22 ianuarie, 2022
loading...

Related Articles

37 Comentarii

 1. 1

  Aloe Vera

  Vremile-au trecut, locul ar fi bun pentru un aeroport .

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Cred că nu îți dai seama ce vorbești….😬😡

   Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Ca sa ce sa plece Romanii di tara

   Reply
  3. 1.3

   Anonim

   Ba,pentru un rezidențial și un mare mall. Acolo vor sta pensionarii si șomerii arpechimului la un capucimo și un shopping. Bravo noua!

   Reply
  4. 1.4

   Anonim

   Un aeroport în capul tău!

   Reply
  5. 1.5

   Antonio

   Loc de cimitir pt vaccinati, unde sa-i ingroape pe toti daca nu acolo?

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Se ridica alta in…Ungaria la Tisaujvaros!!!
  Tara a fostului imperiu!!!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Se demolează ce a mai rămas din ea! Ne dă UE!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Jale am muncit degeaba ne au tocat mariii vectori …. vai de tine mama Romanie …

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Au pus tot orașul pe butuci. Am ajuns la mana străinilor, un oraș cu o economie puternica. Sunt interese puternice, la mijloc, dar aceasta Rafinărie a fost mana cereasca ptr mulți oameni, din diferite locații. Cum se face, când vine un străin, ca acest bun al acestui oraș nu mai este bun de nimic. Cei de la putere nu vad nimic, vor s-o facă bucăți. Primarul ptr ce este pus, sa între în jocul lor, la fel ca și ceilalți. Avem nevoie de locuri de munca, nu de demolat și dat la fiier vechi. Nu vrem terenuri pustii, trebuie sa ridicam economia Piteștiului, ca este la pământ. De distrus este ușor. Suntem distruși.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Banii vorbesc..primarul si.a luat partea si se face ca nu vede😢pacat

   Reply
 6. 6

  Anonim

  Cine a lucrat la Combinat știe cum se transporta țițeiul de la Marea Neagra la Pitești. Este conducta directa din portul Midia.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Adevarat sunt chiar 2 una de 20 țoli si cealalta de 14.

   Reply
 7. 7

  Anonim

  de 30 ani acest judet este,rosu si ce sa vezi nu au reusit sa salveze nimic,doua centrale electrice,fier vechi,rolast,bere,vin,la fel,ce cuvint au avut,toti rosii din judet,deputati senatori,e de vina boc,mergeti la cluj si dupa aceea vorbiti de el,judetul isi merita soarta,sa ne rugam la sfintele moaste sa nu plece francezi de aici,ca va fi jale

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Imi place. Foarte adevărat

   Reply
  2. 7.2

   Anonim

   Du-te boule duoa boc

   Reply
 8. 8

  Anonim

  Firati-ai dracu de hoti, ati furat tot ce a construit Ceausescu, sa va moara familia in singe, sa fiti blestemati pentru truda poporului

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Suntem un popor slab. Ne conduc străinii cu politicieni de o calitate execrabilă ușor de cumparat. Ne merităm soarta.

  Reply
  1. 9.1

   Tell

   Sintem un popor de imbecili , timpiti, idioti si corupti si cind nu mai putem face nimic , dam vina pe straini ! Ca si cum , ei ar fi de vina , ca noi ne vindem tara pe nimic !

   Reply
   1. 9.1.1

    berger_sschnauzer

    Fiind elev la scoala tehnica de CE am lucrat pe santier ca translator cu nemtiiu de la Linde si Lurgi si am prins si explozia din combinat! N8 au venit strainii sa ne rupa combinatul din mina, noi i-am invitat si s-au prins ca suntem gugustiuci, si pe o mina de boabe l-au luat! Ce vpiam noi de la tractoristii rosii care au ajuns la conducere> sa inteleaga ce inseamna industrie si dezvoiltare? Si azi este mult pentru capacitatea lor de intelegere! Restul s-au complacut cu partile sociale, au luat toate cicaturile de la turci, este vreunul care a investit ceva din partile sociale? Acum se rage sus si tare sa ne dea statul! Statul iti da cit sa nu mori de foame si sa-ti stea hoitul pe strada! Restul scoala, munca sunt lucruri uitate pentru majoritatea romanilor, avem buze si putori pe toti peretii, cxa ziare nu pot a zice! Si mai ales cum se f..t si ras…t odraslele politicienilor! Halal tara!

    Reply
   2. 9.1.2
 10. 10

  Anonim

  Blestemati sa fiti sa nu va gasiti linistea niciodata ati distrus totul…

  Reply
 11. 11

  Ion

  Cine a privatizat Petrom ul? Boc sau puscariasul Nastase, imprastiati numai fake news !

  Reply
 12. 12

  Anonim

  Articol naționalist, bazat pe adevăruri trecute, dar și aiureli („exportăm petrol…”).
  Combinatele megalomanice nu-si mai au locul în toată Europa. Trebuie gândit altfel…

  Reply
  1. 12.1

   Tell

   Vorbesti timpenii, du-te in sudul Vienei la Schwechat , sa vezi rafinarie , tot a lui OMV, de marime URIASA , Arpecheim e pistol cu apa , fata de aceea , ca suprafata ! Deasemenea si in Antwerpen(Anvers) sau in Olanda.Tu te iei dupa idioti , cum ca avem nevoie de intreprinderi mici si mijlocii ? NU aia asigura puterea unei economii , ci marile firme cu mii sau zeci de mii de angajati !

   Reply
  2. 12.2

   Anonim

   Esti prost rau

   Reply
 13. 13

  Anonim

  Cred că județul Argeș este cel mai afectat de (binefacerile)democrației.
  ARO dispărut,cimentul vîndut,fabrică de melană dispărută,electroArgeș distrusă,cauciuc,bere,vinalcool,Petrochimia…Sub PSD.

  Reply
 14. 14

  Anonim

  numitul ..ca domn nu poate fi ,nu se vorbește nimic ? Inca e in funcție …trebui sa o inchida si pe cea de la Ploiești.psss nu vorbiți!

  Reply
 15. 15

  ddadsadas

  Ce nu face romanu sa isi umple burta. Vinde tot, o vinde si pe ma-sa

  Reply
 16. 16

  Anonim

  Tot ce distrugeți o sa va coste scump,o sa ajungeți toți în sapă de lemn!

  Reply
 17. 17

  Anonim

  In ziua de azi este normal, așa știu eu, că tot ce-i românesc (îmi pare rau că zic asta) dispare (e distrus).

  Reply
 18. 18

  Anonim

  Ce sa va fac dacă votați ce nu trebuie,in 1990 când au fost alegeri libere lumea nici nu vroia sa audă de Ion Rațiu …
  Acum decât culegem ce s-a semănat atunci

  Reply
 19. 19

  goldan gheorghe

  Cand a vandut Combinatul Siderurgic Galati, Nastase a spus ca a scapat economia de o gaura neagra, care, inghitea subventii de la stat de zeci de milioane. Combinatul era capusat din toate partile, de politicienii locali si centrali care aveau afaceri cu metale, basca ce se mai fura de catre galatenii angajati sau care locuiau prin imprejurimi. Asa ca a dat combinatul cu 6 sute de milioane $. Cam putin, indienii au scos in primul an profitul de 6 sute de milioane $, dupa ce au taiat toate capusile din jurul si din interiorul combinatului. Cred ca acelasi lucru s-a intamplat peste toata industria romanasca, inclusiv cea chimica, a fost capusata pana la falimentare de afacerile politicienilor. E de comedie privatizarea Oltchim facuta de Dan Diaconescu, fostul otv-ist. Asa s-a privatizat si Rafinaria Onesti, care a fgost vanduta la fier vechi, Teromul de la Iasi, o alta mandrie a industriei de fire si fibre sintetice, etc… Probabil austriecii au constatat ca nu pot stopa scurgerile/furturile din Arpechim, care il fac nerentabil, si au hotarat sa-l demoleze, pentru-ca terenul valoreaza mai mult decat daca ar vinde combinatul. Probabil e mai profitabil sa construiasca acolo decat sa produca.

  Reply
 20. 20

  anonim

  pai pnl este devina el a distrus tara lume numai votati pnl si usr

  Reply
 21. 21

  Anonim

  Rafinăria de la Viena nu are ieșire la ocean, e clar. Dar are la Dunăre, care are la mare, care are la ocean… care are. Noi nu mai avem.

  Reply
 22. 22

  Cat

  O sa dați de dracu ,vi se ia munca și nu puteți face nimic , o sa trăiți disperarea asa cum a fost la Onești și Dărmănești. Atunci se mai putea pleca afară ,acum și afară este rău. Nu cred ca sunteți capabili sa evaluați cât rău va aduce lipsa combinatului .

  Reply
 23. 23

  West

  Sa faca un Mall sa moara pensionarii de ciuda in Chinuri

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.