Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Valentin

  Domnul Manu nu are nicio treabă publica, numai personala

  Reply
 2. 2
 3. 3

  Puiu

  Daca ati intors editorialul de la tipar pentru a redacta aceasta scrisoare, atunci iritarea dumneavoastra este evidenta.Eu asteptam demult o interventie a Domniei Voastre, si in mai multe randuri, pentru ca derapajele erau evidente si „omul puternic” si ziarul „Argesul” aveau interventii scurte si timide.Spre deosebire de dumneavoastra, eu nu cred ca mai avem oameni puternici in Arges si nu vreau sa mai traim tot pe spinarea inaintasilor.
  Actualii conducatori s-au departat atat de mult de Bratieni si Golesti, incat in cel mai scurt timp vor uita ca au fost.
  Ceea ce v-a bucurat pe dumneavoastra, in alegerea lui manu, m-a nemultumit pe mine, prin faptul ca era doctor si provenea chiar din locul pe care dumneavoastra il laudati.Aveam cel mai bun exemplu negativ in persoana altui doctor, fost primar general al Capitalei.Nu-mi fac iluzii nici in privinta faptului ca ar fi fost trai pe noi cu Adrian Nastase presedinte. Poate prin prisma faptului ca era chiar mai arogant ca doctorii nostri. Va dau dreptate in ceea ce priveste caracterizarea scurta a politicienilor de care ati amintit aici, cu bune si rele. Categoric exista persoane valoroase in Arges care ar schimba optica prioritatilor in judet si care nu s-ar gandi la interesle personale, sau nu numai, dar nu se implica. Nu cred ca o sa aveti bucuria sa-l laudati pe manu pentru realizari si nici sa-i mariti reputatia chiar daca ati facut-o din diplomatie.Vor fi multi care vor sustine participarea la premiul de excelenta adomului manu, ca doar yesmanii nu dispar prin deratizare, dar nu si domniile voastre pentru ca nu veti avea motive!

  Reply
 4. 4

  Mihai

  Aceasta nu e scrisoare deschisa, aceasta este o cerere oficiala de solicitare sponsorizare si intrare in gratii de la CJ Arges. Daca nu era dl Nicolescu, dl Badea exista? Putea dl Badea sa faca microhidrocentralele?Sa fim seriosi! Chiar asa de orbi sa fim toti??!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!