Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Să înțelegem, Gheorghe Savu, că propui/susții (implicit !) ca în funcția de „Preşedinte” al României să fie/este/ ales unul („cel mai înalt”!) dintre membrii „Corpului Înalților funcționari ai Statului”(un fel de GDS…”al trântorilor” !) desemnaț prin „selecție naturală” numai dintre descendenții celor cu …”ochi”&”sânge”…albastru/i …pentru „a fecunda”/”însămânța”(numai el) cu „material seminal”/(„IDEATIC”, dar ce credeai ?!) Regina MATCĂ (Poporul) a STUPULUI/ (Statul), după care …”trântorii nealeşi” dar/şi… îmbufnați …să recurgă la… „sinuciderea controlată”/eutanasie/ prin autoexpulzare din Stup (Procedeul „Demisie”) ?!
  Dar, nu cumva îi/ i-am discrimina (le interzicem candidatura !?) pe cei din „Corpul Înalților Prelati/Ierarhi” ai Bisericii , care mai au („în plus”!) şi …HAR …dau bine şi…”în POZĂ” & „pe Sticlă” , „pe lângă că”(!)…au şi destul „material”/”Sămânță” ?!

  Reply
 2. 2

  Remus c

  Iar m ati captat cu articolul dvs . Cat adevăr in tot ceea ce ati spus . BRAVO domnule ziarist !!

  Reply
 3. 3

  Goargăș

  România este o țară atipică (am evitat niște epitete dure pentru că nu țara este vinovată ci cetățenii ei) cu un președinte sas, nu german, că sunt niște deosebiri, cam retard de felul lui (adică mai lent în gândire, vorbire și comportament, dar când e vorba de prostii, îi filează, pardon, îi merge mintea foarte repede) și cu o propunere de prim ministru etnic maghiar (cu tatăl Imre Orban, fost ofițer de securitate intre 1948 și 1956, o perioadă de tristă amintire pentru românii patrioți). Se mai poate spune ceva, în aceste condiții, despre alegători? Necititul cărților produce pagube ireparabile in creierul unora. Din păcate, spiritul de turmă constituie o tară a genomului nostru. Poate ne vom trezi, deși cred că este, deja, prea târziu. Jocurile sunt făcute la niveluri care nu sunt accesibile oamenilor de rând și nu suntem singurul popor în această situație. Imediat după români îi iubesc pe sârbi. Aveți explicația mai sus.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Pai romanii adevărați au plecat peste mari si tari.

   Reply
 4. 5

  marin

  NU SE SCHIMBA NIMIC!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023