Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Edmondo de Amicis

  Aceasta Super Cow a politicii argesene apare cand si cand, uneori intr-un subtrat de incantatii menite sa-i sugrume prostia. Daca exista un barbat in stare ca dupa o betie crunta sa o atinga fie si macar cu o o sula intre coaste atunci cantarida si-a gasit menirea. Din fericire barbatii care sunt in stare sa puna un rasad de ceapa nu si-ar infige aracul in locul unde wc-ul din gradina a fost inca odata mutat. Sper din tot sufletul ca aceasta doamna sa ramana neatinsa de orice intepatura intre coaste asa cum stapanul ce se sacrifica in fiecare seara sa-i tina treaza dorintele .

  Reply
  1. 1.1

   mihnea

   O cunosc personal!A facut politica din liceu,a lucrat doar la partid si in posturi numite politic!Nu stiu ce studii are,in afara de pupatul de maini nu stiu daca mai are vreo calitate!

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    cata imaginatie trebuie sa aiba boul ce o calca…

    Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Dar a stat aici, cu bune cu rele, nu a plecat ca tine și ca alții, d’ampu£ea, ca să aveți de unde veni și să vă întoarceți ,,acasă” cu coada între picioare (și cu coada de la greblă peste nas).

   Reply
   1. 1.2.1

    Anonim

    Cred ca te referi la pigmeul mihnea stainezu

    Reply
  3. 1.3

   Anonim

   Onanismul excesiv produce daune cerebrale ireversibile.

   Reply
 2. 2

  A.G.B.

  Ordonanța de urgență cu amânarea rambursării creditelor (nr. 37) a intrat deja în procedură de aprobare/modificare la Senat. A fost întocmit raportul pentru modificare în sensul de a fi concordantă cu legea agreată de toate partidele înafară de PNL care a contestat-o la CCR (împreună cu legea privind suspendarea plăților la utilități).

  Reply
  1. 2.1

   Luci

   Calitati are,dar nu se vad,cum ar fi :
   linge clantele
   pedesistilor,face sluj la nicolescu,cara mapa lui dracnea,tine umbrela lui pontea,duce coșul dancilei,acum face poze cu geoană,pt albumul ciumei rosii!
   Si toate acestea poarta un nume =ciuma rosie

   Reply
 3. 3

  Luci

  Albumul ciumei rosii
  Aceasta fatza cu dinti de grebla ,care a lins la greu clantele pedesistilor,facea sluj lui nicolescu,cara mapa lui dracnea,tinea umbrela lui ponta,acum face poze cu geoană, ca sa si faca album pe banii publici!
  Putina decenta nu strica!

  Reply
 4. 4

  Luci

  Calitati are,dar nu se vad,cum ar fi,:
  linge clantele pedesistilor,face sluj la nicolescu,cara mapa lui dracnea,tine umbrela lui pontea,duce coșul dancilei,acum face poze cu geoană,pt albumul ciumei rosii!
  Si toate acestea poarta un nume =ciuma rosie

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023