Related Articles

23 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  „Nu sunt un pesimist”, scrie undeva, in articolul de mai sus, autorul Traian Ulmeanu, parcă…să se „autoîncurajeze” (şi el) de teama ca cititorul să nu-i confunde personalitatea de jurnalist „cu vechi state” la competițiile tinereşti (inevitabil, optimiste!), cu starea de spirit care l-a cuprins („la anii înțelepciunii”, pe care îi are), după ce a citit, în presă (pe care „a servit-o toată viața”) „comunictul ministresei Pintea („o frustrată datorită vârstei!) despre „oficiala” EPIDEMIE de gripă, care este transformată în PANDEMIE de „confrații săi…”mai tineri”, din presa independentă, PRIVATĂ !…
  „Altfel”/astfel … (şi el) , Traian Ulmeanu, pe care îl încearcă fiorii unei „gripae” viitoare (dar normală, „optimistă”! ) este de acord cu baronul De Buffon (Georges-Louis Leclerc) , care, nici ăsta nu s-a mulțumit doar cu biologia-ŞTIINȚĂ şi nu s-a lăsat până n-a grăit(şi scris) ca un veritabil filosof : „Le style est l’homme (lui) meme”!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Și pe urmă s-a făcut ziuă…..

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Întradevăr,anumite „femei” spun şi scriu că, la bătrânețe, toate zilele sunt foarte urate/frustrante ! Degeaba, dimineata, la prânz şi seara, dacă …dragoste nu e !

    Reply
    1. 1.1.1.1
     1. 1.1.1.1.1
     2. 1.1.1.1.2

      Anonim

      Nesătulei/”nemulțumitei”(putoare!)…fără niciun scop în viață i se retrage/ia DARUL pe care, oricum nu-l merita şi i se aplică un şut …în „CUR” (pe uşă, afară!) indiferent dacă are halat (şi…”papuci”!) sau nu !

 2. 2

  Anonim

  Săriți!, anonimul iar a ,,deraiat”!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Lasal domne ca ne mai radem si noi da iel

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Adevarul este că texte ca cele „semnate” şi azi de toate prostituatele de … „vălcea”, din parcăile orasului nu merită atenție şi risipă de mijloace din partea cuiva! Iar în ceea ce te priveşte, nu e cazul să mai faci pe „proasta” deoarece realitatea ta „crudă”…de Podu Viilor …e suficientă si ar fi de tot râsul , dacă şi tu ai pricepe valoarea estetică a „ridicolului” în care te scalzi ca …scroafa în nămol/noroi ! Dar, în cazul tău / „vostru”, „ridicolul” e …TRAGIC , deoarece este etilic/metilic !

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Ditamai telectualu’ și vorbește ca ultimul aurolac. Băi nea’ Cutare, nu te mai da mare că nu e nimic de capul tău. Ai grave probleme legate de perceperea corectă a realității (ca să fiu elegantă cu tine). Eu îți cunosc slăbiciunea. Dacă ai fi normal la cap, n-ai sări ca proasta din baie la orice ,,stimul”….

   Reply
   1. 3.1.1

    Anonim

    Toate prostituatele/târfele comunitare „reproducătoare” (ale tiriştilor… pe „frigidere” şi „păduchilor alcoolici”…de „artificii massmedia”, traficanților de „carne vie” etc.) alungate din Spania sau Italia, din cauze de…”expirare”/împuțire , înapoi la Podu Viilor, căutațe de Europol , dar „ascunse” prin bordelurile …”de reşedință” ale „partidelor pulitice”(hAL DE… orgasmizatia „de cartier” !) sau prin fostele „uscătorii” ale blocurilor din România se visează (şi ele), sub influența alcoolui în permanență, … „fete’n casă” la alde/alt expirat…”telectual/logoped” ..”navetist în trafic…de vălcea”, ratacit pe râpele baronului / „Ducelui” loco… „de Cerbu”…Hai sictir, puttorilor puturoase!

    Reply
    1. 3.1.1.1

     Anonim

     Text scris de Dili la ora 4 dimineața. Și nebun dar și insomniac. Un amestec exploziv, pe direcția stabilimentului aflat pe șoseaua înspre Drăgășani.

     Reply
     1. 3.1.1.1.1

      Anonim

      Probabil, atunci i-a bătut la uşă „muza” Clio, care a sosit cu primul autobuz Publitrans, de dimineață ,…in care se urcase la „stația de la…Muzeu” , unde a innoptat şi ea săraca, „obosită”, după atâtea drumuri …prin Istoria ei …cam „deprimant㔺i atât de… „gâfâită”,povestită mai sus…”pe scurt”!

   2. 3.1.2

    Anonim

    By ,”tataie de vălcea”, tu ai „eleganța” lui „Bacillus…x”, drojdia (de fermentație alcoolică impură, 5°C) din hârdăul/repertoriul tău de „şantajist …de putrefacție”, plin cu tot felul de mizerii (borhot) ! Din cauza CO2 emanat („dioxid de carbon”,mă , nu…”Codoi”, cum îi spune „gazului”, şi îți zice şi ție, „fata ta’n casă”!)… Expirata dorra/pussy / malena/cris etc. e mahmură şi în dimineața asta…(de la țuica ta împuțită!) , pe care n-o „suportă” decât Drosophila melanogaster (o muscă,…din familia… „cu burtă …neagră”foarte studiată de …”alcoolişti” ca tine) !…Ai ajuns din „patron” de presă de scandal un biet tolerat la „foaia de pripas” pe care tu ai înființat-o cu banii furați de la jocurile piramidale philadelphia şi ferrati (mai ai un pârlit de site la care gâfâi şi te zbați în datorii de milioane).”Neveste”…ce să mai vorbim, ele, patroane, şi tu, cerşetorul lor…să te „găzduiască” şi să-ti dea şi ție câțiva „firfirei” să-ți cumperi țigările pe care să le împarți cu …”femeia’n casă..de la ştersul prafului…de pe tobă”! …Şi ai tu grijă dacă „alții” sunt „racordați la realitate”. Tu nu te uiți niciodată în oglinda realității tale,care este tragi-comică. Mie mi-e milă de tine! Alții nu sunt bogați şi trăiesc decent din munca lor , nu din …”aplecări”!(sic!)…

    Reply
    1. 3.1.2.1

     Anonim

     ,,Aceste vorbe ne doare” exact…,,undeva în Palilula”!

     Reply
     1. 3.1.2.1.1

      Anonim

      Dacă e o referire/referință la filmul lui Silviu Purcărete (2012) , titlul (exact) este „Undeva la Palilula”, nu cum scrii tu : „Undeva ÎN Palilula” ! Dar ce mai contează „la” sau „în” ?!… Importantă e”locația”/localitatea/locul/site-ul: „Palilula”(e în Dolj , adică „Jiul de jos”) ,dar şi mai grav este că ai făcut …”buba”, dacă tot „te doare” aşa de tare că te şi „lauzi” cu ea ! …

 4. 4

  Anonim

  Dili, fii antenă acilișea, lasă netu și palilula: grădina lui Doamne Doamne e mare și are porțile laaaaaarg dășchise, de ce vrei tu mă băiatule să sari gardul (de fraier, normal)…te înțepenești în el și rămâi fără…ele, și așa nu mai e nimic de capul lor și ești purtător ilegal de sculă. Păi noi, fetele, cochetele, nu ne uităm la orice relicvă, Tutankhamoane…

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Pe Dili îl mănâncă pielea, are râie caprească!

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Un hoit ambulant (cu cioc rar şi sâv/îmbătrânit/ de tătar rătăcit de iurta lui/… pe vălceaua oltului) , ținându-se de mână cu țiitoarea-tătăroaica lui îmbătrânită/expirată, neagră, pitică , fleşcăită şi cu fundu’n vine, amândoi buhăiți de alcoolurile(inferioare)… de fermentație la rece/5°C , consumate continuu, ziua şi noaptea minții/lor împuținate de bătrânețe şi abandon ,spurcă în jur, calomniind şi înjurând pe toți … din calea năvălirii… Fugiți, dau năvală tătarii, ca la 1200 d.H. !!!

    Reply
    1. 4.1.1.1

     Anonim

     Vrabia mălai viteazu’ sau ,,vrabia mălai visează și nebunul balamuc”(proverb românesc).

     Reply
    2. 4.1.1.2

     Anonim

     Breeeee, te-ai zăpăcit de tot, vâlcea nu vălcea, siv nu sâv, virgule aiurea…imund cât cuprinde!

     Reply
     1. 4.1.1.2.1

      Anonim

      Tataie Corneluş, tu, dacă vrei să citeşti un text scris aşa cum ti-ar plăcea ție , scrie-ți-i singur !
      Până una-alta, anonimul a scris un text literar (cu valențe metaforice-stilistice) în care şi virgulele sunt elemente de stil şi marchează pauzele retorice.Dar tu, un/o biet/biată învătător/învățătoare de la Mârghia-Cieşti, care n-ai trecut de…”grămătica” pt. cei în curs de analFABETIZARE , dai fuga…cu olița şi scăunelul după „gigel, şoimul care face pe el” !…Dacă era un text pt.”Monografia” ta rurală ,poate arăta cum îți placea ție, „sec” şi de …”lemn” de la „vâlcea”! Pt. unii, vălceaua nu e acelaşi lucru !

 5. 5

  Anonim

  Geaba, gălăgia…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!