15 iulie, 2020
ad

Related Articles

Un Comentariu

 1. 1

  Anonim

  Îmi pare rău, dar ceea ce voi ați scris in acest articol nu s-a întâmplat ( poate doar partea financiară, sumele acordate pentru fiecare loc), in rest: o măgărie și o hoție pe fata. Una scrie in regulamentul concursului, la fel zice și moderatorul, alta fac OAMENII PUTERII!
  Cum este posibil sa schimbi regulile ,,jocului” in timpul lui, cu 15 minute înainte sa anunți ADEVĂRAȚII CÂȘTIGĂTORI, cei care fuseseră deja Selectați și pentru care diplomele fuseseră deja scrise! Ghinionul celor care au schimbat regulile, ați trecut fix pe lângă mine cu adevăratele diplome completate anterior schimbării lor! Studenții care au participat la organizarea CONCURSULUI au confirmat ca diplomele și premiile fuseseră deja decise. Dar ce sa vezi, când OFICIALITĂȚILE, VIPURILE NU S- AU INTELES, au hotărât sa schimbe regulile! Domnul Chirlesan a spus ca ,, s a respectat regulamentul”. Cum sa fie respectat dacă au fost 18 clase de jurizare și s au acordat 15 premii. Regulamentul zice ca se acorda premii pentru fiecare clasa de jurizare! Domnul Valeca a spus: ,, nu au fost suficienți bani!” Pai, unde sunt banii domnilor? Nu V ati permis din ,,umilele” Dvs remunerații sa sponsorizati premiile copiilor? Aflați ca majoritatea nici nu știau ca vor primi și bani pentru ca nu se specifica in regulament acest lucru. Copiii doreau sa le fie apreciate creațiile, sa fie jurizați corect ( sa nu mai spun ca la o clasa de jurizare, o doamna a început sa tipe la concurent și care habar nu avea cu ce se mănâncă acea categorie. Totuși, a știut ceva: sa descurajeze copiii! Și asta ce am văzut eu, cine știe câte au mai fost! Ce caută in sistemul de învățământ? Asta e, ați ales un cadru didactic care nu are ce caută in sistem. Cred ca nu a finalizat modulul pedagogic!).
  Deci, ar fi trebuit sa respectați regulamentul! Dar ce spun eu, in țara noastră se scriu legi pentru penali, iar eu sa am așteptări de la voi sa respectați un amărât de regulament?! Ma tot întreb: cum puteți dormi noaptea, cum va puteți privi copiii in ochi? Eu cred ca ați studiat la o școala specială unde ați fost învățați cum sa simțiți …… NIMIC!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.