Un Comentariu

 1. 1

  Anonim

  Cati din acesti ALESI ai SORȚII au absorbit vreuna din facultățile care pregătesc SPECIALISTI in DOMENIU:
  – HIDROTEHNICA;
  . – ELECTROENERGETICA;
  . – ELECTROTEHNICA,
  sau facultati apropiate de domeniu:
  . – TERMOENERGETICA, sau
  . – AUTOMATICA.
  Consider că tocmai datorită faptului că niciunul din acesti indivizi n-au terminat vreuna din aceste facultati AU TUPEUL SĂ SOLICITE ASTFEL DE SALARII FABULOASE in conditii in care in restul domeniilor productive salariul mediu este de doar 5000 lei, iar pensia medie in jur de 2000 lei.
  Ziceam că acesti fripturisti CER ASTFEL DE SALARII TOCMAI PTR CĂ NU STIU CE MUNCĂ SISIFICĂ TREBUIE SĂ DEPUNĂ UN STUDENT ONEST PTR A ABSOLVI O FACULTATE DIN ACESTEA. Si după ce o termină N-AU SATISFACȚIA de a munci la HIDROELECTRICA sau la ENEL sau la TRANSELECTRICA ptr că N-AU LOC de astfel de FRIPTURISTI NUMITI POLITIC de ALTI FRIPTURISTI.
  Din PĂCATE, SISTEMUL ENERGETIC NAȚIONAL edificat pe vremea d-Lui PRESEDINTE CESUSESCU se apropie de sfarsitul perioadei NORMATE de function are daca nu cumva UNELE DIN UNITATILE ENERGETICE a SI DEPASIT aceasta perioada. Tot din pacate, acesti fripturisti care cer SALARII FABULOSSE NICI MACAR HABAR NU AU CE CONSECINTE VA DETERMINA CADEREA SISTEMULUI ENERGETIC NATIONAL SI nici cei care i-au numit PE functiole de conducere nu-si dau seama că ROMÂNIA SE VA PRABUSI.
  ATÂTA TIMP CÂT IN TOATE DOMENIILE FUNCTIILE DE DECIZIE NU VOR FI OCUPATE DE SPECIALISTI, ROMÂNIA SE VA AFUNDA TOT MAI ADÂNC SI TOT MAI REPEDE IN DEZASTRU.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.