26 noiembrie, 2020
PSD Sub Articol

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Hmmm, știm cu toții adevărul…ia să le moară cineva din familie ,,sensibililor” (ipotetic vorbind)…atunci ce vor mai spune? Sigur, mesajul putea fi mai nuanțat. Doamne ferește!

  Reply
 2. 2

  mihnea

  Fac apel la toti diasporezii sa nu mai trimita nici un ban in Romania!Orice familie are un membru plecat la munca in Europa asa ca…

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Las-o așa, cum a căzut, cine sunteți, s-a văzut!

   Reply
  2. 2.2

   Val Valdona

   Încă o dată ,,Mitralieră” face de râs Piteștiul și Argeșul, Chiar nimeni din PSD nu poate să-l tempereze. Pierdem mult cu acest ,,politician”. Și datorită lui care a organizat primul miting antijustiție din România, în prezent Piteștiul nu figurează pe harta oportunităților de afaceri, unde se regăsesc în ordine : Clujul, Aradul, Deva, Sibiul, Brașovul, Craiova, Iașiul și mai nou Bacăul.
   Diaspora poate salva România, dacă ar fi chemată la guvernare. Avem în afară specialiști care lucrează pentru guverne străine, S-ar putea oricând constitui cu ei un guvern tehnocrat, profesionist, nu guverne de ageamii politici care confundă afacerea (o mare știință) cu bișnița rudimentară bazată pe șmecherie și furt, făcută de oameni fără pregătire economică, necunoscători ai adevăratei economii de piață, așa cum o cunosc românii plecați afară. Având la bază bișnița, bazată pe politica furtului susținut politic, în 30 de ani capitalul românesc n-a depășit stadiul de ,,întreprindere mică și mijlocie”. E departe rău de multinaționalele hulite de Cătălin Rădulescu. Fără multinaționale, am fi valea plângerii. Exemplul Dacia e cel mai elocvent.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.