9 Comentarii

 1. 1

  mihnea

  Dragi argeseni doriti amnistie si gratiere?Oricum pedepsele coruptilor sunt suspendate de catre CCR dar domnii vor acum albirea cazierelor judiciare prin amnistie.Deputatul dumneavostra spune ca aceasta este dorinta electoratului.

  Reply
  1. 1.1

   Boni

   Mihnea, scuze, ești prost. Nu mai vorbi din străinătate. Ce zici de conaționalul nostru ucis în democrația de doi bani din Anglia?

   Reply
   1. 1.1.1

    RC

    Boni, ce legatura are crima din Anglia cu ce spune idiotul asta de psd-ist sau cu ce spune mihnea? Democratia „de doi bani din Anglia”, aplicata in Romania ar fi facut din ea una dintre cele mai dezvoltate tari ale lumii iar voi, parventii si cocalrii din politica cu sustinatorii vostri, ati fi fost nevoiti sa munciti, sa dati cu matura, sa spalati vase, munci la care cu adevarat va pricepeti!

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Boni

     Stimabile/o, nu fac politică și muncesc în ,,particoler”, nu la stat, iar dacă m-ai cunoaște (nu ți-aș dori) ai vedea cum și ce muncă efectuez. Dar nu are rost, stricăm orzul pe gâște.

     Reply
   2. 1.1.2

    Edi

    Se discuta acum de amnistie si gratiere. Ce legatura exista intre acest subiect si ce evocati Dvs?? Stati linistita, ucigasul din Anglia nu va fi gratiat.
    Noi discutam acum de imbecilul penal mitraliera care nu scapa nicio ocazie sa faca judetul de ras.
    PS: locuiesc in Arges de cand m-am nascut si m-am saturat sa vad cum batem pasul pe loc, cum se fac lucrari publice de mantuiala, cum ne sufocam aici sub mafia celor de teapa lui mitraliera.

    Reply
    1. 1.1.2.1

     Boni

     De acord cu dvs. Pe vremea veneticului Mircea Andrei, însă, erați tot în Argeș? Mafia lui sufocantă v-a plăcut?

     Reply
   3. 1.1.3

    mihnea

    In democratia asta de doi bani iti poti plati taxele de acasa din pat,poti preschimba permisul de conducere doar cu un drum la posta.Nu sunt ghisee ci totul se face online,nu prea exista cash totul fiind transparent.Adevarat este ca daca nu muncesti dormi pe strada nimic nefiind gratis.Nu cred ca ai iesit vreodata din tara sau ca ai produs plusvaloare vreodata in viata ta.

    Reply
    1. 1.1.3.1

     Boni

     Habar nu ai în ceea ce mă privește. Sunt mult prea departe de tine, în sens pozitiv. Nu neg facilitățile Vestului dar există un consumism exacerbat în detrimentul sufletului. În Suedia plățile cash sunt aproape de dispariție dar Guvernul consideră situația riscantă. Birocrația excesivă și statul la ghișee au la bază prostia ,,noastră”. Criza mondială însă, a fost declanșată de cea mai puternică democrație, din ,,joaca” necugetată cu baloanele de săpun ale ingineriilor financiaro-imobiliare. Am fost în multe țări europene. ,,Unii au plecat boi și s-au întors/se vor intoarce vaci”(proverb românesc). P.S. Ai grijă cu ortografia…

     Reply
    2. 1.1.3.2

     Boni

     P.P.S. Utilizezi sintagma ,,plus valoare” fără să știi nimic despre ea sau despre producția netă (lasă definiția din dex, orice fraier o vede). Ce plusvaloare a produs generatoarea crizei mondiale? Voi, românii inteligenți (eu te cred deștept dar, din păcate, ești cipat de dreapta bugetară din România care nu produce plusvaloare ci doar plusprostie) care ați fost siliți să plecați de acasă (nu vă acuz, dimpotrivă, vă apreciez) cum sunteți tratați în străinătate? Ce fel de plus valoare de categoria a treia produceți acolo? Fii cinstit și răspunde! Scuze pentru apelativul dintr-o postare anterioară. Nu-l meriți! Ești, totuși, un băiat inteligent dar te rog să nu mai critici necuvenit țara și județul tău.

     Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.