01 iunie, 2020
ad

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Diocletian

  Imi amintesc de ceea ce se numea inainte de 89 „scoala de cadre”, institutele din subordinea PCR care pregateau viitorii activisti si membri de partid. Fireste ca faceau asta in limitele politicii centrale ceausiste si multi dintre absolventi s-au dovedit administratori foarte competenti.
  Dar ideea de a pregati oameni capabili pt adminstratie si nu politruci semianalfabeti exista si in tarile dezvoltate iar absolvirea unor cursuri ale acestora este obligatorie pentru viitorii functionari publici, candidati la diverse functii etc.
  La noi se promoveaza amatorismul pe scara nationala, cu rezultatele care se vad.
  Salvatorii tarii la masuri de genul asta trebuie sa se gandeasca. In folclorul nostru este mesajul proverbului, decat sa ii dai unui om un peste mai bine il inveti sa pescuiasca.

  Reply
 2. 2

  Corporatist :)))

  Multe din realitatile curente sunt intelese gresit de autor. Dat fiind radacinile comuniste, sovietice, proletare, e de inteles.
  ‘T’rump este primul om de afaceri, deci corporatist” – nimic mai fals decat sa confunzi un om de afaceri cu un corporatist. Corporatistul face parte dintr-o corporatie sau multinationala, care corporatii au de ordinul zecilor de mii de angajati raspanditi in lume fiecare – Trump este un investitor in imobiliare. E ca si cum ai zice ca Becali e corporatist!
  ”Toate acestea au făcut ca tinerii să fie puşi, aproape inconştient, împotriva vârstnicilor” – nimic mai fals, de Mihail Sora ati auzit?? este un tanar de 101 ani, care, lauda lui, nu a fost infectat de bolsevism!
  Statul paralel este inventia unui actual puscarias care dorea astfel sa justifice anchetele lansate impotriva lui. Numai cine nu are ochi nu vede domeniile lui Dragnea, imposibil de achizitionat din salariul de bugetar. Faptul ca tovarasii lui de partid au abandonat teza statului paralel care este in rostogolita la Pitesti demonstraza retardul temporal al autorului.
  Bolsevismul nu face bine nimanui, dragi varstnici, este teoria izvorata dintr-un sifilitic si un bandit. Lenin si Stalin. Si se stie ca sifilisul culmineaza cu dementa!

  Reply
  1. 2.1

   Boni

   Nea’ Cutare, Șora a îmbătrânit urât și e ga ga, purtat pe la manifestații de doi bani de ,,iubita” lui, degrabă așteptătoare de moștenire materială. ,,…laudă lui, nu a fost infestat de bolșevism”. Habar n-ai! Dimpotrivă! I-ai citit biografia, cu ultimele descoperiri? Ce retard temporal al autorului visezi? ,,Statul paralel este invenția unui actual pușcăriaș care dorea astfel să justifice anchetele lansate împotriva lui”. Cât de nedocumentat (era să zic prost) și de cipat ești, orbule! Bă, cu indivizi servitori și inepți ca voi, niciodată nu vom putea fi ce-am fost, iar mai mult decât atât, cu atât mai puțin. Sictir!

   Reply
  2. 2.2

   Argeșel

   ,,Dat (corect ,,date”) fiind rădăcinile comuniste, sovietice, proletare (ale autorului), e de înțeles”. Mare e grădina lui Dumnezeu! Măi omule (comentatorule neomarxist, programat ,,in rem” de niște alogeni sau nepatrioți care fac mișto de sclavii dreptei), de ce vrei tu să sari gardul? Poarta grădinii este larg deschisă!

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Citind articolul şi comentariile/”opiniile” de mai sus (ca ființă rațională, de bun simț) şi apoi urmarind şi varianta lui/lor tv -afluxul de imagini mass-media…de ştiri („româneşti”!) – in…”cazul Caracal” – (relatat cu pathos (SF/”halucinant” , dar complet irațional-aberant- ilogic) de „fătuci”/”reporterițe”, mai mult sau mai puțin „bronzate”,care-ți insultă inteligența cu „relatarea”,n-au cum să nu-ți vină…” în memorie” cuvintele lui Traian Băsecu, după ce a fost acuzat de „reporterița exponentială”, Roxana Ciucă-@3, de …”furt de telefon” :…”nu ştiu, Maria, …n-ai văzut-o pe țiganca asta împuțită” !?… „Epic”!…
  A urmat , un „scandal”…răsunător, în justiție , unde lucrurile… s-au calmat , deşi Băsescu era, evident…”un penal”!
  Niccolò Machiavelli scria în „IL Principe” (1513) : „Toate mijloacele sunt morale pentru a guverna. În politică primează interesele şi forța, şi nu interesele morale”, dar şi : „În luptă poți pierde totul în afară de onoare”.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Mai citește o data sa intelegi

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Si inca o data, daca nu ai obosit, ținând cont de vârstă.

  Reply
 5. 5

  marin

  Nu mai salvează nimeni România. E un curent european, care se numește globalizare.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.