ad
ad

Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Mai bine, citiți baieti

  Reply
 2. 2

  Anonim

  LENEA ( inclusiv intelectuală) îi face pe unii, …”ziarişti”, pe alții, „istorici” , dar toți,…după URECHE (ei citează tot timpul,adică…”copiază” ) ! Sfântă ,Lenea ! … BISMARC făra K ?! …Heidegger, fără 2 de GG?! … Doamne, fereşte !…

  Reply
  1. 2.1

   Un alt Gheorghe

   O alta explicatie nu am in afara ca ai ceva cu autorul respectiv, pentru ca m-ai facut sa caut pe internet sa vad cum se scrie Bismarck. Am pierdut timpul de pomana. Daca tu ești pensionar sau ai.vreun certificat de handicap si ai timp sa stai pe internet nu același lucru e valabil si pentru mine. Dar Bismarc al tau o fi fost roman sau vreun câine, in timp ce autorul articolului se refere la Bismarck, cancelarul german. Când o fi domnit si asta, poate pe timpul lui Ceaușescu. Halal Centenar pentru ca avem halal de cetățeni!

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    N-ai înțeles nimic ! Problema nu e dacă ai scris cu K sau fără k , ci dacă „ai digerat” şi asimilat …ideile ! E adevărat , în unele cazuri (cornute), înainte de digerare e obligatorie şi… rumegarea !

    Reply
   2. 2.1.2

    Anonim

    E cel puțin jenant ca un ziarist de real talent (dovadă că articolele sale au parte de comentarii de valoare , nu doar de…complezență) să accepte să fie „apărat” de „alți gheorghe”, practicanți ai înjurăturilor de tip…COREMI ! Întâmplător , o cunoaştem pe această „un alt gheorghe” şi ştim foarte bine …”câți bani face”! Şcoala şi-a completat-o …”la Colibaşi, …de maximă securitate” !

    Reply
 3. 3

  Vasile

  Foarte interesantă incursiunea în istorie! Istoricul Iorga spunea, ca un îndemn pentru generații: ,,scrie, ca să păstrezi florile gândului tău, că altfel le ia vântul!” Felicitări pentru articol!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.