ad

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  Motto: Dă-i Doamne românului, mintea de pe urmă!

  Pe lângă multe altele, PNL a mai făcut un lucru ,,bun”: Legea privind protecția consumatorilor împotriva dobânzilor excesive (plafonarea dobânzilor la niște niveluri rezonabile și suportabile pentru persoanele fizice care se împrumută de la bănci, IFN-uri, etc.), aplicabilă și creditelor/contractelor aflate în derulare (adoptată în forma finală, miercuri 6 mai, în Camera Deputaților – cameră decizională), a fost atacată, ieri 11 mai, de PNL la CCR.
  Așa au liberalii grijă de cetățenii României!
  O asemenea lege există și în Anglia (de exemplu), țara în care își are originile o instituție ,,providențială” pentru românii pe care îi spoliază.
  Semnatarul sesizării care a fost trimisă la CCR este Roman Florin, liderul Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților (un ins care a sărit…din baie și și-a făcut un selfie ,,îmbrăcat” doar în prosop).
  În concluzie, despre liberali: Cap au (ditamai malacul), minte ce le mai trebuie!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   „Argumente” pro domo… fix/identice/cu cele folosite de Iohannis-Orban, când Avocatul Poporului, Curtea Constituțională, Parlamentul României (cu votul tuturor aleşilor care apără CONSTITUȚIA, indiferent de apartenența politică) , îi DEMASCĂ Poporului ca pe cei care propun legi anti-Constituție în favoarea Dictaturii personale (fărădelegii)!
   Cine se teme de Curtea Constituțională într-un Stat de Drept (CONSTITUȚIONAL),decât cei care CALCĂ in picioare Constituția / Drepturile si LIBERTĂȚILE CETĂȚEANULUI/ cucerite cu sânge şi sacrificii uriaşe şi de cetățenii ROMÂNI ?!

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Nici pe departe ,,pro domo”. Nimeni nu trebuie să se teamă de CCR, dar nici să se abuzeze cu sesizări și să o transformăm în Supraparlament. Poate comentează și vreun amărât împrumutat la Provident, să vedem el ce părere are. G.

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.