Înscriere creșă lat

Related Articles

15 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Un articol cu trimiteri amuzante, dar logice. Bravo!

  Reply
 2. 2

  Boni

  Nu am înțeles care este totuși pozița aleasă de cele două personaje din articol. Poate doresc să fie pasive. Înjurătura preluată cu satisfacție de tefeliști (ha, ha…tinerii frumoși și liberi…de cultură și bun simț) îi produce o juisare târzie (dar uscată) și puriului filosof (pârât), servitor libidinos al unor conducători vremelnici și mare iubitor de creme celebre și alte cosmetice. Sictir!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Înjurătura care unește România.
  România este prea dezbinată ca o simplă înjurătură de stânga să unească românii.
  Domnul Liiceanu ar trebui să îmbogățească vocabularul limbii române cu o înjurătură contra tuturor politicienilor fie ei de stânga, centru sau dreapta și atunci ar exista o minimă posibilitatea ca românii să se unească. În rest nicio șansă atâta timp cât îi înjură/ înjurăm numai pe unii.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Sunt de acord cu înjurătura, dar aceasta să fie pentru toți politicienii.

  Reply
 5. 5

  Goargăș

  Individul Liiceanu, alături de Patapievici, Tismăneanu, Șora, Rebengiuc, Dăianu și alți români ,,neaoși” au susținut bombardamentele NATO asupra Iugoslaviei realizate fără acordul ONU , invlusiv în noaptea de înviere 1999 când au scris pe bombe ,,Paște fericit”! Vă amintiți cearta dintre CTP (acum e alt ,,om”) și filosoful închipuit care una vorbește, alta fumează (Editura Politică luată ,,moca” sub formă de cadou de la camaradul Pleșu, cereri de scutiri de impozite pentru năpârlita Humanitas, etc). Acesta este omul…dacă îl scuturi bine nu mai rămâne nimic din suficiența afișată. Și ne dă nouă lecții…

  Reply
  1. 5.1

   Goargăș

   ….inclusiv nu invlusiv…oricum s-a înțeles/văzut urâțenia sufletească a personajului.

   Reply
   1. 5.1.1

    Pavel

    Liiceanu este un exemplu exponențial al intelectualității actuale, așa cum Dragnea sau Bădescu este pentru politicieni. Sa ne trăiască si sa le închinam un monument cu mesajul de care se pomenește in articol. Oare cum am putea să-l reprezentam in piatra?

    Reply
    1. 5.1.1.1

     Anonim

     Foarte bună ideea!
     Nu am experiență cu cioplitul în piatră, dar dacă își manifestă și alții dorința de a definitiva soluția și a o pune în practică eu o să – mi dau silința de a pune umărul în realizarea obiectivului pentru eternitate, ca o mulțumire adusă de omul de rând clasei politice din România.

     Reply
     1. 5.1.1.1.1

      Boni

      Dacă îți place așa de mult ia-o acasă și cioplește-te cât vrei că n-or fi chiar toți politicenii ,,demni” de o înjurătură țigănească. În loc sa-i educăm pe ,,romi” am început să-i imităm în tot ce au mai urât.

    2. 5.1.1.2

     Anonim

     În această categorie intră și hoții și teroriștii (foști și prezenți) de la ISJ Argeș în frunte cu Ali-Baba cel cu un palat terminat și altul în lucru.
     Oare să închinăm doar un monument, sau câte unul pentru fiecare cu nume și prenume, să nu se supere?
     Dacă se pricepe cineva să ne spună dacă nu iese mai ieftin dacă utilizăm tablă din dur aluminiu. (nu de alta dar o luăm la preț de fier vechi de la avioanele care au căzut în ultimul timp).

     Reply
 6. 6

  Delia Dumitrica

  Domnule Savu, observ , cu mare dezamagire, ca prin tara asta a încoltit de mult “nevoia de vulgaritate” ( o expresie personala). Lasand la o parte faptul ca renegatul acela intors din Suedia este un exponent al analfabetului cu salariul in EURO, problema este, cred eu, mult mai profunda. Multi au spus ca expresia-slogan ar fi , de fapt, esenta disperarii unor oameni care nu s-au facut auziti intr-o alta maniera (decenta). Eu le-am raspuns ca acel slogan a fost folosit doar pt. iesirea din anonimat a unei persoane lipsite de identitate nationala si a unui avocat minuscul (“avocatul fara procese “ din literatura noastra), care l-a aparat in dosarul penal. Intorcandu-ma la expresia cu pricina, cu riscul de a produce râsetul unora, am indraznit sa fac o analiza nu numai gramaticala si semantica, ci, mai ales, psihologica. Dupa cum au scris-o pe toate partile, sunt niste semidocti, pt. ca nu au folosit punctuatia cuvenita. Lucrurile se agraveaza, însā, cand trecem la componenta psihologica. Mi-e prea rusine, sincer, de d-voastra si de distinsii d-voastra comentatori, insa observ ca nici Liiceanu nu prea doarme pe acasa, cu sotia. Are niste fantezii…poate ceva frustrari?? Stiu ca nu e loc de gluma, insa am incercat sa creionez “profilul ” psihologic, intelectual si social al adeptilor acestei lozinci. Rezultatul ar fi: frustrati, obsedati sexual, impotenti; analfabeti, “intelectuali de împrumut”; inadaptati social, provocatori, arivisti. Cred ca d-voastra sunteti foarte in masura sa completati lista mea destul de discreta.

  Reply
  1. 6.1

   Goargăș

   Boni și Goargăș vă iubesc și vă doresc succes în reprezentarea României, cu cinste, în însorita Italie. O doamnă, la propriu (chiar o domnișoară) și la figurat (o nobilă și o profesionistă).

   Reply
 7. 7

  marin

  Foarte interesant articolul! mi a plăcut varianta populară despre văcar și vlădică! domnii au plecat de la vatra satului și ajuns domni la oraș. Astăzi spun: merg la țară!

  Reply
  1. 7.1

   ION

   Orice ați spune văcarul ajuns la „oraș” tot ca un văcar corupt se comportă.
   Este de ajuns să priviți conducătorii de instituții publice și o să vă dați seama că dintr-un „văcar” nu are cum să iasă un om citit și cinstit cu adevărat, vorba ceea coruptul rămâne corupt indiferent unde îl pui fie la coada vacii, fie în fruntea unei instituții.

   Reply
 8. 8

  Anonim

  Un autor dezlănțuit …la ziar , care aduce aminte de Nichita Hruşciov când bătea cu bocancul lui militar , descălțat ad hoc , în Tribuna de la Sesiunea ONU ca să aducă în ascultare LUMEA pe de-a întregul, că prea era…gălăgioasă ,ba chiar necuvincioasă cu urmaşii lui STALIN , „tătucul popoarelor” !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!