Înscriere creșă lat

Related Articles

22 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Nota Redacției (N. R. ) de mai sus putea să lipsească !
  Cel care a redactat-o vădeşte o crasă (grasă !?) CONFUZIE fonetică structurală (şi Structuralistă) care-i devoalează INCOMPETENȚA (lingvistică, ştiințifică, morală şi filosofică) şi care îi anulează orice coerență logico-semantică (Charles Peirce, Rudolf Carnap), plonjând (direct) în propoziția finală (7) a Tratatului lui Wittgestein Ludwig „Despre ce nu se poate vorbi trebuie să se tacă”.
  Ca să fim (mai) expliciți, „liber = posibil & „obligatoriu = nexesar. E clar ?

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Hptii striga hotii, in cazul USR

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Dupa 30 de ani de criptocomunism argesean dl. Savu ar fi ultima persoana in stare sa aduca argumente pertinente in sprijinul unei teorii care a functionat in practica aducand acest judet in cea mai desantata forma de coabitare sociala. Suntem paria acestei tari si cel mai bine pentru noi toti ar fi daca ne-am compara ( daca putem) cu Oradea sau Clujul. Pana si in Timisoara o revolutie a gurelelor albe a triumfat. La Pitesti se intampla nimic in asteptarile precambriene ale unei societati incapabile sa se reformeze. Daca acest domn ,,colaborator,, al fostei sau actuale dihonii poate sa emite proiectii legate de salvarea acestui jutet proscris, inseamna ca suntem in noaptea mintii. Nu inteleg insa cum un practicant pensionar al vechii securitati poate sa critice noua securitate…

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Pentru ca ai rămas in vechile clisee

   Reply
 4. 4

  Anonim

  USR va fura mereu, sa vedeți la parlentare

  Reply
 5. 5

  Aloe Vera

  ” Vă rugăm numai să călcaţi mai încet, din treaptă în treaptă ” . Buna fu zisa, dar precum … „pas cu pas” , ramaseram far’de glas ; in creiere/urechi ne bubuie „ceasca” .

  Reply
 6. 6

  Jardiniere2020

  La spitalul de Covid, Cred ca ne vom salva. Apropo. Avem 3500 de cajuri de cuvizi.

  Reply
 7. 7

  Vasile

  Nu contează cine votează, contează cine face numărătoarea!

  Reply
 8. 8

  marin

  Articolul se numește salvatorii noștri, dar concluzia ar fi că noua generație politică, în aparență salvatoare, e una de hoți! Asadar, salvatorii sunt hoți!

  Reply
 9. 9

  ionel

  Oamenii s-au saturat de votare! nu mai au încredere în nimeni!

  Reply
 10. 10

  Vasile

  Salvatorii noștri ar trebui să ne asigure locuri de muncă, așa cum erau pe timpul lui Ceaușescu! și locuințe pentru tineri și pensii pentru noi!

  Reply
 11. 11

  anonim

  Cu sistemul STS se poate să fraudeze alegerile, voturile, dar nu au identificat casa lui Dincă, unde era fata aia sechestrată!

  Reply
 12. 12

  anonim

  Cel mai puternic om al lumii e Putin, pe ceilalți îi otrăvește, îi radiază! Nu contează cine votează …

  Reply
 13. 13

  marin

  Ce ar putea să facă și Elena Lasconi la Câmpulung, dacă orașul e ,,mort”?! Baza e salvarea economiei, oamenii să muncească, să rămână banii în țară, pe produse românești, nu în China!

  Reply
 14. 14

  anonim

  Am stat izolat, că am avut covid, abia așteptam ziarul!

  Reply
 15. 15

  anonim

  Toată Europa trece printr-o perioadă dificilă, românii muncesc mai mult pe la străini decât în țara noastră, dar vin aici să voteze!

  Reply
 16. 16

  anonim

  Anul 2020 va rămâne în istorie, pentru atâta secetă, atâta Covid19, restricții și criză financiară! Cu ce să plătim ratele, dacă nu se mai amână?! Salvatorii nu se gândesc noi!

  Reply
 17. 17

  marin

  De la salvatorii noii generații nu vine salvarea, pentru că nu au experiență iar România se umilește la porțile Uniunii Europene!

  Reply
 18. 18

  ionel

  Dacă ești tu unul bun, de ce nu faci politică să ajungi ministru sau președinte?!

  Reply
 19. 19

  Vasile

  E o situație politică, socială, culturală, economică – fără precedent în România și în Europa! Nu știu ce mai urmează!!

  Reply
 20. 20

  ionel

  Chiar dacă se bat cu pumnul în piept că au făcut ceva, România trăiește o perioadă fără precedent în istorie! Satele sunt depopulate, oamenii au plecat să muncească pe un pumn de dolari în alte țări! Încotro ne îndreptăm?! Să ne spună salvatorii!

  Reply
 21. 21

  remoult-zarzarea-orar ora 8.30

  eu nu mai fac spor fiindca mam apucat sa cultiv struguri sa fac strugurel din el. Apropo mine ma apuc de tuica de tescovina.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!