09 martie, 2021

Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Manfred Woerner

  …Stimati domni,
  Voi ati alcatuit ,,oficiosul,, partidului stat la Pitesti si in Arges timp de 26 de ani. Lista acestor nenorociri ar trebui sa cuprinda si presa pe care pretindeti cu onoare ca o reprezentati. Luati din arhivele redactiei paginile cu osanale ale gastii PSD care acum zace in puscarii si vedeti ca ati oficializat acest dezastru, l-ati ignorat si ati preferat sa taceti. Multi dintre cititorii dvs. sunt pensionari nostalgici comunisti, o masina infernala de vot care v-a pastrat privilegiile. Purtati vina de a-i fi manipulat fara nici un fel de grija fata de viitor. Acest articol este de o demagogie fara seaman si frumos as fi fost ca toti dinozaurii din redactia Argesul sa iasa in fata si sa-si ceara scuze judetului Arges pentru ca au fost partasi la imbecilizarea acestei regiuni altadata plina de mandrie. Rusine !

  Distinse domn Woerner, în ceea ce spuneţi dv e multă exagerare. Am putea să vă aducem o sumedenie de argumente în sensul acesta. Multe dintre articolele pe care le puteşi citi pe acest sait sunt şi ele astfel de argumente. „Oficios al PSD”, oricum, e foarte mult spus. Aveţi, însă, recunoaştem, şi destulă dreptate. Poate n-am fost destul de vehemenţi uneori, poate trebuia să fi pus piciorul în prag alteori, dar n-am făcut-o. Privilegiile de care vorbiţi dv că le-am avea, vă asigurăm, nu există. Ba dimpotrivă. Vizitaţi-ne şi vă veţi convinge singur. Vă dăm dreptate într-o privinţă: pentru tot ce s-a întâmplat la Berevoeşti, avem şi noi o parte de culpă. Culpa de-a nu fi ştiut, deşi colegi de-ai noştri au vizitat de mai multe ori comuna.
  În ţara în care locuiţi, Germania, a izbucnit anul trecut scandalul mega-escrocheriei Volkswagen-Audi. Vă invităm să îl comentaţi, dacă doriţi, eventual să faceţi o paralelă cu ce e pe la noi. Promitem că vă vom publica rândurile.

  Reply
  1. 1.1

   manfred woerner

   Stimate domn, a face o paralela intre scandalul VW-Audi si seria de dezastre care a aruncat Argesul in subiect de studiu la Oxford este o exagerare. Ar fi bine sa pastrati decenta intr-un subiect care macina aceasta regiune de peste 26 de ani. daca pt dvs scandalul noxelor poate fi un paleativ la seria de metastaze care a facut din judetul Arges, paria Romaniei, atunci sa-mi fie cu iertare… Hai sa va lamuresc eu asa cum pot de aici din Munchen… Sunteti judetul cu cea mai mare decadere din Romania. fata de voi, valea jiului este Geneva. Ati distrus tot …. Mediatic sunteti direct responsabili de ceea ce s-a intamplat. Vorbiti despre absenta vehementei…Pai stimate domn, adevarul nu este vehementa.Sa nu incurcam termenii. Ati tacut cu totii si in plus ati incurajat cu un tupeu incredibil omerta. Incercati astazi sa aspirati la a deveni Alexandria pt ca Ploiestiul joaca in alta liga. Cine sunteti voi cei din redactie? O continuare a ceea ce s-a intamplat cu 26 de ani in urma? Numele voastre figureaza in cel mai interesant studiu al presei est europene. Veti afla cand celebritatea va va fi resplatita in serialul ,, mantuitorii securitatii,, de pe History Channel. Aveti rabdare…

   Reply
 2. 2

  Martor

  Care e culoarea judetului Arges?
  -Rosu.Un rosu aprins!
  De aici porneste totul.
  Cand judetul e condus de infractori cam asta e rezultatul.

  Reply
 3. 3

  Manfred Woerner

  Rosu inseamna 3 pasi:
  1. Intai se distruge economia
  2. apoi apar bolile
  3. urmeaza haosul si crimele

  Reply
 4. 4

  Maria

  Votati PSD. Uraaaaa.

  Reply
 5. 5

  andrei stirblea

  Paradoxale la voi sunt multe lucruri.Sa le enumeram…Toti stim ca ati pariat pe Pendiuc. Evident toti stim ca a fost furat si astfel secundul imberb a ajuns la butoane. In mod evident va confruntati cu o reala problema de finantare. Aripa dura a PSD va face mari probleme si ca atare ati decis sa intrati in opozitie de presa sub sloganul ,,singulul ziar quality,, ( mor de ras)….Sunt sigur ca daca tot staff-ul din redactie ar pune trecutul pe masa s-ar afla in impostura de a scoate de la naftalina cel putin 5 carnete de partid ( la PCR ma refer). Ma fratilor, voi traiti in second life…? Il puneti pe tanarul asta sa scrie ca un refresh ( f5) la windows? Pai asta saracul este plin de ruj rosu machiat de voi pe fuga…Pentru a supravietui ca publicatie aveti doua variante: 1. sa mariti dimensiunea fonturilor de la ziar diminuand numarul de pagini ( tirajul este oricum de ordinul zecilor, iar pensionarii abia mai vad) sau 2. sa scoateti din dulapul cu schelete toate mizeriile pe care le-ati arhivat. Aveti cea mai interesanta si argumentata baza de date a tot ceea ce a facut PSD in Arges. Este singurul vostru capital. Alegeti ! Ar mai fi si o a treia varianta. Omul cu ochiul de sticla sa faca un pas in fata si sa inventeze un tanar pe post de manager la fituica voastra.

  Reply
 6. 6

  Puiu

  Mulţi dintre noi cunoaştem foarte bine neajunsurile din zona şi ţara în care trăim. O parte dintre noi cunoaştem trecutul multora dintre cei care astăzi ne conduc destinele. Nu cred că este cazul să vină comentarii din partea unor domni care trăiesc la Munchen sau în altă parte şi ne spun cu atâta înverşunare şi aroganţă, cum e viaţa la noi. Au şi jurnaliştii păcatele lor ,dar să-i scoţi pe ei vinovaţii de serviciu mi se pare prea mult. Mă aşteptam ca un cetăţean german să vină cu un punct de vedere elegant, conform statutului Germaniei, dar se pare că dânsul a uitat din trecutul nu prea îndepărtat când evrei , ţigani , polonezi… erau exterminaţi într-o localitate poloneză, căreia nu vreau să-i pronunţ numele. Mă întreb dacă pentru dânsul „roşu”, în Germania, înseamnă tot cei trei paşi din România, pe care dânsul i-a arătat!? Dacă tot a plecat din Romania să stea liniştit, pentru că Justiţia din Romania va face lumină în cazul incredibil de la Berevoeşti! Cel de al doilea domn ,m-a uluit pur şi simplu. Nu ştiu cum a greşit de ni s-a adresat cu „măi fraţilor”, ca mai târziu să ne spună că trăim „second life”. Am realizat când i-am citit mai atent numele şi am văzut că începe cu un nume de plantă. Acea plantă apare în DEX în trei variante. Eu am ales-o pe cea de adoua, pentru că i se potrivea perfect pentru exprimarea sa necreştinească, „omul cu ochiul de sticlă”. Omul acesta cred că este lipsit de credinţă, pentru că nu există durere mai mare decât modul acesta de adresare faţă de un semen al tău, cu astfel de probleme. Păcat, că dânsul, cu ambii ochi ,cred, nu a reuşit să vadă lucruri elementare în această viaţă. N-o să răspund la provocări!

  Reply
 7. 7

  INDIGNATUL

  De obicei, când scriu aici, sunt indignat. Pe tema fierbinte a momentului am făcut-o deja la articolul „ Primarul, mostre de iresponsabilitate ”. De această dată nu mă mai indignez ci intervin cu constatări pentru a mai tempera nervii deviați ai antecomentatorilor mei, altfel spus, de a zice „piuă” ori „pace, pace/ între două, trei, poate patru?!…”. Toată discuția cu: PSD, județ roșu, manipulare, se încadrează perfect zicerii „ce-are sula cu prefectura?!” Dar să revenim! Sursa răului din județ ,așa cum o văd eu, nu e nici presa, nici PSD-ul – apropo, dacă era PNTCD-ul sau vechii ori noii PNL-iști, ar fi fost mai bine? Ori partidul lui Dan Diaconescu, ori PNG-ul lui Gegi Becali, ori, UNPR-ul? Galben, roșu, albastru, portocaliu, tot un drac! I-ați văzut că sunt doar găști mafiote, care nu-i interesează decât să-și ia unul altuia ciolanul, prin vot democratic. Al nostru! Așadar, sursa răului de acum, e paradoxal, tot cea care face bine acum județului să nu ajungă sub sau deasupra Vasluiului. Adică Dacia, uzina! Din furturile și mafia cu mașini și piese s-a creat capitalul, politicienii, indiferența etc. Apoi au început dezmembrarea celorlate fabrici, păduri, sănătatea, educația, de unde, de asemenea se fura, tot ce se putea… Dar, încă odată, nici o culoare politică n-a stat deoparte.
  P.S.Îmi pare rău că stimații de mai sus „au pus botul” crezând că d-l Woerner e german, mai sigur e un pseudonim, și dacă ar fi fost, ce? Ei sunt doar puțin mai breji, dar credeam că ne-am săturat de bobârnace. E timpul să ne trezim singuri din prosternare că altfel facem viermi în spitale!

  Reply
 8. 8

  luth

  Pedesica guverneaza Romania.
  Cu precadere in sudul tarii.
  Au impânzit insa si celelalte partide, fiti fara grija. De aceea si sunt prezenti, majoritar, in orice guvernare/alianta.
  Trezirea idiotilor este putin probabila.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.