08 decembrie, 2019

4 Comentarii

 1. 1

  Vronski

  Vai de capul acelor oameni amărâți! După ce că nu au condiții decente, acum li se mai taie și apa! Primărița să se ocupe mai mult de ei, sunt neajutorați, cum să-i lăsați doamnă, fără apă? Cred că s-ar putea reveni asupra deciziei și primăria să pună 50 la sută din factura aiai de aproape trei sute de milioane de lei vechi. Ar fi prea mult pentru un oraș cum e Ștefăneștiul plin de vile de lux și multimilardari? Primărița ar putea trăi fără apă la dânsa acasă și dacă ar mai avea și copii mici, ce-ar mai face? Sunt oameni foarte săraci,m gândiți-vă la ei, oameni buni!

  Reply
 2. 2

  Sultanul

  Sunt de acord, să fie ajutați acești oameni din blocurile respective. Pirmărița să se gândească așa: dacă ar fi avut bani, nu și-ar fi plătit consumul de apă? Să fim umani doamnă primara, acum inainte de Pasti!

  Reply
 3. 3

  NIR

  Chiar asa ? … Sunt saraci ? … Dar, de ce sunt saraci ?! … De prea multa munca ?!

  Reply
 4. 4

  Lucifer

  Dl Corețchi n-are nicio vină, e o situație grea în care se află primărița pentru că doamna e de stânga dar în privința facturilor de apă pentru blocurile pline de cazuri sociale parcă ar fi de extremă-drepta, așa mi se pare. Nu îi e milă de acdei cetățeni, cei mai săraci ai Stefăneștiului?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.