Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Un cetatean

  Dupa ce terminati cu dezbaterile, trimiteti un reporter pe teren sa aratati si adevarata fatza a celui care e la inchisoare acum? vedeti un citat dintr-un mai jos….

  În urmă cu aproximativ o săptămână, în timpul unei vizite electorale derulata de Liviu Dragnea în județul Argeș, pe traseul Topoloveni-Corbi, în comuna din nordul judetului, acolo unde Dragnea mergea să viziteze o plantație pomicolă, mai multe persoane, printre care și Valentin Grigoroiu, consilier local PNL și patron al unei firme care se ocupa cu sobe de teracota, l-au huiduit pe liderul PSD, reprosându-i că fură țara.

  La numai câteva zile distanta, pe capul omului au inceput sa curga controale, primii care s-au infiintat la sediul firmei fiind cei de la Garda Forestiera si Politia Silvica. Lucrurile nu s-au oprit însă aici.

  Astazi, ANAF a purces rapid si absolut intamplator tot la mica afacere din nordul judetului nostru, Valetin Grigoroiu (proprietar al firmei) , fiind anuntat ca trebuie sa prezinte inspectorilor toate documentele privind afacerea sa, de la acte de funcționare la stocul de marfă si produse finite
  Primarul Baciu: „Prefectul de Argeș, personal s-a interesat cine sunt oamenii aceștia!”

  Primarul comunei Corbi a declarat, de asemenea, că este șocat de presiunile la care este supus colegul său consilier PNL și că cel mai grav aspect pe care vrea sa il denunte este implicarea personala pe care prefecutul de Argeș, Emilian Dragnea ar fi avut-o, conform domniei sale, în identificarea persoanelor din Corbi, care au indraznit să il huiduie pe Liviu Dragnea:

  „Știu foarte clar ca in sedinta Colegiului Prefectural de saptamana trecuta domnul prefect Dragnea, personal, l-a intrebat pe primarul din Domnești, avand în mână poze cu persoanele care au huiduit, cine sunt acești oameni si cu ce se ocupa ei punctual. L-a intrebat despre Valentin Grigoroiu, despre viceprimarul Dan Aldea, despre un baiat din Domnesti, Sorin Stirboiu și despre Dan Vasile, baiatul fostului primar Gheorghe Vasile. Acestia, impreuna cu alte 4-5 persoane, erau oamenii filmati atunci cand l-au intampinat cu reprosuri, pe Dragnea, la noi în comună. Implicarea personala a prefectului mi se pare extrem de grava si revoltatoare intr-un asemenea subiect. Omul acesta, Valentin Grigoroiu, este terorizat si el, si familia lui de controalele venite unul dupa altul, de cand a indraznit sa se ia de Dragnea.”, ne-a declarat primarul Virgil Baciu.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Ca sa vezi? Fara sa fure…

   Reply
   1. 1.1.1

    Tot eu

    O fi furat. identificarea protestatarilor de catre prefect cu poza in mana si interogatoriu la primarii din zona ne arunca cu 60 de ani in urma, cand securistilor ca tine le era cald si bine, ca aveau biciul in mana cu care tineam prostimea la respect….

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Anonim

     E un obicei al dreptei și al susținătorilor acesteia, huiduiala și urlatul la lună. Îmi aduc aminte de Falcă și Mincă, mari și…inteligenți (servitorii fricoși ai veneticului Mircea Andrei), cu cozoroacele șepcilor întoarse la ceafă urlând ca apucații la Mihăești, la ziua comunei, cred, contra
     vecinului Nicolescu. Stimez oamenii de afaceri, sunt împotriva controalelor dirijate dar o spun cu toată hotărârea: doar oamenii needucați și primitivi huiduie. Votul este singura armă eficace și cu adevărat democratică. S-a văzut acum.

     Reply
 2. 2

  Anonim

  Exasperant, agasant, iritant ş.a. când ziarişti cu experiență profesională , politică şi de viață în general (la vârsta senectuții), obişnuiți din tinerețe cu holurile Scolii, dar şi cu „foaierele” sălilor de concerte (simfonice) , ca şi cu garderobierele restaurantelor din buricul târgului, refuză cu obstinație să ia în coarne (d’@n boulea) realitatea frustă a unor Alegeri de teapa unor încăierări între clanuri țigăneşti de mahala balcanică, când unul sau doi scandalagii se aleg/e şi…cu capu spart („bătut, durut şi… cu banii luați”!).Ba , pe deasupra, …şi la Puşcărie ! Ei dejugă în vale …”la Puturoasa” şi se apucă de depănat din caierul politicii de pe malul gârlei (Dâmbovita/Arges/Vedea) numai baliverne despre Partide, Ideologii, Doctrine şi nu , cum este realitatea, despre cantarida/viagra din ultima pensie de fost politician (parlamentar) pe care poştarul/poştasul i-a înmânat-o direct lu „ăla micu”(45 ani) !…TINERETUL de !!!…Etc. etc. ! …

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023