53 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Buna ziua! Vreau sa va comunic faptul ca nu demult am avut (din pacate) neplăcerea de a cunoaste personalul de la secretariatul Scolii Populare de Arta Pitesti.( cu excepția distinsului Domn care nu poarta ochelari ,nu i cunosc numele.)Recomand “doamnelor” de acolo sa dea dovada de mai mult respect fața de persoanele cu care intra in contact!!!Ingamfarea dumnealor este la cote maxime!i Felicit in schimb activitatea tuturor domnilor profesori!Mult succes in continuare! Va multumesc!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Sunt directoarea Şcolii (doamna Lulu) şi vă informez (pentru cultura dvs.) că şi domnul la care vă referiți poartă ohelari , dar numai când …scrie, că de citit l-am „lecuit” noi din staff-ul acestui aşezământ de cultură şi artă ! Şi vă mai informăm că am ocupat şi locul de portar ŞEF , care era vacant , până de curând .

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Doamna Lulu sesizarea a fost ca titlu informativ(tot pentru cultura dvs.😊)Un om intelept ar lua măsuri educative!Dar Peștele..(continuați dvs..😊)O zi frumoasa va doresc!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Acum e …clar ! Sunteți o…doamnă ! Dar , dacă nu vă doare , n-ar trebui să-mi aduceți aminte de un anumit…miros !

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Aveți o directoare hormonală, să vă trăiască!

    Reply
 3. 3

  Anonim

  …totusi refuz sa cred ca postarea anterioară răspunsului meu apartine unui director! Vocabularul precar , limbajul agresiv si ironic folosit , tonul de superioritate nejustificata , apărarea cu îndârjire a lipsei de respect, “lecuirea” unui coleg…. , devierea de la subiect, toate acestea fac incompatibila postarea respectiva cu funcția de director! un director..are prestanța, elegantă in exprimare , formulări inteligente si respect! Asa cum spuneați ..conduceti un așezământ de cultura si arta!Deci dați dovada ca intr adevar faceti acest lucru, doamnă Lulu.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Aveti mare dreptate!!!!Hormonala nu jucărie!😂😂😂

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Nu..nu ma doare deloc faptul ca va aduc aminte cum miroase capul peștelui! Aveti dreptate cand spuneti ca nu ar trebui sa va amintesc acest miros!probabil ca știți deja!

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Doamna , într-un argument cu premise adevărate , concluzia este şi ea adevărată numai dacă respecți şi legile gândirii (corecte). Odată , ai avut „prilejul” să transpui pe calculator un „Curs (manual) de LOGICĂ/Gândire critică”, mai ții minte ?!
   …Din păcate, n-ai învățat şi logica gândirii/ Gândirea Critica !
   Hormonii , la tine , țin loc de…gândire !

   Reply
   1. 5.1.1

    Anonim

    Pleacă mă omule d’aici, lasă-ne cu problemele noastre…vrei să te jignim…că nu ai toate țiglele pe casă?

    Reply
 6. 6

  Anonim

  Pussyco, nu te mai văita aşa , că te dor şalele de atâta pelerinaj pe la toate „moaştele”!

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Direcția Bălăceanca, înăinteeeeeeee, marș!

   Reply
   1. 6.1.1

    Anonim

    Această acuală „babuşca”, care vara umblă pe bălti cu tot felul de urmaşi ai lu’ Parpanghel , n-a uitat comanda şi azimutul pe care il dădea tăticu ei când o trimitea „să facă bani” ca să cumpere alcool sau frecție Diana de la Podu’ Viilor (locul/postul ei de acum, în jurul Bazinului) !…De aici , slăbiciunea ei pt.”vărsători” şi „Peşti” !…

    Reply
 7. 7

  Anonim

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Ati vazut doamna Lulu ce spun oamenii??Vedeti cat de mult conteaza sa dați dovada de respect? Pentru ca ceea ce oferiți aia si primiți!De aceea va recomandam sa aveti o discutie inteligenta despre educație, cu cei de la secretariat( cu excepția domnului care poarta ochelari doar cand scrie pentru ca de citit l ati lecuit dvs impreuna cu staff-ul).Stiti..o vreme am crezut ca am conversat cu proaspătul portar șef..dar nu a fost asa …erati chiar dumneavoastră..directorul asezamantului de arta si cultura! In speranța ca va veți revizui pe parcurs limbajul, va doresc mult succes in activitatea dvs. si toate cele bune! ..un om printre oameni..

  Reply
  1. 8.1

   Anonim

   D-le (nu cunosc „funcția” care,oricum, „bate gradul”!), m-ar bucura să combatem („co”/”împreună”, scuzați, ştiți dvs. ca şi mine !) romanul istoric „Un om între oameni” (1953)-Camil Petrescu , despre epoca 1848 şi viața/destinul revoluționar (paşoptist) al eroului național Nicolae Bălcescu , a cărui „efigie” noi toți o „motolim” odată cu bancnotele când cumpărăm țigările „de zi cu zi” !

   Reply
   1. 8.1.1

    Anonim

    8 și 8.1, aceeași persoană. Mari hahalere, vorba lu’ Gigi. Ce treabă are directorul cu…prefectura…

    Reply
    1. 8.1.1.1

     Anonim

     Fiecare citează din „clasicii” pe care i-a „frecventat”/citit (în cazul tău , clasicul „oier” Gigi (caci „cioban” nu pot să-i/ți zic , cioban fiind o meserie onorabilă, şi străveche, deşi nu cea mai străveche , precum „ocupația” pe care ai practicat-o tu ,până te-a dat afară „concurența”…mult mai tânără !…

     Reply
    2. 8.1.1.2

     Anonim

     Fiecare citează din „clasicii” pe care i-a „frecventat”/citit (în cazul tău , clasicul „oier” Gigi (caci „cioban” nu pot să-i/ți zic , cioban fiind o meserie onorabilă, şi străveche, deşi nu cea mai veche , precum „ocupația” pe care ai practicat-o tu ,până te-a dat afară „concurența”…mult mai tânără !…

     Reply
 9. 9

  Anonim

  ..nu sunt un domn.. dar ma bucur nespus ca asemeni mie nu tolerați degradarea umană!Ati surprins perfect nuanța semnăturii ..un om printre oameni…am spus “printre “,ca sa ma pot diferenția de cel care era de fapt “un Om intre oameni , “ adica marele Bălcescu pe care noi il mototolim cumpărând țigări, cum bine ati spus! Nu ne au mai ramas decat cuvintele cu care putem pocni ipocriții! Mai mult de atat nu putem face…gloata lor e mult prea mare. Nicolae Bălcescu a militat consecvent pentru un program de adevar si justiție, A respins mereu compromisul tradus prin lasitate , elanul care se degradează in elocința si discursurile patriotarde.Cand totul i a devenit potrivnic a avt insa convingerea ca atunci cand mintea e lucida , dezastrul nu este ireparabil. Lupta împotriva despoților ar trebui sa fie o necesitate fizica si morala!..dar sunt prea multi stimate domn!Ce putem face ??? Arma noastra a ramas doar Cuvantul!

  Reply
 10. 10

  Anonim

  …bineînțeles ca un creier minuscul nu sesizează legatura.. dintre director si ,,prefectura”😊

  Reply
  1. 10.1

   Anonim

   Ți-am argumentat deja că la tyne ,locul creierului a fost ocupat de o baltă de…foliculină !

   Reply
 11. 11

  Anonim

  vai ce bine i ati raspuns!!!!!😂😂😂😂adevarat ati grăit!!”clasicul “frecventat a fost sursa sa de inspiratie!!!👍un raspuns Grozav!!!Genial!!😂😂😂😂

  Reply
  1. 11.1

   Anonim

   Cu „inspirația”…pe nas , las-o mai uşor , Gigi nefiind …”consumator” ca tzyne. El este ,totuşi, „autor”/deținător dd trust-laborator !

   Reply
 12. 12

  Anonim

  Ultimii postaci sunt unul și același pe principiul ,,nebunul de la răstoacă, tot el cântă tot el joacă. I-ați domne, medicamentele că altfel te duce mintea, nu ești chiar prost.

  Reply
  1. 12.1

   Anonim

   Uite-te,dom’ne, ce spun oamenii (de la Mârghia) care te ştiu ( ca pe breazu’!) , că s-au săturat şi ei sperând că nu le mai distrugi iar drumul pe care trebuie să-i repare, după ce treci tu cu …”atelajul” !…

   Reply
 13. 13

  Anonim

  Prostia este caracteristica unei persoane de a fi lipsite de inteligentă de a fi ignorant si incult!Aceasta caracteristică poate fi atribuită acțiunilor unui subiect, vorbelor acestuia sau credințelor lui. Pe scurt tabloul descrierii dumitale! Du te mai bine si adulta niste manele.(ca tot esti in domeniu muzical).nivelul mesajelor care le scrii este jenant de scăzut! Nu stabili dumneata cum sunt ultimii postaci!Ca sa critici pe cineva trebuie sa fii cel putin egal din punct de vedere intelectual cu persoana respectiva!ceea ce nu e cazul dumitale!

  Reply
  1. 13.1

   Anonim

   Vai, vai, vai, ce nivel ridicat, ce deștept, vezi să nu-ți dai cu grebla peste nas că și la ortografie ești varză.

   Reply
   1. 13.1.1

    Anonim

    Asta a fost…Mioara !

    Reply
 14. 14

  Anonim

  Vezi dumneata???in loc sa remarci si sa retii conținutul mesajului, ai sesizat o gresala de redactare..mai exact cand te am trimis sa asculti manele! Totusi..du te si asculta ..este universul dumitale care te caracterizează. Cam pe aici te situezi..funcția pe care ai ocupat o este mult prea grea pt micimea dumitale.; iar cand scrii cate un mesaj sec, mai mult de 3 rânduri nu poti sa redactezi.Folosesti cuvinte primitive: domne….portar..grebla…hahalera….prost…breazu’…țigle de pe casa…varza…prin care iti demonstrezi inca odata micimea culturală! Incerca sa nu mai comunici cu oameni care te depășesc intelectual! Te faci de ras! Crede ma!

  Reply
  1. 14.1

   Anonim

   Doamnă, nu vă mai stresați atât cu lectura unor mesaje pe care oricum nu le înțelegeți , pt. că roboții execută doar ce e înscris în softul lor de către programator ! Al domniei voastre s-a uitat în gară la Chitila ! Cu cei despre care scrieți e ceva mai complicat, pt. că ei se deplasează mult (sindrom de stres) şi nu răspund decât la comenzi „uşoare” : …”hăis”! şi „cea” !

   Reply
 15. 15

  Anonim

  Aveti dreptate stimate Domn!😁

  Reply
  1. 15.1

   Anonim

   Chiar aşa ! …Citiți, stimată doamnă, operele unor genii : Shakespeare , Balzac, Tolstoi, Rebreanu etc. , nu sigle de tipul Cornel & Ana sau bloguri precum”lu’ smeo” (de la vălcea) ş.a. Măcar !…

   Reply
 16. 16

  Anonim

  Mare e grădina lui Dumnezeu, are porțile larg deschise iar gardul este mutat mereu pentru a mări capacitatea de a adăposti pe cei cu probleme la bibilică.

  Reply
 17. 17

  Anonim

  Da…mare ,mare…sa încapă si d na cu pricina!(L)

  Reply
 18. 18

  Anonim

  va referiți la expresia latina “quod erat demonstrandum??

  Reply
 19. 19

  Anonim

  Vai, câtă precaritate intelectuală , culturală şi morală se preumblă prin curtea redacției dumnea/voastră ! Montaigne spunea în Eseuri că nivelul intelectual,cultural şi moral etc. al unui om se cunoaşte cel mai bine nu după răspunsurile lui , ci după întrebările pe care le pune .
  In ce ne priveşte, preferăm precaritatea fără ifose ( frustă) a unor cetățeni şi cetățene care îşi câştigă pâinea amară prin trudă (muncă/”produs”) , aşa cum făceau când semnau „condica” la… „Schimbul 3” !

  Reply
 20. 20

  Anonim

  …un mesaj precum nuca in perete, caracteristic neputinței tale! Apropo..Montaigne in Eseuri nu spune nimic si despre cei care raspund asemeni tie? Ai stat cu siguranta toata noaptea căutând citate celebre ca sa pari si tu azi putin mai sus decat genunchiul broaștei.(Cum ai fost ieri.)Nimic rau in asta! încurajez evoluția numai ca tu ai ales foarte aiurea citatul. Nu se potrivește deloc!Oricum ai evoluat si cu numarul de rânduri ..ai trecut de trei!Bravo!Dar ca sa ti demonstrez iar cat esti de limitată…Q.E.D sunt inițiale care pot însemna si altceva. Deci intrebarea este pertinenta! sa stim la ce te referi! Dar neștiind nici tu ce ai scris ai raspuns mesajului prin vorbele lui Montaigne evitând astfel un raspuns concret!In legatura cu preferințele tale..tu stii mai bine..evident ca preferi precaritatea! E mediul tau doar! In ceea ce privește curtea unei redacții vreau sa te informez ca diferenta este colosala comparativ cu marea curte (grădina) a lui Dumnezeu ,de unde faci tu parte.

  Reply
 21. 21

  Anonim

  Ca cititor (nu ca redactor la secția/departamentul „analiză/sinteză”, ca cel care „semnează” cu ID comentariul cu nr. 20 , de altfel un „pârlit” de pensionar cu vreo 200 de milioane lei/lună!) ,îmi exprim nedumerirea privind preocuparea (de bază) a celor de la ziar de a-şi insulta şi calomnia cititorii care îi depăşesc pe ei ca intelect, cultură, documentare (incusiv pe „teren”) şi cu realizări profesionale mult peste ale unor semnatari de „articole” în ziarul de fata ! În arhivele noastre nu regăsim atâta INVIDIE decât la niste „cupluri”(2) – „soț-soție”- care au înveninat mediul universitar piteştean până au fost scoşi la pensie (se ştiu )!

  Reply
 22. 22

  Anonim

  Stimate Domn Cititor , comentariul cu numarul 20 nu apartine cuiva din redacție!Imi pare rau ca discuția a deviat in acest fel nefericit!Si eu tot un cititor sunt! S a plecat de la o sesizare despre comportamentul neadecvat al personalului de la secretariat fata de parintii care depun cereri pt copii..si nu numai..Atat!La vederea mesajului , doamna directoare, asa cum s a recomandat ,in loc sa fie interesată de ce anume s a intamplat in unitatea condusă de dumneaei, a devenit ironica prin răspunsuri.Normal ca acest lucru este deranjant!Au aparut apoi alte persoane care..au scris ce au scris…Cu siguranta ca aceste schimburi de replici ar fi fost de preferat sa nu existe, dar..tonul face muzica si astfel au aparut aceste mesaje sarcastice.Nu am ca preocupate de baza jignirea persoanelor! Dar in momentul in care cineva ma “calcă in picioare” verbal, atunci nu pot sa tolerez asta! Nu cunosc alte probleme sau ce se petrece in mediul universitar…Sunt doar un părinte revoltat de atitudinea necorespunzătoare!..doar atat..

  Reply
  1. 22.1

   Anonim

   Stimată doamnă directoare, cei de mai sus vă depăşesc în „calități”, în afara domnului care poartă ochelari, …”numai cand scrie”!…Răspunsul/replica dată de Lăpuşneanu vornicului Moțoc nu se poate aplica (din păcate !) , deoarece numărul/(cantitatea) celor în discuție determină saltul la altă „încadrare”/(calitate) !…
   Tot datorită numărului mare al „lătrătorilor”, nu mai poate trece … nici”ursu” !

   Reply
 23. 23

  Anonim

  Dvs sunteti ursul?? Sau faceti parte din haita de câini?

  Reply
 24. 24

  Anonim

  Dvs sunteti ursul sau faceti parte din haita de câini?

  Reply
 25. 25

  Anonim

  Revenim :
  „nivelul intelectual, cultural ,moral etc. se vede din intrebări , nu din răspunsuri” ! (Montaigne)

  Reply
 26. 26

  Anonim

  Aproape toate mesajele au un grad de absurditate, mai mare sau mai mic, în general din cauza unui personaj/comentator ,,ciudat”. S-a întors lumea cu fundul în sus (fără legătură cu referendumul).

  Reply
  1. 26.1

   Anonim

   Așa este, citim și ne facem cruce!

   Reply
   1. 26.1.1

    Anonim

    🔊🔉🔈🔇 !!!?

    Reply
 27. 27

  Anonim

  Nu va mai cruciți atata! Ajunge cat va cruciți pe la sfintele moaște! lumea e interesantă tocmai pentru ca lucrurile nu se intampla asa cum vreți voi!

  Reply
  1. 27.1

   Anonim

   Care voi, care lume, aia a voastră, ineptă?

   Reply
 28. 28

  Anonim

  Cred ca la un moment dat s-a creat o confuzie/eroare in privința autorilor de mesaje si răspunsurile au luat o razna!

  Reply
 29. 29

  Anonim

  😇😱😲😎😗 !!?

  Reply
 30. 30

  Anonim

  ..da..in fond , nu e nimeni nici prost , nici incult!..suntem oameni dar din pacate suntem răi! 😔 nu câștigam nimic jignindu-ne!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.