Ştiri din Piteşti şi din Argeş - ştiri Piteşti online

11 Comentarii

 1. 1

  Ana

  Cred ca daca tara noastră ar fi pornit la drum cu alti oameni in anul 1990 altul ar fi fost distinul ei democratic.

  Reply
 2. 2

  Dora

  Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta in poarta

  Reply
 3. 3

  Valy

  „Şi totuşi, ce s-a întâmplat cu destinul postdecembrist al României? Dacă foştii comunişti au fost salvaţi, nu înseamnă că România nu a fost scoasă la mezat chiar de către cei care fuseseră salvaţi de legea talionului”, mi se parea cea mai dureroasa intrebare si cel mai adevarat raspuns.

  Reply
 4. 4

  Cititor

  Am fost la munte si am pus cortul, dar am fost alungat de catre un patron spunand ca e muntele lui

  Reply
 5. 5

  Silvi(cultor)

  Singurul munte pe care l-a avut ma-sa a fost Muntele lui Venus, defrisat sau nu.

  Reply
 6. 6

  ILIE

  România nu mai este de mult a românilor.
  La acest moment România aparţine numai structurii de tip Mafiot care a simulat o revoluţie în 89.
  Deposedarea de pământuri a ţăranului român s- a comis în mod special după 89, când Mafia din primării a pus stăpânire pe tot ce înconjoară.
  În acelaşi timp Justiţia din România nu numai că a fost inexistentă, dar aceasta a lucrat cu hoţii şi escrocii din structurile Statului Român.

  Reply
 7. 7

  Elena Delia

  Daca ar mai fi trait, azi , 6 octombie,ar fi implinit 115 ani. Cine? Inegalabilul. Acel batran din Botenii de Arges. Noi, saracii, ne-am obijnuit cu el numai asa, batran, rezemat sau nu intr-un pat, uneori cu un fes pe cap, in asteptarea lui Liiceanu sa-i ia cate un interviu in camera-i modesta din Bucurestiul proaspat „postdecembrist”. E destinul unui titan ros de soareci marunti, marunti si murdari. Profetul Romaniei postdecembriste e Petre Tutea. Cata amaraciune a reusit sa exprime tocmai el, romanul absolut, crestinul, iertatorul, cand a spus : „M-am sacrificat pentru un popor de tampiti.” . Evident, s-a referit la forta numerica a acelora care nu stiu sa aprecieze valorile nationale. Stiu ca d-voastra, domnule editorialist, sunteti un mare admirator al lui Petre Tutea si ca ati avut sansa de a-l putea conduce pe ultimul drum pe titanul din Boteni. As vrea sa va spun ca o alta admiratoare a lui Petre Tutea, doamna Violeta Popescu, director al Centrului Cultural Italo-Roman din Milano, a organizat un eveniment cultural in memoria argeseanului nostru (nu intamplator aceasta doamna, prietena pretioasa, a fost studenta domnului Pop, rectorul Univ. Babes -Bolyai din Cluj-Napoca). Va salutam cu drag, salutam ziarul nostru de suflet!

  Reply
 8. 8

  Savu Gheorghe

  Mă bucur nespus că ați revenit, doamnă Elena Delia, si să ne reîntâlnim întru spiritualitatea argeșeană atât de bine întruchipată de Petre Țuțea.

  Reply
 9. 9

  Petre

  România are un comportament foarte rece cu românii.
  De curând un politician finanţist (tembel pe bani publici) s- a gândit să impoziteze ouăle existente în curtea fiecăruia.
  Statul Român fură de la cei săraci, pentru a da la hoţii şi escrocii din categoria politică.

  Reply
 10. 10

  Maditza

  Orice asemanare cu personaje sau intamplari este pur intamplatoare… Insa m-am gandit ca o Romanie a romanilor se poate intampla nu numai prin epitafuri sau articole la capataiul defunctului spirit civic ci si prin zambet.
  https://www.facebook.com/poianaocan/videos/522724444725327/?hc_ref=ARSRC_P4ueDSRU5vuJIilcuhgv5SRsqod6-OqqJS2ueD4VJX8hqpUhgiohancZB1dEI&pnref=story

  Reply
  1. 10.1

   Ion

   Asta îi putea trece prin cap numai contabilului nostru.
   Se vede că- i lipsesc nu numai cei 7 ani de acasă, dar are în mod sigur lipsă o doagă, dacă nu cumva mai multe.
   Musai trebuie prescris tratament, că altfel un astfel de individ (virusat) existent într- o şcoală riscă să contamineze şi să anuleze orice educaţie oferită de cadrele didactice.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.