Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  Dacă este adevărat ce se ,,bârfește”, că deschiderea școlilor ar servi drept pretext pentru desfășurarea alegerilor, nu vom putea afla niciodată. Un scenariu vehiculat: între începerea școlilor și dată alegerilor sunt două săptămâni, exact perioada de incubație a noului coronavirus. Pe urmă, având în vedere că asigurarea distanței fizice între cei prezenți la studii este o glumă la un număr de elevi și studenți în jur de 3,5 milioane, în cazul creșterii alarmante a îmbolnăvirilor, Dumnezeu cu mila! Probabil se vor închide din nou școlile, scopul a fost atins! În plus, la alegeri, votanții vor da de doua ori masca jos, pentru identificare.
  Nu pot înțelege de ce nu au fost amânate alegerile, nu pot înțelege de ce nu începe școala mai târziu, pentru a se vedea/analiza impactul cu gripa sezonieră.
  Ca urmare, nu voi merge la vot. Nu îndemn și pe alții să procedeze la fel, precum un președinte de tristă amintire și nu numai. Nomina odiosa!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Se pare ca scoala se va amana.

   Reply
 2. 2

  Aloe Vera

  ” Nu poți face educație completă online ” . Completa nu-i, dar este ceva mai mult decat nimic .

  Reply
 3. 3

  Maniceanu Valentin

  Ar putea exista educatie 100 % online daca s-ar pune la punct infrastructura necesara. Avem oameni eficienti in domeniul IT care sa ajute invatamantul online, prin construirea de platforme speciale pentru invatamantul primar, gimnazial, universitar si care sa realizeze si carti in format electronic. Problema principala sunt fondurile necesare realizarii acestei infrastructuri pe tot cuprinsul tarii si implicarea institutiilor raspunzatoare din invatamant. Multi spun ca invatamantul online nu se compara cu invatamantul face to face. Dar cate firme care ofera cursuri online , cu platforme unde profesorul le explica live parti din materia predata sunt? Sunt destule, iar cursantii sunt foarte multumiti de acest sistem de predare.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023

error: Content is protected !!