Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  INDIGNATUL

  Ei? Domnule director! Poate a fost ea, diplomația, bună, am înțeles perfect poziția ziarului dvs., dar când e vorba de sănătate apoi chiar se impune s-o uitați și să dați cu ei de pământ că uite, incompetența, indiferența și corupția celor care ne-au cerut votul și ni-l cer în aceste zile ne bagă în pământ. Și nu e deloc drept ca după ce le plătim salarii, indemnizații, cheltuieli forfetare, mașini, amante, să ne mai și fure și SĂ NE OMOARE! Măcar acum luați-i la bani mărunți pe fiecare, pentru că știți mai bine decât mine cine au fost – niște găinari, infractori, cămătari, hoți, speculatori, caractere josnice, care profită de axioma democrației cum că fără partide, ea nu există! Dvs., presa, ziarul Argeșul, ACUM le puteți smulge măștile, pentru că momentul votului nu e o soluție, e deja prea târziu! Ce să votezi, dacă listele sunt pline de nulități și mafioți? Indignarea față de problemele din sănătate aproape că mă sufocă, mă face să uit că printre ei sunt și una-două persoane respectabile, dar, știți cum e zicala cu mărul putred care le strică pe celelalte!? ACUM, și nu mâine, trebuie demascați impostorii și profitorii care ne-au făcut și ne vor face răul final: ne vor ucide!

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Citesc acest editorial şi mă ciupesc din când în când , ca să fiu sigur că nu visez. Somaţia abonatului, amplificată de strigătul de disperare al jurnalistului care ieri se simţea sufocat de gunoaie, acumularea răutăţilor şi gâdul care ne sperie pe toţi , că vom fi ucişi prin orice mijloace, i-au amintit autorului cine este. I-au amintit că este un om foarte puternic şi că de data asta trebuie să lase diplomaţia la o parte şi să intervină în forţă. Astfel, a apărut în faţa noastră, asemenea unui Domnitor ce îşi adună oastea învinsă, cu plăgile oblojite, pentru a da o nouă luptă. Ce mă cutremură, este faptul că lupta se dă între românii sărăciţi şi batjocoriţi şi aleşii lor. Simt cum peniţa scârţâie şi se îngroapă în hârtie din cauza faptului că mâna care o conduce este apăsată de mâhnire, de revoltă şi de regretul că nu a făcut-o mai demult. Astfel de editoriale, „concentrate ” nu „diluate ” ne dau garanţia că suntem apăraţi. Ba mai mult, ne învaţă să fim vigilenţi când ieşim la vot, că votul nu este o formalitate şi este hotărâtor pentru felul în care vom trăi. Dacă editorialul este citit şi înţeles de mulţi viitori alegători , atunci vom auzi pe mai multe voci „Că aşa nu se mai poate”!

  Reply
 3. 3

  Elena Delia Dumitrica

  Cred ca reusesc sa identific, daca nu persoana in sine, macar tipul de persoana care v-a sfatuit sa lasati („dracului „) diplomatia la o parte si sa-i trageti la raspundere pe acei netrebnici care fie au fost partasi in mod direct, fie au incuviintat in mod tacit acest adevarat genocid in judetul nostru. Este strigatul disperat al unui cetatean, al unui argesean de fata de nimicnicia mai-marilor judetului, care ar fi trebuit sa vegheze si sa garanteze dreptul la viata, in speta dreptul la asistenta sanitara . Numele ziarului Dv., domnule director-jurnalist, va ofera legitimitatea de a va implica direct si „fara mānusi” in orice ancheta dreapta, pentru a arata argesenilor tot ceea ce este facut impotriva lor, prin nerespectarea flagranta a celor mai importante drepturi specifice unui stat democratic. Faceti, prin condeiul Dv., ca ziarul „Argesul” sa rācneascā in tot judetul si dincolo de el; faceti ca, prin numarul mare, in crestere, de altfel, al cititorilor, sa se faca stiute toate aceste atentate la viata argesenilor. Stim (stiu) ca ati fost mereu un diplomat in a ridiculiza diferite personaje, dar acum trebuie sa incercati sa faceti mult mai mult : sa-i demascati, sa le deschideti ochii argesenilor, pitestenilor, in special. Sunt convinsa ca, de multe ori, condeiul unui jurnalist vertical poate pune in miscare însāsi roata justitiei.

  Reply
 4. 4

  Belphegor

  Chiar asa, fara manusi?!
  Pai astia, politicienii, sunt acizi, parjolesc tot ce ating!
  „Pas cu pas” , ca sa citez din clasici in functie, clipocitul „Argesului” incepe sa sune a „Racnetul Carpatilor”!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023

error: Content is protected !!