10 aprilie, 2021

Related Articles

17 Comentarii

 1. 1

  Boni

  Atențiune, atențiune…Traian Carcalete, (pensionar M.Ap.N.) alături de niște nimeni (îi numeri pe degete) cere în Piața V. Milea 10 ani pentru Dragnea. Sigur, Dragnea nu e prietenul Argeșului dar lasă-l bre în pace, nu-i mai răsuci cuțitul în rană. Să vezi cum scapă la recurs că faptele imputate sunt apă de ploaie, ca la Năstase. Altele sunt ălea banditești, cred…

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Vă dați seama ce suflete de câini au ăștia, era să zic dar jignesc prietenii omului.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  L-am văzut și auzit. Acest moșulică sfrijit, pensionar din cadrul ,,armății”, cere 10 ani cu executare pentru niște găinării făcute de Dragnea, nu pentru ipochimenul de la Sibiu care geme de atâția bani nemunciți și impozite neplătite. Nu ne mai facem bine.

  Reply
 3. 3

  Ioan

  Boni și Anonim…acest Dragnea….produce în fiecare zi de cand decide în România ca făcător de Prim Miniștri…și legi cu dedicatie…..daune de zeci de milioane de euro…în loc sa va concentrați pe cererea acelor cetățeni care…pe bună dreptate cer majorarea pedepsei pentru acest politician incompetent, trădător al României…ar trebui sa va puneți intrebarea: oare cât mai toleram sa fim conduși de o clasa politica corupta, incompetenta, trădătoare, al cărei scop este dezintegrarea economica și sociala a Romaniei…în care conducători ca Dragnea, Tariceanu, Ponta, Orban, Basescu își măresc averile cu fiecare act de corupție și trădare pe care îl comit…voi nu observați ca România este jefuită sistematic cu ajutorul acestor trădători. ..a ajuns la o datorie publica de 100 miliarde euro…5 milioane de cetățeni sunt în sărăcie…4 milioane au luat calea pribegiei…inflația este de 5,5%…avem cca 500.000 de pensionari de lux din politie, armata, justiție care consuma 50% din fondul de pensii…sistem de sănătate care produce decese pe banda rulanta…sistem de educație care produce forme fără fond…cât mai aveți de gând sa va apărați corupții…trădătorii…în timp ce părinții și bunicii voștri se zbat în sărăcie…ultima găselniță a lui Dragnea-Tariceanu și gașca lor a fost sa dea o lege de combatere a antisemitismului…în Romania…când romanii sunt făcuți țigani…nu avem probleme dar…ne interesează sa nu ne atingem cu o vorba de..evrei..prietenii lui Dragnea…au cerut stoparea declarării Roșiei Montane ca patrimoniu UNESCO…îl supăra pe prietenul lui Dragnea Steinmitz…nu zic ce origine are…risc sa fiu acuzat de antisemitism…vai de România…cu indivizi ca voi care apără hoția și corupția…nu mai are nicio șansă…Vae victis!

  Reply
  1. 3.1

   Boni

   Habar nu ai…vreau o justiție independentă, corectă și echidistantă, o clasă politică nouă și iubitoare de țară, necondusă de alogeni. Și români inteligenți. Greeeeuuuu….

   Reply
   1. 3.1.1

    Anonim

    Vise, vise și erotice pe deasupra!

    Reply
 4. 4

  Puiu

  Domnul Boni vrea ceea ce nu se poate în următorii 50 de ani. Singur spune ca este greu. Domnul Ioan s-a enervat puțin și a uitat sa treacă în lista dumnealui, pe cel mai important corupt. Daca e bal, bal sa fie!. Pana acum numai Adrian Năstase a căzut cloșca. Sentința lui Dragnea nu este definitiva, ca a altui domn, de la vârf. Și dacă ar fi ce? Sunt oameni care încalcă sentința CCR, și li se fâlfâie! Și dacă toata lista d-lui Ioan ar întra mâine în puscarie, fără nicio recuperare, care ar fi avantajul nostru? Ne, – am răcori mult mai bine ca ei?

  Reply
  1. 4.1

   Alin

   Da, sunt vreo 560 care incalca decizia CCR, care a decis in 2009 ca in Romania sa fie numai 300 de parlamentari!

   Reply
 5. 5

  Ioan

  Habar am…pentru ca altfel…nu as fi scris detaliile comunicate…justiție independenta…acum este 1000% independenta și….cu ce folos….au ajutat din greu la jefuirea Romaniei…omul este cel care face diferența…fără oameni integri în toată administrația publica Romania nu se va vindeca… avem oameni inteligenți dar fără integritate….este fum…inteligenta este praf în ochi…lista este deschisa …o puteți completa cu nume de politicieni…pe care le doriti…sunt cca 10.000 cei care se califica pentru a intra pe aceasta lista a….rușinii și trădării naționale… inclusiv cel pe care il sugerati…mergeți în Piața și aratati-va nemultumirea …doar cuvintele nu schimba nedreptatile….aveți suficiente motive…. apărați principiile….nu pe cei care le incalca… toleranta te face complice….întotdeauna.

  Reply
  1. 5.1

   Gicu

   Fugi bre d’aci, să i-o spui lu’ mutu cu independența justiției 1000%. ,,Protocoalili”, ia să te auz, cum e cu ele, ai habar? (n-ai!) cât de pericoloase este/au fost pentru democrație și libertatea omului?

   Reply
   1. 5.1.1

    Alin

    Pentru libertatea infractorului sunt foarte periculoase…….pentru libertatea ta sunt?? uita-te cati hoti care ne-au guvernat s-au dovedit a fi corupti! fara inregistrari cum ii gaseai???

    Reply
 6. 7

  Anonim

  IOANE,
  ESTI PREABLAND CU ACESTI ESCROCI.
  CUM SEFACE CA NISTE I SCURSURI CA ACESTIA SA-SI BATA JOC DE O TARA JNTREAGA.
  CRED CA NOI ACCEPTAM CU PLACEREA UNEI PROSTITUATE.
  ASA SA FII TOT TIMPUL SI SA NU UITI CA PE AICI MAI SANTEM SI R O M AN I.

  Reply
  1. 7.1

   cititor

   Decizia nu e definitiva,iar daca se constata ca a fost luata cu incalcarea deciziei CCR ce dezincrimineaza abuzul in serviciu e nula de drept.Va castiga la apel.

   Reply
   1. 7.1.1

    Gogoașă

    Corect dar ,,Majusculul” de mai sus nu va pricepe neam…

    Reply
 7. 8

  Puiu

  Mărirea preturilor la carburanți ma enervează mai tare ca Majusculul. Nici Boc, cât era de mititel, nu a crescut preturile în halul asta Știu, o sa spuneți ca nu el se ocupa de preturi, dar ne-a cocoșat PSD-ul lui Dragnea! Niște mincinoși. Din cauza lor au luat-o preturile razna. Nu au făcut nimic în doi ani, dar ne-au întors buzunarele pe dos, lucru pe care nu l-a făcut nicio guvernare pana acum Din ianuarie pana acum și preturile la cabinetele doctorilor privați au crescut cu 30%.Nicijun km de autostrada, niciun spital nicio școală, dar scandal și manipulare la maximum. S-au cam înțepat cu Justiția!Judecătorul este concentrat ca și jucătorul din teren, nu baga în seama tribuna.Este o tara debusolata, cu un popor inrait. Asa e când nu ai guvern și președinte
  cu majuscule.!?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.