23 Comentarii

 1. 1

  adi

  Parada de la Simfonia Lalelelor este un exeplu cat se poate de graitor. Cadrele didactice au fost fortate sa scoata copiii la defilare. Iar copiii si parintii au fost la rândul lor fortati de cadrele didactice. A iesit acel spectacol grotesc pe care toata lumea l-a vazut.
  Intr-adevar a este mai rau decat pre vremea lui Ceausescu. Actualul guvern impreuna cu institutiile acaparate din teritoriu lucreaza intens sa impuna o noua dictatura.

  Reply
  1. 1.1

   Ianoș

   Să fim serioși, Ceaușescu era mic copil pe lângă conducătorii din ziua de azi.
   În primul rând, pe vremea dinainte de 89, nu se fura la capacitatea la care se fură în ziua de azi. Astăzi, avem furt în procente de peste 70-80% din banii care trec prin mâna sistemului de educație și nu numai.
   Privitor la scosul copiilor la manifestații politice extracuriculare din câte știm se numește infracțiune.
   La acest moment atât cadrele didactice care au vrut și au reușit să pupe în fund politicienii la manifestația Laleaua politică cât și tot inspectoratul școlar cu mic cu mare trebuie să meargă în grabă acasă, unde să aștepte calmi să fie citați de către organele de anchetă.
   Pentru cadrele didactice care au participat în calitate de aplaudaci alături de copiii sunt doar două varinate posibile:
   – ori au făcut pe ei de frică și au executat ordinul ceea ce confirmă articolul dumneavoastră
   – ori sunt c… cu adevărat.
   Ambele variante sunt incompatibile cu funcția de cadru didactic.
   Dacă aceasta este educația care se insuflă copiilor de mici, adică plecăciuni în fața politicului c…, nu trebuie să mai avem speranțe de îndreptare.

   Reply
  2. 1.2

   ion

   Domnule Adi,spuneti despre cadrele didactice din Pitesti ca au fost fortate sa scoata copii la defilare,profesorii la randul au fortat parintii si copii sa participe la Simfonia lalelelor.De unde stiti si ce dovezi aveti cand debitati asemenea enormitati? Trebuie sa va amintesc,caci aveti memoria scurta,in timpul guvernarilor anterioare,si-n timpul de trista amintire al guvernului Boc,acesta a participat alaturi de primarul Pendiuc,ambasadori si alte oficialitati la simfonie si nu s-au gasit bagatori de seama sa spuna ca au fost obligati parintii,copii si profesorii sa faca si sa dreaga! Sa-nteleg ca pe vremea lui Boc era bine,atunci participantii veneau benevol? Incetati cu manipularea si diversiunea fata de un eveniment frumos pentru comunitatea noastra! De ce trebuie sa politizam totul?

   Reply
   1. 1.2.1

    geo

    Dovada este copilul meu si colegii copilului meu. Dupa ce mai multi copii au spus ca nu vor sa participe invocand diverse motive, li s-a atras atentia ca este obligatoriu, ca face parte din îndatoririle lor si ca pot suporta consecinte.
    Sigur stiti si Dvs cum sta treaba dar faceti pe nestiutorul.

    Reply
    1. 1.2.1.1
   2. 1.2.2

    ION

    Da, aveți dreptate, printr-o coincidență, cadrele didactice, copii și părinți s-au întâlnit în același timp și în același loc, uniți în fapte și simțiri.
    Totuși, nu credeți că teoria probabilității ne spune că este imposibil să se întâmple așa ceva?
    Sau există și varianta când aveți dreptate și acțiunea a fost coordonată, atunci avem o singură explicație, toată lumea a mers fericită să pupe în… preaiubiții conducători. Sigur s-a dat câte un oscior pentru fiecare participant.
    Parcă nici pe vremea lui Ceașcă nu era chiar așa ceva.

    Reply
    1. 1.2.2.1

     ion

     Infierati doar evenimentele petrecute acum,dand dovada de partizanat! V-am dat exemplu guvernul Boc si toate celelalte guverne care au facut acelasi lucru fara ca nimeni sa aduca critici! E normal? Daca primarul pitestenilor era de la PNL,USR probabil aveati alta pozitie! Nu iau apararea nimanui ,dar nu-mi plac persoanele duplicitare!

     Reply
   3. 1.2.3

    Anonim

    Mai este puțin și vom citi un comunicat din partea celui cu vilă construită pe numele tatălui cu banii fratelui, că ceea ce am văzut cu ochii noștri la „simfonia lalelelor politice” era vorba de o adunare spontană a copiilor , părinților și profesorilor cu ocazia Marii Uniri sărbătorite la Pitești în data de 20 aprilie anul curent.

    Reply
 2. 2

  Goargăș

  Dacă suntem moluște…

  Reply
 3. 3

  007

  Musai trebuie luat un interviu agentului 007 de la Consiliul Județean Argeș, sub comanda căruia se desfășoară toate activitățile la ISJ Argeș și să ofere informații concrete despre cum sistemul de educație argeșean s-a transformat într-un sistem major de represiune și teroare.
  Nu recomandăm domnului 007 să utilizeze dezinformarea în continuare, deoarece, buba s-a umflat prea mult, cuțitul este la os și este iminentă o explozie.

  Reply
  1. 3.1

   007

   007= președintele Consiliului Județean Manu Dan, individul care are 4 locuri de muncă fiecare a câte 8 ore/ zi, în același timp.
   Napoleon putea să se gândească la 2 lucruri în același timp.
   Nouă ne este bine azi, deoarece cei care ne conduc sunt multilateral dezvoltați (simulează că muncesc și fură de sting).

   Reply
 4. 4

  MARIN

  Este normal ca, cadrul didactic să fie îngenucheat. Dacă este să privim numai salariu, constatăm că un cadru didactic în apropierea pensiei are un venit net cu mult inferior unui tablagiu de 19 ani proaspăt angajat în Poliție.
  Venitul cel mai mic al unui tablagiu din Poliție a fost în luna martie 2018 de peste 3500 lei net.
  Un salariul al unui cadru didactic (fara dirigentie) cu 15 ani vechime, în luna martie 2018 a fost de sub 2300 lei net.
  Bineânțeles nu este de ajuns umilirea la care este supus cadrul didactic prin salariu de mizerie, la locul de muncă trebuie să suporte și hărțuirea la care este supus în mod ritmic (și repetat și constant).
  007 și cu Titi au pretenții ca din acest salariu de mizerie, cadrul didactic să cumpere cele necesare la școală- material didactic, de la fișe de lucru, la … (că banii alocați special pentru așa ceva pe hârtie sunt luați sub diverse forme inclusiv de prandărăt și se regăsesc în palatele conducătorilor prea iubiți și aplaudați la Simfonia Lalelelor)

  Reply
  1. 4.1

   ILIE

   Și când te gândești că în Argeș majoritatea tablagiilor au pensii de peste 8.000 lei, îți vine să o dai dracului de carte, că dacă ai așa ceva nu ajungi departe.
   Singurul avantaj pe care îl obții din învățământ este că ai șansa să obții o boală psihică datorită presiunilor la care ești supus în calitate de om de bună credință.

   Reply
 5. 5

  Anonim

  În terorizarea cadrelor didactice este implicat și Ministerul Educației Naționale.
  În acest sens există documente scrise, prin care se ordonă exterminarea revoluționarea și eliminarea acestora din sistemul de educație.
  Printre cei care au semnat astfel de ordine oficiale, alături de ștampila M.E.N sunt:
  -I.T.
  -M.P.
  -I.B.
  și lista poate continua.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Rectific: exterminarea revoluționarilor

   Reply
 6. 6

  Marin

  „În raport cu aceste acuzaţii, foarte grave, credem că o luare de poziţie a Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş se impune…”
  În astfel de situații pentru cei care au aprofundat Cursul de Tactică (și probă practică) există două soluții:
  „culcat și făcut pe mortul în păpușoi până la trerminarea primejdiei” sau
  „predatul armelor și spovedirea de bună voie numită autodenunț”.
  În această ultimă variantă conform C.P. scapă doar cei care se predau primii.
  Orice alt tratament aplicat, va avea efecte adverse și periculoase, dăunând grav sănătății.

  Reply
  1. 6.1

   Mihai

   Se pare că în practică a fost pusă prima variantă „culcat și făcut pe mortul în păpușoi până la terminarea primejdiei”.
   Se pune întrebarea când va trece primejdia?
   Va trece sau nu va trece?
   Totuși, părerea mea este că la acest moment și în actualele condiții a doua variantă „predatul armelor și spovedirea de bună voie numită autodenunț” este mai viabilă

   Reply
 7. 7

  Anonim

  Ar fi timpul ca șefii educației argeșene să dea cu subsemnatul și să răspundă în adevăratul sens al cuvântului pentru ceea ce au făcut.

  Reply
 8. 8

  Nicu

  Mediocrii au umplut pozitiile de conducere ale invatamantului. ISJ Arges e un exemplu elocventelcovent.Inspectori fara cariera, fara rezultate, doar cu aranjamente. Buni de executat ordine si de facut presiuni si nedreptati. Nu isi doresc un invatamant de calitate pentru ca in cadrul lui nu si-ar avea locul. Vor doar sa fie vatafi. Sa comande si sa stoarca beneficii personale. Sa-si faca vile de neam prost, sa-si cumpere masini de lux si vacante exotice.

  Reply
 9. 9

  gigi

  O politizare excesiva a unui lucru normal si frumos,defilarea copiilor cu ocazia sarbatorii de suflet a pitestenilor Simfonia Lalelelor. Totdeauna s-a defilat,acum sau gasit unii sa-si exprime frustrarile pe aceasta tema.Asta arata micimea celor care vor sa strice si lucrurile bune ce exista in orasul nostru.Rusine pentru cei ce fac astfel de lucruri !

  Reply
 10. 10

  Puiu

  Ai dreptate, Gigi! Copiii astia, educați de niște părinți săraci și chinuiti, plini de caracter și care nu urăsc, au arătat micimea celor care conduc destinele lor. Ei ii primesc cu drag pe cei care nu fac nimic pentru ei, pe cei care recent și-au mai umflat buzunarele, în timp ce pentru copii nu au aprobat mărirea alocațiilor. Oare de ce mor copiii în spitale, de ce a crescut abandonul școlar, ca să le strigi tu „Rusine celor…,” sau era corect sa le strigi celor care nu știu sa formeze viitorul acestei tari? În 30 de ani ce au făcut pentru copiii care și-au pierdut educația, care nu mai învață, care au devenit pericol social pentru alte generații. Acum 3 ore, doua fete și trei băieți de 15 ani au vrut sa ne atace, pentru ca le-am atras atenția ca vorbesc foarte urat lângă mine și soția mea. Nu pot sa reproduc cuvintele lor. Cine se face vinovat de aceasta atitudine, nu cei care au slăbit puterea cadrelor didactice? Cum poate un profesor sa stăpânească asemenea „animale” la clasa. Promit ca o să-ți scriu mult mai multe altădată și te rog sa nu te grabesti, chiar dacă ești îndoctrinat politic.

  Reply
  1. 10.1

   Anonim

   Aveți dreptate.
   Cum poate un cadru didactic să mai facă față „doua fete și trei băieți de 15 ani au vrut sa ne atace..” într-o clasă cu 33 de găligani, când nu mai există nicio pârghie…
   Ca și cadru didactic, pe românește, te uiți tâmp și taci din gură. Pe deasupra ești și călcat în picioare de conducători.
   Bineânțeles toți politicienii nenorociții ajunși la conducerea învățământului îți spun că ești prost, incompetent, etc.
   Poate ăsta este adevărul.
   Suntem proști, tâmpiți, etc., că răbdăm ca toți analfabeții să ne conducă.

   Reply
 11. 11

  DIANA

  noi nu avem naveta la scoala la care predam ce facem unde ne adresam la agentul 0007!!!!!!! el nea luat bani!!!! ce ne facem ?????? nu vrea sa ni dea deloc!!!!!! JUDECATA

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.