Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  ,,Vrem un președinte normal și care să tragă cu românii” au declarat cei mai mulți dintre argeșenii cu care s-a stat de vorbă. Dă-le Doamne, minte!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Dacă și Klaus e normal și ține cu românii îmi tai…p…orția de țigări.

   Reply
   1. 1.1.1

    adevarul

    Anul acesta vinul a iesit tare bun, tuica aidoma, asa ca multi vad rosu in fata ochilor !!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
 2. 2

  mefisto

  Argesenii au votat in topul rusinii nationale insa trebuie spus ca fata de cei 30 de ani de stare comatoasa si prostie pura acest rezultat seamna izbitor cu recuperarea lui Mihai Constantinescu.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Dragă „mefisto”, puriù-le/(să-ti traduc , „bătrân/ă, mic/ă , pricăjit/ă”) , ascultă de… Cosette /CHIchiRĂU/, înțeleapta voastră ca o stare … „spirtoasă”/whisky/vodca/…de la USR/urss(!?)…Până una-alta, puneți mână de la mână şi vă cumpărați Maşină de spălat in care să incăpeți cu şeful vostru Dan (lunganul penal şi prost-1,96 m !) care a fost turtit de Klaus Werner… când l-a prins că băgase prea de tot capul…în televizorul Vioricăi, cumpărat (de el !) …cu banii din meditații & chirii (bani europeni /UE) , nu cum visați şi scrieți voi, „băieții” la USR + Orban = mU.E , kiky Rău ! Din 24 nov. ac , pt. voi, maşina de spălat va fi şi televizorul din dormitor şi frigiderul …pe post de urnă… de vot „anticipat” la …DNA !

   Reply
 3. 3

  Geo

  In Romania hotarasc pensionarii. Ceilalti parasesc tara intr-un ritm alarmant, cateva sute de mii pe an. In curand Romania va fi un urias azil de batrani.

  Reply
 4. 4

  Maria

  Nicolae Georgescu a votat cu Dancila sau cu Diaconu?

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Mutu’ să vină la confruntare cu Dăncilă, dacă are cojones (da’ n-are!) ca să vadă lumea cât de inept este.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Și cât a furat…

   Reply
 6. 6

  Mihnea

  Cuca,comuna din Argeș fără drumuri și viitor unde corupția este in floare,se taie pădurile in ritm amețitor,Votează de 30 de ani PSD.Toate județele sărace și fără vreo perspectiva in viitor Votează PSD de 30 de ani mulțumindu- se cu o găleata sau câțiva lei in plus la pensie și salariu.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Sasul, tatăl austriac al tăierilor masive de păduri.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023