09 martie, 2021

Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Boni Cania

  Da de Băsescu nu spui nimic, închipuitule, că te-a făcut prost, pe tine şi pe toți medicii? Cipatule, n-o să vin niciodată la cabinetul tău…Nu îmi ascund numele, dacă vrei ne putem confrunta în direct…

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Nu ştiu , nu-mi dau seama, ce l-a supărat atât de tare pe domnul Cania, dar eu cred că nu numai doctorii trebuie respectaţi şi bine plătiţi. Faptul că au plecat exagerat de mulţi doctori şi asistente, ar trebui să ne doară pe toţi şi nu vreau, nici nu cred că pot, să invăţ acum pakistaneza. Să fim sănătoşi, cu toţii!

  Reply
  1. 2.1

   Boni Cania

   Ştiu ce vorbesc şi vorbesc ceea ce ştiu. Ce treabă mai are acum Iliescu? Acest nenorocit de Băsescu a indus între noi discordia și dușmănia şi acum face pe guru iar acest medic băsist îl nominalizează pe Iliescu drept sursă a tuturor relelor uitînd că Flatulentul a spus că 40% dintre diagnosticele puse de medici sunt greşite. În plus, dl. doctor expune pacienții prezentîndu-le bolile şi „beteşugurile” în presă, chiar dacă nu le spune numele. Mai sunt şi altele, în sfârșit, nu e nimeni perfect….

   Reply
 3. 3

  Puiu

  M-aţi luminat şi vă mulţumesc, pentru asta! M-aţi” omorât” cu Flatulentul. Recunosc sincer, că mă irită articolele în care se dau amănunte despre problemele grave ale unor pacienţi, uneori nominalizaţi. Dar dacă nu există altă soluţie, „schimb programul”!

  Reply
 4. 4

  un cititor

  Are dreptate d-l Boni Cania Ce legatura are Iliescu cu ceea ce scrie d-l Patrascu ? Nici un cuvant despre pedelisti care au distrus tot pe ceea ce au pus mana,Asta daca tot ne-am apucat sa acuzam in stanga si-n dreapta Si nimic despre racilele din sistemul medical spagi ,tratament preferential,indiferenta si chiar incompetenta unora din confratii sai.

  Reply
  1. 4.1

   Boni Cania

   Poate am fost prea dur cu dl. doctor şi chiar îi pot prezenta scuze. Însă îl rog să nu mai ia în derîdere ADN-ul poporului român că doar nu este din aceeași „stirpe” cu alogenul Patapievici. Dacă nu….mai vedem…

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.