6 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  Hai să fim serioși! Nu poți compara un politician cu un judecător la libertatea de exprimare. Jufecătorul Fundătureanu a folosit un limbaj de atac la persoană care nu-i face cinste. Suntem orbi, ia mai citiți ce a scris: slugă, sculer matrițer, monument de incompetență și impostură, ipochimen. Este judecător nu #rezistent cipat și se exprimă, cel puțin impardonabil, despre ministrul Justiției. În numele libertății de exprimare, consfințită de Constituție, eu spun că Fundătureanu este un necioplit și nu m-aș considera în siguranță să fiu judecat de el.

  Reply
  1. 1.1

   Goargăș

   Erată: judecătorul nu jufecătorul…sau poate nu merită titulatura…

   Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Tu ești probabil purtătorul de cuvânt al acelui politician retardat și ai același IQ ca și el !
   În sfârșit…IQ este ceva ce te depășește !

   Reply
   1. 1.2.1

    Goargăș

    Nu intru în polemici cu proștii!

    Reply
 2. 2

  Goargăș

  Stimate domnule Val Nicolau, dacă sunteți de acord cu anularea sancțiunii, dumneavoastră, in calitate de jurnalist (serios, așa cum vă știu eu) de ce nu folosiți un limbaj similar în ziar sau pe contul personal de F.B.? Știți de ce? Pentru că sunteți, cumva, in serviciul publicului, conștientizați acest lucru și, deși nu sunteți plătit de la bugetul statului, realizați că ,,nu se cade”. D-aia!

  Reply
 3. 3

  george

  Are dreptate d-l Goargas,.Un judecator ce foloseste asemenea epitete,dovedeste doar ca ele i se potrivesc pe deplin chiar lui insusi.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.