07 martie, 2021

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Emir

  După ce domnul MIhai Golescu a lăsat diplomaţia, pentru o zi , şi i-a dat Cezarului ce-i al Cezarului, iată că la conducerea Consiliului de Administraţie al Regiei Judeţene de Drumuri Argeş a fost numit şef , eminenţa cenuşie a Mioveniului, manieratul director al SC. Construcţii Reparaţii Mioveni. Eu mă bucur foarte tare că l-a contrazis pe omul care spunea, nu demult, „nu meritaţi niciunul să ocupaţi posturile de conducere pe care le ocupaţi”. Mă bucur pentru dumneavoastră , domnule Bogdan Udroiu! Sunteţi dovada vie că meltenii merită conduşi de un tiran cu pumn de fier. Apreciez duritatea şi grobianismul de care daţi dovadă şi faptul că sunteţi o stâncă de neclintit din echipa PSD Mioveni. Poate că un mare merit în propulsarea dumneavoastră îl au şi cei mai iubiţi pesedişti: Şerban Valeca şi Ion Georgescu. Pentru binele nostru, vă votez pe toţi cu drag!

  Reply
 2. 2

  PETRICA

  In momentul când un Mafiot este prins cu mâţa în sac, acesta este avansat pentru a i se pierde urma.
  Domnul Udroiu nu face execpţie.
  După ce domnul Udroiu a scăpat cu mâinile până la coate (nu de unul singur) prin Santierul Mioveniului, după ce acesta a încălcat toate legile (nu de unul singur) prin blocarea postului din educaţie, acesta este avansat pe măsura studiilor (de invatator si de pshiolog debutant) şi de ce nu a aptitudinilor de mafiot al Statului pe un post de conducere corespunzător.
  Bravo P.S.D.-ului că- şi răsplăteşte oamenii care au capacitatea de a face parte din FAMILIE.
  Solicităm să ne comunce S.R.I- ul ce a făcut pentru a stopa furturile din buzunarul public de către Udroiu Bogdan.
  Oare din ce motive S.R.I.ul nu a informat Parchetul despre elementele corupte primar Georgescu şi Udroiu

  Reply
 3. 3

  ION

  Am ajuns destul de rău având în vedere că din tot P.S.D. -ul din Argeş n- au găsit vre- un membru de partid cu studii în domeniul Drumurilor sau macar un inginer fie el de orice specializare.
  Ce – ar putea să facă acest Udroiu în calitate de preşedinte la administraţia Regiei de Drumuri? Să-i înveţe să scrie pe restul membrilor din Consiliul de Administraţie (se pare că nici măcar asta nu ştie să facă- nu degeaba a dat bir cu fugiţii din sistem) ?
  În schimb are experienţă în învârtirea licitaţilor şi diluarea asfaltului.
  Este posibil ca peste câţiva ani să constatăm că asfaltul a fost diluat într- o asemenea manieră încât are în compoziţie numai nisip şi şpagă (ca şi în cazul dezinfectanţilor)

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.