04 august, 2020
ad

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Remus c

  Asa este !!! Au rămas atât de puțin oameni care mai cred in suflete . Din pacate nevoile , dorința de a strânge cat mai mult , de a se afirma , indiferent de consecințe, i au facut pe multi dintre noi sa nu mai creada in suflete…cred doar în lucruri care nu liniștesc și nici nu ajuta suflete .

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Cine e mai hoț/şmecher, „Sistemul”(Ministerul Sanătății/Statul))… or „Bolnavul” lui Molière („închipuit” de Savu) ?
  „Banul”(€ & $) e un „bun asim(p)tomatic”/MARFĂ… care va să zică, nu păstrează distanța… „socială” prin dispunerea la massa, ca şi cum ar fi şi „sănătos”… la cap (față de Nevoi) şi care, deci, circula/ circulare …de capul lui diseminand …Covidul ! De aceea, trebuie izolat la domiciliu (Bancă) sau… „cararantinat”/arestat in spații special amenajate /Spitale-puşcări/i … Olè, Iohannis-Ludovic !? L’état c’est moi !?

  Reply
 3. 3

  marin

  Mi-a plăcut foarte mult articolul acesta, pentru că spune lucrurilor pe nume! E foarte trist ce se întâmplă acum! Faptul că spitalele sunt închise – e un fel de condamnare pentru bolnavii cronici! E un fel de genocid sau lupta pentru existență! Am citit de curând că suntem prea mulți pe suprafața Terrei și resursele alimentare devin insuficiente! Trebuie să fim mai puțini! Scapă cine poate! Felicitări pentru analiza de finețe a lucrurilor din zilele anului 2020. Da, cred că se poate spune: ,,Statul sunt eu!”

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.