22 septembrie, 2021

Related Articles

18 Comentarii

 1. 1

  IOANA

  Mi-a plăcut articolul! e ca o filă de viață; emoționant! adevărat și trist!

  Reply
 2. 2

  Vasile

  ,,Cultura este cea care ne dă demnitate” – doar în condițiile în care mai e cultură pe plaiuri mioritice. Cultura, la fel ca și conștiința …

  Reply
 3. 3

  Miruna

  Bine că doamna Turcan nu e ministru la interne sau la învățățământ! chiar să se încurce la numărul anilor?!

  Reply
 4. 4

  Maria

  Așa e, cultura vine din adâncuri, pe cale orală din generație în generație, dar valorile despre care faceți referire, nu prea se mai regăsesc la generația actuală! poate doar în foarte mică măsură, într-un suflet de copil din Munții Apuseni! În rest, generația cu căști în urechi, are alte valori spirituale! păcat, aceasta e generația de mâine!!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Toată lumea aleargă după bani. Exemplu dvs nu tine, profesorul face parte dintr o alta generație

  Reply
 6. 6

  marin

  Foarte puțini oameni merg într-un domeniu pentru că au vocație! Prima grijă e să aibă serviciu, iar salariul să fie cât mai mare!

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Tristă realitate care reflectă o lume fără omenie și societate fără scrupule

  Reply
 8. 8

  Sorin

  A murit scârbit de atâta dezumanizare la care au ajuns unii dintre noi. Asta e cel mai trist lucru! Oameni care au sfârșit într-un sac negru, închis ermetic!

  Reply
 9. 9

  Marina

  Spitalul de la Mioveni are (deocamdată!) medici profesioniști, cu interes pentru meserie și mai puțin pentru: ,,Nici măcar nu se mai uită la omul care scoate cu sfială din buzunare puţinii bani şi scuipă cu putere pe degetele lui noduroase pentru a-i număra mai uşor. Îi ia şi-i bagă repede în buzunarele halatului alb, adică trasparent. In alte spitale, e jale!!!

  Reply
 10. 10

  Dana

  Politicienii fac legi pentru interesul personal! Asta se stie!

  Reply
 11. 11

  Cristian

  Ce salarii mărite, domnule, datoria externă a României a ajuns la 100 de miliarde de euro! pentru 30 de ani! vor plăti și nepoții și strănepoții! economia e la pământ!

  Reply
 12. 12

  Victor

  Mor oamenii cu zile, pentru că asta e impunerea! suntem prea mulți pe fața pământului, iar resursele sunt tot mai puține! dar nimeni nu ia măsuri cu supermarketurile, care aruncă zilnic containere pline cu alimente, pe motiv că sunt perisabile: cornuri, pateuri cu brânză, chifle, baghete, fructe …Și dacă mai protestează câțiva tineri … nu mai aude nimeni!

  Reply
 13. 13

  Anonim

  Mai bine zis, republica intereselor politicianiste

  Reply
 14. 14

  Anonim

  Raluca Turcan, turcana, nu stie nici macar pe ce lume e, ce sa mai vorbim de varsta ei. Va dati seama dintr un care nu are nicio meserie sa ajunga chiar ministrul muncii. Asa ceva se poate intalni numai in Romania.

  Reply
 15. 15

  Andrei

  Asa e, ,,a fost elaborată o lege a salarizării în trepte (până în 2022) politicienii nu au aşteptat acest an să li se dea salariul prevăzut în grilă, l-au luat anticipat”. Rata inflației a crescut și va crește, iar noi trebuie să plătim dobânzi pentru datoria externă!!

  Reply
 16. 16

  Costel

  Nu sunt de acord cu posibilitatea cumulării salariului cu pensia, situatie care a fost legiferată de un guvern băsist!!! Poate ca oamenii acestia au experienta pe care nu au dobandit-o tinerii, dar totusi, e bine sa lucreze si tinerii in tara noastra!

  Reply
 17. 17

  Aurelia

  Foarte trist! și adevărat: Bietul om a murit cu gândul că oamenii care lucrează în sistemul medical nu mai au o relaţie strânsă cu pacienţii lor.

  Reply
 18. 18

  Titi

  Mi-a plăcut fraza asta: elitele societăţii noastre umblă după chefuri cu fleici şi cu tarafuri de lăutari îmbrăcaţi în straie naţionale!!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.