Related Articles

39 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Ce ti-ar placea tie comunist infatuat ca unul ca Hurezeanu sa te bage in seama fie si cu un drept la replica. Din fericire nu existi decat in ghetoul de unde sugi resursele partidului unic.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Bă, cipatule, îți place comportamentul etilic al orbanilor? V-ați făcut de cacao, definitiv, după numai trei luni. Haită de maidanezi politici.

   Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Cocalar nevolnic ce ești, nu ai pic de decență?esti invidios?

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Un articol recurent în „stilul”… celorlalte ! …Dar, cu farmaciile ce ai/avut !??…

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Daca nu înțelegi ce înseamnă ne mare de farmacii, ești retardat.

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    După cum scrii, numărul de farmacii… nu te mai…ajută, tanty ! Nu s-au inventat medicamentele/preparatele care să-ți mai atenueze PROSTIA/frustrarea…(„ca o pradă”!?) care…te chinuie de-o viață !

    Reply
 3. 3

  Emil

  Un articol excelent ca de obicei

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Savu ramane un comunist sinistru afiliat NKVD-ului si cu mari probleme medicale atat la cucul de sus cat si la cel de jos.

  Reply
  1. 4.1

   Samariteanca

   Comunist ești tu, ma oligofrenule, citește articolul si-ti vei da seama cine e comunist si cine nu. Dar tu cu mintea spălata de holeră galbena nu ai nici o șansă sa înțelegi. As spune mai multe, dar bunul simt de femeie nu ma lăsa.

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Poate imi spui si mie cotoroanta batrana postaca si comunista cum a luat Savu carnetul de membru de partid ? Apoi sa imi spui cum l-au matrasit din armata. Apoi lista de colegi pe care i-a turnat la Secu si mai la urma cine si pt ce il lasa liber sa bantuie in redactie cand sunt atatea locuri libere la Vedea.

    Reply
    1. 4.1.1.1

     Anonim

     Felicitări pentru…replică ! Totuşi,…cotoroanța mai vrea şi…MUIE !

     Reply
     1. 4.1.1.1.1

      Dora

      Mi-ar placea sa cred ca acest individ cu notorietate comunista, plin de venin si lipsit de orice etica il amesteca pe Tutea cu Ana Pauker iar apoi isi face de cap proslavind doua dejectii gen Dragnea si Dancila, oferind publicului o ordinara recuzita de cameleon otravit. Imi este sila sa observ dominatia comunistoida a unui handicapat crepuscular aruncat ca un starv in spatiul public pentru ca unul este depresiv iar ceilalti stau cu lamaia la nas sa nu vomite de atata mizerie umana. Nu stiu nici de ce si nici pana cand aceatsta hiena comunista isi va mai face de veacul reesapat printr-o democratie bolnava de dragul unor cuvinte scuipate in delirul unui obsedat. Chiar nu puteti opri aceasta hazna?

     2. 4.1.1.1.2

      Anonim

      Javrelor! Nu mai schelălăiți la lună. Mirosiți a hoit de la o poștă!

    2. 4.1.1.2

     Anonim

     Nici nu ar avea cum să mai ocupe cineva vreun loc la Vedea. Le-ai ocupat tu pe toate, bastardule!

     Reply
    3. 4.1.1.3

     Relu

     Savu nu a fost membru de partid

     Reply
     1. 4.1.1.3.1

      Anonim

      Exact !
      Securiştii nu erau „primiți” în partid ! PCR avea demnitatea lui !

     2. 4.1.1.3.2

      Anonim

      Exact !
      Securiştii nu erau „primiți” în partid ! PCR avea demnitatea lui ! Şi nici invers ! Un membru de partid nu devenea securist („cu acte în regulă”) niciodată ! PCR (Ceauşescu) ura SECURITATEA (sentiment reciproc) !

  2. 4.2

   Anonim

   La cucul de jos o fi având priapism (e de bine, câți n-ar vrea) spre deosebire de tine, cuc fleșcăit, bun doar la urinat.

   Reply
   1. 4.2.1

    Anonim

    În afara reclamei/publicității mascate pt. Organul tău (cultural)… un fel de Groapa Marianelor din Pacific -11022 m adâncime- şi pe care doar Natura o mai…umple cu fluxul…ciclului Lunii, ori cu „avântul prăbusirii” (fiction) în văgăuna planetară a stâncilor Everest/ului-8848 m înălțime-draga noastră Cotoroanță de serviciu (pos(t)acă), Stăpânul tău ghyýýýýýýýo (rghe) ar vrea (poate) să-i luminezi şi lui…pista pt. decolarea… în „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, dar nu înainte de a-l ascuculta …cu urechea ta… aia beteaga, că ştie şi el că romanul a fost scris şi publicat de Ken Kessey (1962) iar filmul (1975), regizat de cehul Miloš (Jan Tamas) Forman, a reunit „la bord” pe Jack Nicholson/Randle McMurphy & Louise Fletcher/Mildred Ratched …După „Zbor…” o să aterizați pe aeroportul….veți Vedea !…

    Reply
    1. 4.2.1.1

     Anonim

     Nu vom Vedea! Vedea este a ta acum și pururea…ți se potrivește, mănușă! Cineva a scris că ai fi scăpat de acolo. Doamne ferește! Nici pe departe. Omul (nebunul) potrivit la locul potrivit!

     Reply
  3. 4.3

   Anonim

   Este interesant că nimeni nu a sesizat faptul că cel mai mare rău acestei țări au făcut serviciile de informații.
   Faptul că serviciile de informații străine au urmărit răul României probabil este ceva normal.
   Problema care se pune că răul în cauză nu se putea realiza fără sprijinul serviciilor de informații Românești (SRI, SIE, etc.).
   Interesant este că este atacat dl. Savu, pentru acuzația de comunism, cu scopul de a se distrage atenția de la personajele pe care le-a menționat și în mod sigur fac parte din serviciile de informații care ne-au trădat pentru obținerea de foloase consistente și necuvenite.
   Are cineva curajul să afirme că Mugur Isărescu nu face parte din vreunul din serviciile de informații (inclusiv străine).
   Este evident că o parte dintre comentatori au interese în cele de mai sus și sunt angajați activi ai unor instituții enumerate mai sus.

   Reply
  4. 4.4

   Anonim

   De unde știi, erai si tu spion NKVD?

   Reply
   1. 4.4.1

    Anonim

    Nu trebuie să fi spion, ci doar să ai puțin creier.
    Să înțeleg că adevărul te deranjează?

    Reply
 5. 5

  Vecinu cu fantana

  Ba nene Savule, matale scrii de parca maine trebuie sa semnezi declaratia prin care ii dai in gat sefilor de la Interne pe prietenii tai de la tara, vecinii cu care carai balegarul in spatele casei. Ca esti un fost turnator, asta nu mai este un dubiu dar in loc sa iti risipesti pensia pe tute bosoroage si medicamente matale ai gasit niste fraieri care sa-ti permita sa devii celebru dincolo de scara blocului. Dupa ce ai intoxicat o gramada de oameni cu o confuzie legata de nume ( generalul Gheorghe Savu din Corbi si un detractor comunist dat afara din armata- adica matale) te-ai gasit ca in siajul acestei infecte delatiuni sa pozezi in Nostradamus sau Camus. Ba nene..so dus el Kirk Douglas daramite o bovina intr-o ureche

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   …,,so dus el Kirk”…s-o dus, agramatule! D’ăștia ca tine, trei la leu! Bălegar, bine ai zis!

   Reply
  2. 5.2

   Anonim

   Atentie! A iesit „Ghilimele” de la Vedea, acum a renuntat la ele, dar, in curand, va reveni, pentru ca tot ii patineaza mintea.

   Reply
 6. 6

  Anonim

  Ăștia sunt din aia muie PSD si vor la guvernare.

  Reply
 7. 7

  marin

  Foarte inspirat titlul articolului! M-am gândit la ,,Viața ca o pradă” și cred că e o mare similitudine între romanul lui Preda și România ca o pradă. În decursul Istoriei – România a fost mereu ca o pradă, așa că nu e nimic nou după 90 încoace. Felicitări!

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   domnu Marin aka Savu, va doresc o prada pe masura pensiei de handicapat securist pe care sa o cheltuiti echitabil de babe si viagra.

   Reply
  2. 7.2

   Anonim

   Bre… Marine, tu esti sigur că nu te referi (din „auzite”) la…”Delirul” lui Preda ? Dar ce mai contează, erai plecat de-acasă şi uitasei… de „Acustivum”!

   Reply
   1. 7.2.1

    Anonim

    Dupa ce ca esti chior, ai probleme si cu auzul. Beteagule!

    Reply
 8. 8

  Dora

  Câtă răutate din partea unora de vârstă apropiată cu a domnului Savu!voi erați mari anticomunisti?

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Cand o sa vina coronavirusul in Pitesti toti postacii lui Savu or sa dispara repede odata cu dansul. Cei varstnici cu multiple afectiuni nu pot tasta la infinit sub pseudonim

  Reply
  1. 9.1

   Anonim

   Vezi că te ia întâi pe tine. Îi plac proștii.

   Reply
   1. 9.1.1

    Anonim

    Ştiind IQ-ul tău de toată jena , coronavirusul, deşi va ocoli Piteştiul , tot te va găsi ! Vei …Vedea !

    Reply
    1. 9.1.1.1

     Anonim

     Vedea este ocupata de dvs. In privinta IQ-ului, nu va pot fi vecin, n-am cum sa cobor la intervalul 20-50.

     Reply
     1. 9.1.1.1.1

      Anonim

      Nu-ty fă …iluzii ! Intervalul 20-50 (milioane lei vechi /pensia) este pt. UNA…ca tzyne inaccesibil pt. că trebuie să arăți „hic Rodos, hic salta !” …dacă & de cat/u mai eşti în stare …la vârsta ta… depăşită (de situație) şi care pe deasupra5 nu mai ai unde pune/agăța (în cui) atâtea…pofte de cotoroanță pos (t)acă/(de companie) deteriorată !

 10. 10

  Anonim

  Voi sunteti deja contaminati de coronaprostie

  Reply
 11. 11

  Diogene

  Aveti dreptate.Strainii isi vad de interesele lor, adica sa puna mana pe resurse ieftinde la noi din tzara. Pacat ca unii oameni de valoare de aici ii ajuta fara sa tina seama de interesele nationale si ale poporului lor.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023