01 iunie, 2020
ad

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Delia Dumitrica

  Domnule ziarist, ce s-o mai dăm de colo, colo…știm prea bine cum se comportă membrii acestor comunități atunci când joacă „acasă”, pe teren propriu. Sunt atât de violenți în limbaj și în fapte, încât un om normal nu prea le-ar găsi circumstanțe atenuante. Nu le-a fost niciodată ușor oamenilor legii să intervină acolo, deci nici vorbă de „lugu-lugu”, fiindcă riscă să fie agresați de hoardă. Eu înțeleg și ideea de abuz, nu zic, însă dumneavoastră știți prea bine că o simplă „vizită” prin oraș a unor membri tribali devine un abuz adevărat la adresa cetățenilor liniștiți, la adresa bătrânilor care nu-și pot apăra buzunarele, bijuteriile și gențile. Eu numesc asta „prezumpția de pericol”. Așa că nu pot decât să-i felicit pe acești polițiști care-și riscă, de multe ori, viața pentru a asigura ordinea publică, mai ales într-un moment ca acesta când subzistă starea de urgență la nivel național. Gândiți-vă că, poate, de acei polițiști ar fi fost nevoie într-o altă zonă, în care lumea nu respectă regulile carantinei, de exemplu, punându-i în pericol pe ceilalți. Sănătate vă doresc!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Pe scurt, un articol de căcat ! Arată FRICA de țigani a ziarului/site ARGEŞUL şi a şefilor Poliției care sunt şantajați de țiganii din Merişani care fac legea în zonă ! De ce oare ?!! Cumva, CORUPȚIA „autorităților” ? Vor „trage ponoasele” polițişti care au acționat corect şi legal (cei mici) ? Bineînțeles ! Vouă, de la Argeşul, nu vă este RUŞINE ? Dar… scârbă …de „meserie” ??!

  Reply
 3. 3

  Ioan

  Tovarasi de etnie Tiganeasca…lasati rommul in pace…este bautura alcoolica…puteti sa veniti cu un milion de martori…in primul rand nu sunt credibili…sunt ca si voi… majoritatea… niste oameni cu buletin pentru care…Constitutia si Legile Romaniei reprezinta…hartie igienica…destul…au trecut 30 de ani de cand batjocoriti tara in care locuiti…va bateti joc de valorile acestui popor…tolerant…cu indivizi ca voi care… sunteti…in imensa majoritate… parte din grupuri de crima organizata… platiti politicienilor taxe de protectie…pentru a va permite sa…cersiti/furati/abuzati/practicati proxenetismul…in schimbul legilor blande…NU sunteti capabili sa va integrati social si sa respectati…pentru a fi respectati…sa ziceti mersi ca ati scapat cu atat…EU va amendam cu 10-15.000 de lei ca sa va treaca…cheful de…scandaluri…NOI platim pe cei care sa asigure respectarea legii si ordinii publice…din taxe si impozite…si va platim si voua chefurile…de a NU respecta legea…prin faptul ca mergeti in carantina…in spitale… nerusinatilor…unde nu contribuiti cu nimic…doar cu mizeria pe care o transferati din casele voastre in spitale…contestati cat vreti…este stare de urgenta…NU va convine… mergeti in tara care va tolereaza comportamentul antisocial si infractional…hai sictir!

  Reply
  1. 3.1

   Delia Dumitrica

   Corect!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.