Înscriere creșă lat

Related Articles

43 Comentarii

 1. 1

  Boni

  Întâi să tăiem partea de text care se repetă și apoi vom discuta despre alte tăieri…

  Reply
  1. 1.1

   George Olteanu

   Gata, am sacrificat surplusul de conţinut.

   Reply
   1. 1.2.1

    Anonim

    Amice, ești prost!

    Reply
 2. 2

  Anonim

  Ce transmite (încearcă) Gh. Savu prin „Sacrificarea penisului” ?!…
  Multe şi „un pic”! ,…după ce o experiență de viață destul de solicitantă juridic (penal) pentru foarte mulți în uniformă militară din UM de lângă Cimitir şi Stadion, i-a schimbat si lui cursul vieții care se îndrepta în pas de defilare spre Destinul de Pensionar „de la armată”(cap de linie autobuz), dar mai ales după o experiență sentimentală de „ulima ora”/breaking/ cu o damă de condiție uşoară, destul de „trecută” ,dar”tupeistă” şi „solicitantă”…de bani (mulți !!!)”fără vreun motiv”(una Danny-Cris),care trecuse deja si „pe la …trupă”! Fostul ofițer de pe vremea generalului Chiriță (condamnat şi el penal de ÎCCJ), a luat contact cu „filosofia patristică” a lui Hippolytos Tertullian (160-220) !
  Minune Mare ! Asa a aflat că respectivul filosof patristic cu rădăcini în Cartagina îşi trage seva din gândirea filosofică patristică a Orientului (Quadratus, Titianus, Plotin), dar şi Atenagoras Grecus s.a.)! A mai aflat că el considera pe OAMENI ca fiind de trei feluri : „carnali”; „psihici”; „intelectuali” şi că păstrarea esenței sensibile şi cu impact la cei mulți şi egali în „sărăcie…cu duhul” a credinței creştine originare (Isus), trebuie ajutată prin suprimarea atât a carnalului (ceea ce făcuse Origene din Alexandria, prin automutilare/scopire, dar ,mai ales prin mortificarea intelectului(că „de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, deci, „nici Danny”, dar nici soția , vorba lui Tertullian din cartea sa „Către soție”)!!!…Şi aşa, Gh. Savu a mai bifat un articol, dar „suferința” lui „din dragoste şi cupiditate”…continuă !

  Reply
 3. 3

  Phalli

  Cred ca Boni si Anonimul de mai sus nu mai au nimic de sacrificat pentru ca nu au ce, ce sa mai vorbim de taiere! Le banuiesc o varsta destul de inaintata! Deduc asta prin faptul ca ei scriu aici din invidie.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Domnule Phallusică, Boni descoperise in textul inițial un pasaj destul de mare care era scris de două ori și a semnalat această eroare/repetiție pe care dl Olteanu a rezolvat-o urgent prin ,,sacrificarea surplusului de conținut”, cum foarte plastic s-a exprimat, in contextul articolului scris de un autor foarte apreciat. Atât și nimic mai mult. În privința ,,cealaltă” Boni stă binișor, vorba ciobanului, e ,,în trei muchii”!

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Il banuiesc de lipsa obiectului taierii mai ales pe Anonimus filosoful, pentru ca e invidios pe bietul om ca inca mai poate si are ce sacrifica.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   …zise (scrise) Danny-Cris, îngrozită, la vârsta ei (52 ani!), că-l pierde…”de tot”şi pe ziarist/ofițer/(si banii …”lui”!) după ce „i-a băgat”… în faliment pe concubin/proxenet/ şi pe unu , emigrant in Ducatul „ducilui” de Cerbu-Albota , taman dintr-o râpă de vălcea ! A avut „deschideri”, cândva”, şi spre „filosofie”, dar banii trebuiau „munciți”, ceea ce,…”mai bine…”neam”!?…

   Reply
 5. 5

  Dora

  Ma ingrozesc de ce citesc in unele comentarii. Autorul vrea sa spuna ca oamenii sunt porniti spre bucuria senzuala, pe care nu o mai poate inaltura nici sanctuarul din templu, care a ajuns sa fie azi banul, ci numai o anumita amputare. Interesanta afirmatie! Mai mult, in Sfintii Parinti am citit ca cel slab cu duhul si robit carnii (trupesc), greu se poate slobozi din lanturile poftelor lumesti. Dupa ce a dobandit ce a poftit, el va fi dezamagit ca aceasta nu l-a apropiat cu nimic de pacea pe care a cautat-o. Or, ce citesc aici?! Daoamne, pazaste-ma! Sunt o veche cititoare a articolului domnului Savu si-l sfatuiesc sa nu mai scrie, pentru ca unii precum Bonii sau Anonimul filosoful, cum il numeste un cititor, nu merita sa citeasca in fiecare dimineata astfel de articole. Eu le propun sa citeasca Biblia, poate astfel devin mai umani.

  Reply
  1. 5.1

   Boni

   Vă rog să nu mă confundați.

   Reply
  2. 5.2

   Anonim

   Corect, Dorra !… Păi,ce s-ar fi făcut bitul Origen din Alexandria fără dascălul lui patristic, Ammonius Saccas, dar ce s-ar face Gh. Savu fără o „cititoare de contor”…ca tyne ?! Dar noi, fără aşa „traducătoare” din latina cultă şi greaca clasică(veche) ?!…Eeeehee!…

   Reply
  3. 5.3

   Boni

   Nu înțeleg ce îmi reproșați mie. Mă faceți să-mi schimb impresia bună pe care o aveam despre dvs. Eu nu sunt nici ,,anonimul” nici ,,anonimul filozof”, îmi asum și semnez textele postate. Aștept scuze!

   Reply
 6. 6

  Anonim

  Foarte interesant. Bravo

  Reply
 7. 7

  Dora

  Da, domnule Boni, cred ca am inteles eu gresit, adica am inteles ca autorul sa-si taie din texte, nu altceva. Nu am citit de dimineata sa vad observatia dvs. Da, va cer scuze, si pretuirea este reciproca.

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   A fost doar „preludiul”!?…Hai, pupați-vă !

   Reply
   1. 7.1.1

    Boni

    Maestre, se poa’? Păi eu cu lauda și dvs. cu insinuarea? P.S. Nu cred că dl Savu merită un tratament inadecvat. Amândoi aveți cultură berechet. Problemele particulare țin de o confidențialitate inerentă statutului de bărbat. Dacă o să eliminați atacurile la persoană și o anumită suficiență coroborată cu prea multă cultură ,,afișată”, o să ne putem bucura, sincer, de informațiile calificate pe care ni le prezentați. Cu simpatie! P.P.S. Dacă mă atacați înseamnă că nu m-ați înțeles și o să vă răspund destul de contondent!

    Reply
    1. 7.1.1.1

     Anonim

     Domnu’ BONI, nu te recunosc,…ce s-a întâmplat că, de la o vreme, eu constat că „îți convin” şi meciurile nule şi la scor…”alb” (0-0) !?…
     Din cultura mea „generală”, ştiam că nu suporți meciurile/”cărțile blonde”, deşi ,de voie, de nevoie, „consumi” şi ai parte, în privat, doar de d’astea, acum… „pe ultima sută” de €uroi, încă…”neîncasată” !?
     Ştiam că iubeşti cărțile … „brunete”,mai bătrâne, cu părul „puțin ondulat”, dar „îndreptat cu…placa”! …”Organu” e de vină ,ori „funcția”?!
     Dar ştim amândoi (de la Darwin şi Miciurin, Hitler şi Stalin etc.) că „funcția generează…organul”, şi nu invers !…Cumva, ultima doamnă , de mai sus, are covigeri „neortodoxe”, cf. cărora doar dimensiunea „extremistă/erectilă”… de dreapta este în stare să provoace…”Orgasmul”/FERICIREA ?!

     Reply
     1. 7.1.1.1.1

      Boni

      Errare humanum est!

 8. 8

  Anonim

  Apropo, d-le Savu Gheorghe, n-aveți, domne, rămas prin podul casei , vreun penis…de rezervă, ceva, reprezentativ pt. „Sexshop”ul de la care vă aprovizionați , sau măcar unul rămas de la ultima amputare/castrare/scopire de „lav-Jurământ”,să-l dați bonus ,dimineața, cititoarelor „pofticoase”/carnale care devin „umane” numai după ce „citesc” cu toate simțurile , repetat /în reluare/, despre „penisul sacrificat”,articolul pe care vi-l laudă „Dora”,mai ceva decât Sfinții Părinți, „Biblia”!?…Întrebarea, desigur, e… retorică !

  Reply
 9. 9

  Zorro

  Eu am pățit o acum ceva timp!! Mi am întins atât de mult ” sabia ” ,încăt…asa lungă s a facut, ca a si venit o banca si mi a strâmbat o de tot !!! Si ce dreapta a stat cat a avut si a știut că are bani ! Iar acum… si daca as vrea sa sacrific ceva nu mai am ce !! Ca fără bani …nici ” sabia” nu mai sta asa dreapta !!! Oare isărescu ,înconjurat de asa multi bani , mai poate tine pentru mult timp ” sabia” dreapta !?!

  Reply
 10. 10

  Anonim

  Când Sfântul Apostol Pavel cuvânta mulțimii/adunăturii de… „cască gură”, cărora le prisosea doar timpul care se scurgea mai puturos/leneş decât chiar mintea lor de „săraci cu duhul” , care se hrănea „sațiabil” doar cu „ciuperci”…ale Paradoxului , identificând SF , viața lor, cu NEVOIA de IUBIRE , arătându-le şi CALEA spre Fericirea absolută , MANTUIREA , spunând :
  „CREDINȚA este înfăptuirea celor nădăjduite şi adeverirea celor nevăzute”(Evrei 11.1) !!!…
  Toată „adunătura” l-a aclamat prin urlete de satisfacție, ca de orgasm , fericire obținut/ă fără truda (sexului), care ar fi cerut, şi acesta, mai întâi, mâncare şi beutură/licoare/ JERTFA -„jirfă”(şi acum 2000 de ani hrana, dar şi viciile se plăteau cu BANI… si insemnau tot MUNCĂ/sudoare)!!! De atâta satisfacție , „cei săraci cu duhul” nu l-au mai huiduit pe vorbitor şi au uitat să-l întrebe/întrerupă cu întrbări directe, precum :
  prin ce minune, a devenit EL , Saul, pe Drumul Damascului, dintr-un sângeros prigonitor de creştini/CREŞTINE(mai ales) un Apostol al lui ISUS , al IUBIRII (fără sex) ,veritabil paradox, identificat de cei mai mulți lipsiți de „dotare”/neînzestrați/ …de Dumnezeu/de la Natură ca să fie „carnali”adevărați, că „psihici” sau „intelectuali”, nici vorbă !(Tertullian)
  Urmaşii lor de azi citesc , jertfindu-se (Origene) editorialul lui Gh. Savu, de mai sus, despre o uriaşă problemă a lumii contemporane : „Sacrificarea penisului”(atât de „gustat” de unele!)…

  Reply
  1. 10.1

   Anonim

   Cred ca si tu ești un apostol, dar pe cine reprezinți?

   Reply
   1. 10.1.1

    Anonim

    Cucernicia ta (prea), după cum discutam şi in împrejurări, poate mai fericite şi pentru noi, întotdeauna o întrebare”bine pusă/formulată” din perspectiva ştiinței logicii(erotetica), a psihologiei, e retoricii şi epistemologiei, este mai relevantă pentru „condiția”, din toate punctele de vedere, a celui care întreabă/”anchetatorului”, decât am putea afla despre cel întrebat (personalitatea lui) din răspunsul celui chestionat. Deşi întrebarea dvs. este mai mult retoric-tendențioasă(se vrea inteligentă/”rea”!) , vă reamintesc biobibligrafia din domeniul Filosofiei valorii (Axiologia) în care figureaza şi numele meu , la „litera B” .

    Reply
   2. 10.1.2

    Anonim

    Îl reprezintă pe BLAM (Belzebut, Lucifer, Azazel, Mamona). Așa se întâmplă când nu se iau medicamentele la timp.

    Reply
    1. 10.1.2.1

     Anonim

     Domnule Savu, până acum cei din Colectivul redacțional al „Argesul” vă invidiau pt. succesele dvs. matinale la cititoarele iubitoare de „litere”şi nr. de tel. scrise de…controlori pe biletele de autobuz , dar după reclama pe care v-o face ultima dvs.”cucerire” de la miezul nopții din Stația Publitrans de la Muzeu, bruneta „trecută” de 52 de ani, cea iubitoare de conturi bancare ale pensionarilor militari cu nevoi speciale la …Farmacie si Lăcașurile Domnului, cei din respectivul „Colectiv” v-au acordat şi Vot de… BLAM , ştiți deja : Belzebut, Lucifer, Azazel, Mamona ; şi-l roagă pe dl. Director să vă țină de vorbă până uitați de…”brunetă”ca să scrieți editoriale „de succes” la cititoare ca cel despre „Sacrificarea penisului”(Origene) şi mortificare intelectului (Tertullian) în interesul căsătoriei cu…zestre a actorului ratat şi fără bani !

     Reply
     1. 10.1.2.1.1

      Anonim

      Domnule B, cu toată stima dar v-a tras-o ăla/aia cu Blam-ul. Ce inspirație a avut! O fi din realitate? Eu cred că a glumit…serios!

     2. 10.1.2.1.2

      Anonim

      D-le Savu, față de breaking news promovate de colegi invidioşi, din redacție, pe ultimul succes la „bronetă” (nici o legătură cu vreuna din surorile Brönte şi nici cu „Bâlciul deşertăciunilor”), probabil le-ați răspuns deja, nu cu „chestia aia”, subiect de glume răutăcioase , ci chiar cu… „bruneta” respectivă, care se ardea şi ea de nerăbdare să vă cunoască şi… „colegii”, urâdu-le din rărunchi şi capu pieptului : „na, mă, țineți-o/puneți-o şi voi , că pe mine m-a curățat deja …de bani(€ & $) , că sănătoasă nu e nici ea ! Na, mă , dați-i şi voi „articolele” voastre de…2 lei !!?…etc. etc. Vedeți voi pe Beldzebuth, pe Azazel, pe Lucifer şi pe Mamona , că asta le e… NEPOATAăĂ !…

    2. 10.1.2.2

     Anonim

     Azi, de Dragobete, ai păcătuit…hulind, „doamnă”!…N-o să ai parte de iubire anul ăsta !, aşa spune tradiția (populară) !!!…Dar ziua nu s-a încheiat, cine ştie, poate te împaci cu Dragobete, fiul Dochiei şi etenul îndrăgostit , care n-a citit ce scrie un patimş, Gh. Savu, despre anumite „tăieri”… de pe listă ?!

     Reply
     1. 10.1.2.2.1

      Anonim

      Dragobete ai be(te)lit-o! Pe cât te dai de filosof pe atât ți-ai furat-o! Cosorul lui Moceanu ți-a retezat și bruma de bărbăție pe care o mai posedai. O prună mică, mică…

     2. 10.1.2.2.2

      Anonim

      Sine ira et studio , comentariile dvs. sunt cu mult peste „pretextul” lor, un articol superficial şi anodin, comentat de 1-2 pensionari în peregrinarile lor zilnice dintre Strada Mare şi Grădina Publică, cu cele 2 stații Publitrans,aşezate vis à vis, una la Muzeu, cealaltă la Hotel Muntenia, unde şi-a întâlnit şi ziaristul cumulard, Gh. S., muza lui „brunetă”,de 52 de ani, care l-a curățat de bani (€ & $ !) ,aruncându-l în depresia „cosorului lui Moceanu”, despre care ea ştie doar ce „dicta” gardianul închisorii, jucat de Dorel Vişan, deținuților , că… „are o parte lemnoasă şi o parte fieroasă” cum a văzut/auzit ea în filmul/ ecranizare după celebrul roman al lui Marin Preda, „Cel mai iubit dintre pământeni”, unde personajul principal este, de fapt, un filosof veritabil, Victor Petrini ! El ştie despre lume, iubire, viață si moarte ceea ce ea nu poate concepe: că acestea există fără…”penis”!

     3. 10.1.2.2.3

      Anonim

      Victor Petrini -eroul filosof al romanului lui Marin Preda „Cel mai iubit dintre pământeni”- despre „dezvrăjirea de iubirire” (relația lui de dragoste cu „iubita” Suzy) :
      „Vraja, cum se zice, se spulberase, deşi noi încercarăm la început s-o reînviem.
      Ea însă, dorind să fie sinceră, cum înțelesese din învinuirile mele că nu fusese, zădărnici acea reînviere şi mă făcu să descopăr că eu iubisem pe nesincera aceea, care mă fermeca, şi nu pe sincera asta fără vocație : nu mai ştia să fie fascinantă. Sursa misterului unui suflet e insondabilă. Sinceritatea poate ameți mult mai tare decât falsul mister al minciunii, dar exercițiul seducției ei nu se făcuse pe sinceritate şi era prea târziu, adică era prea bătrână acum ca să se schimbe. […] Şi atâta timp cât aceste trepte urcate şi coborâte de mine, vor mai fi urcate şi coborâte de nenumărați alții, această carte va mărturisi oricând : …dacă dragoste nu e, nimic nu e !…FINE ” (Marin Preda – „Cel mai iubit dintre pamânteni”)

 11. 11

  capra

  Capra are penisul bun. Nu da naveta. Capraisi tine amanta în primărie desi e condamnată penal. Trebuia denisa. Are penisul tare rau, poate va avea si pleca de săpun…..

  Reply
  1. 11.1

   Boni

   Salutăm! Chiar îi simțeam lipsa omului cu capra…navetistă!

   Reply
 12. 12

  vrabia

  de ceva vreme multe luna spune fără penali, acești oameni sunt cei de la partidul PNL. Dar cum sa ii credem noi cand iei care striga asa fac invers. HOTUL STRIGA HOTUL. Cum sa ii credem noi sa ii mai votăm pe iei CU PENISUL LOR MARE cand iei sunt niste penali. Prin diferite tertipuri o angajată a unei instituții este condamnată penal si surpriza este în funcție de execuție care semnează documente. De ce șeful iei nu o suspenda? De ce? o fi amanta lui? sau ii ieste frica de ia! wow penali striga penali. PNL = PENALI

  Reply
 13. 13

  activitati

  Toata tara isi sacrifica penisul cand se însoară cu o capra. Capra daca mai e si frumoasă e si mai bine. Sincer daca folosesti săpunul PROTEX nu ti-o furi. Daca ti-o furi apare iedul care fura Naveta.

  Reply
  1. 13.1

   Anonim

   PROFUND !…Vezi…că se poate !!!

   Reply
  2. 13.2

   Anonim

   Băi frate, ăsta e deștept foc!

   Reply
   1. 13.2.1

    Anonim

    La loc… Comanda ! …că „pistolul” nu-i ia foc !

    Reply
 14. 14

  anonim

  este o vorba din români: nu contează mărimea ci tehnica abordată. Asa ca mărimea nu contează că nu ne dat naveta ci tehnica cu care o vom primi în …. . Contrar miturilor care circulă în cercurile adulţilor activi din punct de vedere sexual, mărimea penisului nu contează atunci când vine vorba despre satisfacerea doamnelor. Cel puţin, a celor care nu au niciodată orgasm vaginal.Totuşi, mărimea propriului penis nu ar trebui să genereze stres inutil în rândul domnilor, întrucât acest aspect este aidoma altor caracteristici pe care doamnele le caută, sau nu, la un potenţial partener: inteligenţă, personalitate, simţ al umorului, statut social, înălţime, situaţie financiară etc. wow . Are peninus MARE nu ne-a dat naveta. E nasol i se va stafidi si vor fugi toate fetele ha ha ha

  Reply
 15. 15

  marin

  Un articol interesant! Asadar, trebuie să cumpătăm bine înainte de a lua un credit, astfel încât să nu ajungem să renunțăm la noi! Să cumpătăm … rămâne de văzut cât de cumpătați suntem în fața plăcerilor și a trebuințelor. Suntem datori vânduți și așteptăm la ghișeu pentru o simulare de credit! indiferent care sunt condițiile!! nu se schimbă nimic!

  Reply
  1. 15.1

   anonim

   credit are si cineva la noi nu a dat naveta.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!