24 septembrie, 2020
ad

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Cititor

  Justitia….aceasta statuie legata la ochi,,,,, se pare ca are si urechile astupate. Cat despre materia cenusie din capul buclat si rotund, lasa de inteles ca mintea ii este cu sorcova prin alte parti. Interesul material primeaza in fata interesului dreptatii.
  Poate va veni timpul cand oamenii isi vor face singuri dreptate.

  Reply
 2. 2

  Elena Delia Dumitrica

  Asemenea decizie e nu numai gresita din punct de vedere juridic, dar, in primul rand, moral.Avem de-a face cu un judecator pe fruntea caruia ar trebui sa scrie „INAPT JUSTITIE „. Nu se pot aplica legi propriu-zise fara a tine cont de legile moralei, uneori nescrise, dar transmise cu sfintenie de membrii unei comunitati , de la unul la altul . Nu se poate sa lasi in libertate un individ care a savarsit o infractiune cu un ridicat pericol social, gata oricand sa o repete, pregatit oricand sa influenteze victima pe parcursul actiunii penale. Eu sunt de principiul ca tocmai aceste infractiuni savarsite cu vāditā vinovatie impotriva persoanelor cu handicap fizic sau psihic trebuie sa fie mult mai aspru pedepsite decat in cazul in care victima ar fi o persoana normala, fara handicap , cu posibilitati de auto-aparare. Acestia sunt niste monstri pentru care libertatea si egalitatea de drepturi ar trebui sa fie limitate. Foarte limitate, pe masura faptelor lor de a limita aceleasi drepturi victimelor pe care le-au tratat cu sadism.

  Reply
 3. 3

  Puiu

  Poliţia română işi face datoria! Acum zece minute, emisiunea „România la raport” a început cu un filmuleţ înregistrat cu câteva momente în urmă. Acolo , o femeie care trecuse pe culoarea roşie a semaforului, era încătuşată de zece poliţişti . Aşa da! Acum mă simt în siguranţă, mai ales că unul din cei zece „bătea” uşor către 120 kg şi cred că se apropia de pensie . Ce le daţi domnule ministru Tobă , de sunt aşa bine crescuţi, fizic? Scoateţi ,vă rog miliţienii la pensie! Femeia a fost salvată de trecătorii care le spuneau poliţiştilor că alţii trebuie trataţi în acel mod. Stai liniştit violatorule,că pe tine nu te iau!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.