Related Articles

17 Comentarii

 1. 1

  Dora

  Acum vorbim de salarii speciale?

  Reply
 2. 2

  Nicu

  Eu cred ca si pensile si salariile nu sunt speciale, ci steategice

  Reply
 3. 3

  Jan

  Tocmai ascultam stirile:plata tichetelelor de concediu se amana pentru anul viitor . Motivul? Nu sunt bani. Ba sunt bani dar nu pentru cei ce lucreaza pentru stat ci pentru cei care luceaza …..la stat. Si cum statul este ca un burete, acum se pare ca a inceput sa aibe surplus si sa dea pe afara. Si cand ma gandesc cat adevar graieste acest popor cand spune ca para mălaiata pică totdeauna in gura lui….

  Reply
 4. 4

  Savu Gheorghe

  Vă mulțumesc tuturor celor care ați comentat aici, oriunde ați fi!

  Reply
 5. 5

  Mihai

  Robinetele sau deschis, dar numai pentru pupincuri;ti.

  Reply
 6. 6

  ION

  Pentru poliţişti, am înţeles de ce s-au mărit salariile. (măcar aştia au inventat scenariul cu sirienii), dar mărirea salariilor la primari, vieprimari, nu am înţeles. Oare ăştia ce au visat azinopate?

  Reply
 7. 7

  Maria

  Cu individul ăla de la Lereşti care este şi popă şi director şi etc., domnilor miliţieni şi politruci ce aveţi de gând să faceţi?
  Oare nimeni nu mai poate să mai facă ordine în ţara asta?
  Ori unde te duci, dai de mafioţi angajaţi la Stat pe salarii de te doare capul.

  Reply
 8. 8

  george

  Guvernul pomenilor ,au dat tichete gratuite studentilor pe tot anul !?!?,IT-istii nu platesc impozite,altii sunt in insolventa de 5-7 ani si alte aiureli.Asta cu primarii pe care o arata si autorul e exemplul cel mai elocvent. In toata lumea nu exista asa ceva ,exista lege pentru pensii 45 % din salariul mediu pe economie exista lege pentru pensiile speciale care nu se aplica .Se aplica doar pentru magistrati,diplomati si parlamentari si pentru cei pe care ,acum ii vor afara din sistem ,apoi cercul se inchide,legea se abroga. Nici pe departe militarii si politistii normali nu au pensiile ce se propaga pe televizoare , poate numai varfurile de care ei acum vor sa scape ,In Bucuresti se dau 1000 de lei pentru copiii cu handicap ( de ce oare numai in Buc ?) dar se spune ca nu sunt bani .In toata lumea civilizata militarii si politistii au legi aparte de pensionare ,numai la noi s-au introdus si pentru parlamentari .diplomati,magistrati,grefieri etc.Guvernarea asta e serioasa sau ne ia la misto ? De ce se amesteca ,voit si ajutoarele sociale ,indemnizatiile si altele in sistemul de pensii. Acolo se risipesc banii ,sunt numai 2.300.000 de pensionari pe bune .restul…Dar aruncam pe piata chestia cu pensiile speciale .Cata manipulare !

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Daaaa……. . Cind au distrus burghezia, au uitat sa scoată rădăcina robiei. Dar mai mult vreau să spun că cei de la posturile moi mereu ne vor vedea ca pe o turma de oi instruite ce merg singure la măcelar. Trebuie să facem ceva și nu doar în România.

  Reply
 10. 10

  Iurie

  Daaaa……. . Cind au distrus burghezia, au uitat sa scoată rădăcina robiei. Dar mai mult vreau să spun că cei de la posturile moi mereu ne vor vedea ca pe o turma de oi instruite ce merg singure la măcelar. Trebuie să facem ceva și nu doar în România.

  Reply
 11. 11

  Petre

  Politicienii şi- au motat robinete, şi nu orice fel de robinete ci din acelea cu debit mărit şi fără contoar.
  Prostia nu este a lor a politicienilor, ci este a noastră a celor mulţi şi îndobitociţi precum oile.

  Reply
 12. 12

  Maya

  Vorbim despre Legea salarizarii unitare in sensul intelegerii omonime. Legiuilorul a gasit iata, un nou sens al cuvantului,, unitar”. Cu siguranta nu se refera la sensul de ,,lipsit de diferentieri” . Cu atat mai putin la salarizare imogena. Nu, sensul dat de legiuitor in acest caz este acela de unitate, unitate de masura . A permis fiecarei unitati administrative sa masoare cu propria masura. Asa, precum ocaua lui Cuza. Ma intreb cata nedreptate mai poate digera acest popor, cat timp mai poate suporta asta?
  Sa fie oare aceasta lege inspirata din proverbul,,S a invatat precum boul cu jugul” sau din proverbul,,Cine fura azi un ou maine va fura un bou” ?

  Reply
 13. 13

  Petrica

  Cel mai tare din parcare, în judeţul Argeş nu este nimeni altul decât Manu (muşamalizator al unor crime) preşedinele Consilului Judeţean, care şi- a făcut salariu de peste 130 milioane lei (fără să mai considerăm şi sporurile).
  Bineînţeles că nici executanţi din subordinea acestui individ nu au rămas mai prejos, că furturile vorba ceea se fac în comun.
  Se pare că Nicolescu era copil pe lângă acest individ

  Reply
 14. 14

  politistul

  si contabilii din scoli cu directori ambii 7000 ron

  Reply
 15. 15

  De Antoni

  Citesc acest articol dupa un an de la publicare si ma ingrozesc de cit adevarat este ce scrieti…
  Am trait-o pe pielea mea de curind la o primarie dintr-un sat.
  Ce e de facut?
  Sper in jurnalismul liber,in jurnalistii de ancheta,curajosi,care nu mai ascund adevarul ca pe vremuri…Sper ca si aici la noi in tara asta atit de indepartata ca mentalitate de Europa sa iasa adevarul la suprafata regulat; si numai voi,jurnalistii curajosi si onesti puteti sa faceti ca adevarul sa triumfe si la noi…trebuie lupta continua…sa nu va lasati ,sa nu va descurajati..cu putinele voastre mijloace…dar cu curaj
  Va multumesc pentru articol: perfect

  Reply
 16. 16

  De Antoni

  „Iar noi, cetăţenii, ar trebui să stăm cu ochii pe toate primăriile judeţului pentru a vedea ce se întâmplă cu banii noştri.”

  ultima fraza pe care ati spus-o e…trasnet!

  Sinteti tare!
  Multumesc pentru ca existati!ma ungeti la suflet

  Reply
 17. 17

  Savu Gheorghe

  De Antoni, e prea mult pentru mine. Eu va mulțumesc ca-mi citiți aceste articole care pur si simplu ma descătușează. Aprecierea dvs este chiar motivanta.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!