.1

      Anonim

      Aliniereeeeeerea! Direcția Bălăceanca, inainteeeeeee, marș! Aaaaa, nu vrei la ordin? Atunci, hai cu nenea, mergem palte, palte și pe urmă îți dau bobo cu diazepam să faci nani….

 6. 6

  Boni

  Domnu’, domnu’, se poate? Corectăm pe alții și noi ,,scrim” ,,mi-au” (zis) ca pisica? (miau). Exemplu: ,,pe unii…ai face idioți”. Ne dezamăgiți pro fund! A îi face/a-i face! Sau, admitem, din grabă….

  Reply
 7. 7

  marin

  Cred că părinții sunt cei care greșesc cel mai mult în educarea copiilor, dincolo de mass-media și societatea în ansamblul său. Deh, așchia nu sare departe de trunchi!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.