Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Dan

  Draga domnule Maresal…cu 39 de like-uri pana la jumatatea zilei, eu m-as duce linistit la culcare in weekend prelungit, R.I.P…. E luni Golescule…Scrii degeaba…Si un anunt la butelie cu GPL face mai mult decat un editorial semnat de tine…Pe bune acum,…Macar Savu are trolii lui…

  Stimate cititor care semnaţi „Dan”, acel Golescu la care faceţi referire şi pe care-l tutuiţi, colocvial, ca şi cum aţi fi fost colegi de liceu sau de armată, în speţă directorul ziarului nostru, e un om sigur mai în vârstă decât dv. Poate mai în vârstă şi decât părinţii dv. Fie şi numai din aceste motive (ar mai fi şi altele, dar nu detaliem), o exprimare ceva mai deferentă ar fi fost de dorit şi nu ar fi dăunat cu nimic erudiţiei pe care vă place s-o etalaţi. Aceleaşi observaţii şi în ce priveşte comentariile dv la editorialele dlui Gheorghe Savu. Vă lăsăm, totuşi, aceste comentarii aici, în ciuda obrăzniciilor şi a lipsei lor de bună-cuviinţă. Poate aşa mai învăţaţi câte ceva.

  Reply
  1. 1.1

   Dan

   Stimate domnule administrator, inainte de a lua apararea ,,acelui ,, Golescu ( pe care il tutuiesc colocvial) n.a. ( ca si cum am fi fost colegi de liceu sau de armata, vreau sa va ofer cateva precizari.
   Nu stiu daca ,,in mod cert,, acest domn este mai in varsta sau nu decat mine, asa cum nici liceul , armata sau facultatea nu am facut-o impreuna, insa cu certitudine este cu mult mai tanar decat tatal meu, mama mea sau bunicii mei. Chiar daca nu-mi detaliati motivele pentru care nu imi raspundeti folosind vreo terminologie la limita DEX-ului, as vrea totusi sa va lamuresc ca ,,eruditia,, mea nu are nicio legatura cu ceea ce pretindeti dumneavoastra ca ar reprezenta un mobil al actiunii mele la acesta postare. Insa intrebati-l pe ,,dl. Golescu – 50 de like-uri,, de ce nu face schimb de editoriale cu dl. Savu pentru ca un raport de 1 la 10 ar tihni mai mult decat apararea domniei voastre. Si pentru ca in ciuda obrazniciilor in urma carora a trebui sa invat cate ceva, v-as ruga respectuos sa il intrebati pe clientul dvs. ( dl. Golescu) cati ani a fost membru PCR si cand i s-a luat de mizeria asta…….Astept ca un veritabil fost soim al patriei si pionier facut cu forta sa aflu si de ce bunicul meu a facut 7 ani de puscarie pentru ca a electrificat un sat pentru ca se saturase de lumina lampii.. Cand obraznicia mea va avea un raspuns am sa va rog sa ii cereti domnului Golescu un raspuns la sutele de articole pline de osanale la adresa Baronului Rosu care stau stivuite in Biblioteca Judeteana Arges, la fel ca articolele pline de rahat adresate Marelui Carmaci depuse sub fosta manseta a Secerii si Ciocanul. Apoi mai vorbim….La buna vedere…

   Reply
 2. 2

  mihai

  Mie mi-a placut,felicitari !

  Reply
  1. 2.1

   Dan

   sa-ti fie de bine Mihai…Vezi ca mai au ceva proaspat si in Pravda…Intreba si la cantina la Dodon…

   Reply
 3. 3

  Dan

  Scrisoare din Cuba…
  Intr-o buna zi de luni. batranul Fidel s-a trezit cu mai putine like-uri decat de obicei, l-a contactat pe Raul si intr-o desarta epopee nuda reprosandu-i ca valorile comunismului din trestie de zahar trebuie sa nu se abata de la calea Revolutiei…I-a spus: ,,Nu face greselile lui Che”, (i-a replicat batranul mustruluindu-l groaznic pentru iesireea nesportiva de saptamana trecuta cand fratele cel mic a uitat medicamantele in noptiera)….Si avea dreptate. Weekendul a curs steril pe dealurile Argesului, si numaratoarea voturilor stranse de Raul au generat cumplite reactii de editorialist matusalemic intr-o fatidica zi de luni…O epopee in zona biodivesitatii ar fi putut salva editorialul de astazi, insa cele 50 de like-uri de pana la lasarea intunericului l-au pus pe bietul Fidel in grea cumpana… Ce dracu face Raul cu sutele de admiratii intr-o osana aflata in aceeasi ideologie? De ce si mai ales cum?
  Batranul Fidel, numarand bufnitele de pe catafalcul redactiei a opinat ca mai tanarul Raul a facut pace in Golful Porcilor. I-a promis un Guantanamo, i-a pomenit de criza rachetelor, l-a amenintat cu extitparea alunitei de pe frunte, insa degeaba. Raul aduna sistematic like-uri proslabnd comunismul intr-o versiune mai nuantata decat a batranului in trening. Aceasta competitie a trecut neobservata pana deunazi cand ,,Scrisoarea din rezervatie,, a adunat de zece ori mai putini aplaudaci decat ,,Premierul care va fi ,, depus pe catafalcul orgiilor cu ceva ore inainte. Asa ceva este de neinteles. Este un sacrilegiu…Cum doua articole impotriva lui Batista se pot afla la asemenea distanta cand limbile ceasurilor ling aceeasi gaura a timpurilor rosii cu atat nesat…?

  Reply
 4. 4

  Popa

  Urât. Foarte urât. Sa-ti fie rusine, Dane! Eşti un mojic.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!