4 Comentarii

 1. 1

  Ioan

  Carol al II-lea zis si Taurul Comunal al Romaniei, alias Carol Caraiman si Elena Lupescu, zisa si Duduia, o femeie de moravuri usoare, alias Elena Grunberg-evreica, doi tradatori, ticalosi, straini, sunt inmormantati in Pamantul Sfant al Romaniei, in timp ce Constantin Brancusi ca si enorm de muulti alti Mari Romani, este inmormantat in pamant strain, vai de Romania, cum i se instraineaza Identitatea si i se prostitueaza modelele. Carol al II-lea si Elena Grunberg sunt papusarii care au decis asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu si a inca 14 Lideri ai Miscarii Legionare in 28 Noiembrie 1938, asasinii morali sunt recompensati cu memorie perpetua iar, victimele interzise si condamnate la uitare, ce mai este sfant in Romania de astazi?
  Lui Ion Antonescu care a condus Romania in vremuri de restriste nu i se cunoaste mormantul iar acestor impostori li se asigura cavouri si locuri de veci in conditii de lux si vizibilitate. Sa va fie Rusine Conducatori de astazi ai Romaniei.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Alo, alo, băi acesta, dar tu de I.G. Duca (1933), Armand Căinescu (1936)-Prim Miniştri ai României , Virgil Madgearu (savant, ministru)(1940) , Nicolae Iorga(1940),cel mai mare savant istoric al românilor, Prim Ministru; Mihail Moruzov (seful Serviciilor Secrete/Siguranței) sute şi mii de alți oameni politici, de cultură, de afaceri etc. ASASINAȚI de Legionarii lui Corneliu Zelea Codreanu, de Dictatura legionară din sept. 1940 , dar de Rebeliunea legionarilor din ian.1941 etc.etc., care au făcut alte mii de victime printre români ,AI AUZIT ?!!, LEGIONARULE !!!
   Întrucât ai încălcat legile în vigoare ale României, glorificând pe susținătorii nazismului în România, trebuie să fii imediat arestat şi Judecat cf. Legii şi Constituției României , împreună cu cei care te sprijină !

   Reply
 2. 2

  GABRIEL DESPA

  ION ANTONESCU A FOST SINGURUL PERSONAJ DE A PUTUT TINE IN FRAU EXTREMISMUL MISCARII LEGIONARE. O SPUNE CEL MAI IMPORTANT EVREU AL EUROPEI, RESPECTIV RABINUL FIDERMAN.CARE A RECUNOSCUT MERITELE MARESALUUI IN SALVAREA A SUTE DE MI DE EVREI. ASTA SCRIE INCLUSIV IN MEMORIILE LUI FIDERMAN, LASATE PRIN TESTAMENT ACADEMIEI ROMANE, TOCMAI PENTRU A FACE LUMINA IN CAZUL ACUZATIILOR MINCINOASE ADUSE UNUI EROU MARTIR ROMAN.DIN PACATE MEMORIILE NU AU MAI AJUNS IN POSESIA PROPIETARULUI DE DREPT RESPECTIV A ACADEMIEI ROMANE , FIIND FURATE DIN APARTAMENTUL LUI FIDERMAN IN ANII 90 . CONTINUAREA ESTE LA EUGEN SIMION SI AUREL POP

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Altul, „gabriel despa”, numeşte pe autorii unor ASASINATE în serie cum n-a cunoscut ISTORIA României si care au îngrozit întreaga planetă,adică pe „legionari”, cu eufemismul ,care ,de fapt, îi mângâie pe creştet, „EXTREMIŞTI” !!! Ba, în mod manipulator , vrând să atingă 2două scopuri : 1. salvarea „legionarilor”, dar şi 2. salvarea lui Ion Antonescu, sub dictatura fascistă de tip hitlerist a căruia, cică a fost „ținută în frâu” MIŞCAREA legionară , când istoria ne arată clar că Ion Antonescu ținea „în frâu” pe legionari ca să nu-i „ştirbească” lui din Puterea absolută, DICTATORIALĂ , cu crime chiar la nivel de genocid (vezi politica rasistă împotriva țiganilor şi a evreilor care copia „politica” lui Hitler) !
   Domnule George Olteanu, ca prof. de istorie ce sunteți, nu vă onorează că permiteți pe site-ul ARGEŞUL, pe care îl admistrați , aşa-zise „opinii” care falsifică adevărul istoric privind ISTORIA României şi a poporului român , fără să interveniți şi să „corectați” poziția unor „comentatori” ignoranți sau rău intenționați, manipulatori şi ofensatori ai adevărului, care, pe deasupra, încalcă şi legile juridice ale României care se referă la fascism, nazism, antisemitism ,crime de război etc.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.